Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?
Hoşbuldum doldurdum
Nasil Sevindim bilemezsin. Hosgeldin tekrar. Artilar hemen ucsun gitsin hep birlikte :)
Çok saol canım. Amin inş . Takımla birlikte daha kolay olacak Eminim
Hosgeldin cancagizim
Hoşbulduk tansu kürkçü dükkanına dönüş ama ben yokken sen çok güzel yol almışsın

Gunaydııınnnnnn işe arabayla gıdıyorken yan taraftan durum bıldırıyorum
Once dunku yedıklerımı yazayım
Saat 13:00 kahvaltı ( peynır 2 dılım, zeytın 9 tane, domatts salatalık 2 dılım ekmek 1 yumurta 3-4 catal patates kızartması)
Ara sütlü türk kahvesı
Aksam saat 19:30 hamsi, salata 2 dılım ekmek
Suyu saymadım
Sporda yapmadım kesın cezamı
E-brulim

Gunaydin canim
Bende ise yururken yaziyorum
Daha fazla su icmeye tesfik etmek icin @_Vera_ Cuma en cok kim ictiyse 2bin puan veriyor :)
Hem boylece ortalama ne kadar iciyoruz diye takip etmek daha kolay.

Vay vicdansiz tarti
Hayirli isler

Gunaydin herkese...
Arrietty_ cuma gunu menu paylastim ama su miktarini paylasmayi unutmusum canim..
Gunaydin Abla. Evet hatta menu 2 defa paylasmissin ama suyu unutmusun ozaman da siz 3 L iciyorsunuz genelde ve dikkatlisiniz. Ama bildirim olmayinca eklemedim. Miktar aklinda ise eklerim

Günaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederim JaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha

Yaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorum

Yaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorum
Yaa anladım kankim doğru vakit gerekiyo bunları yapman için ama sıkma canını cumaya güzel sonuçlar alacağımızı biliyorum

Oy oy kiz bu ne sahane bir donuc
Dun dediydim dimi - 2gorursun diye. Ama cumaya demistim
Harikasin

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun

Gunaydin 4. Takim citirlari
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim

Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr

Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
65 geliyor kaptanım
Eşim yeni haftaya güzel bir başlangıç yapalım, bu hafta dikkat edip güzel sonuç alalım. Sen 100 ipsiz atlama ile açılışı yap
Nedir senin bu pazartesi tartısından çektiğin ama Cuma’ya gidiyor önemli olan o gülüm
Gunaydin
Kilo kontrol
Cuma 67.4
Pazartesi 67.2
Fark 0.2
Hedef 66.8
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Süper canım tebrik ederim
Şahane tablolarımız oluşmuş
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
Cuma’ya 6’lardan kurtuluyorsun
Allahım o nasıl müthiş bir sonuç
Günaydın hanımlar ilk tartı bildirimimi yapıyorum
Başlangıç kilo: 71,5
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Aramıza hoşgeldiniz başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…