- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hoşbuldumhoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?
Çok saol canım. Amin inş . Takımla birlikte daha kolay olacak EminimNasil Sevindim bilemezsin. Hosgeldin tekrar. Artilar hemen ucsun gitsin hep birlikte :)
Hoşbulduk tansuHosgeldin cancagizim
Evet valla kaptanım inşallah güzel sonuçlar alacağızTekrar gecmis olsun
Yarin donuyorsun diye okudum
Oo harika. Kaptin sen bu isi
JaneRizzoli muthis bir es
Sana bu hafta - 2 kilo verdirir Bu sekilde :)
Cumartesı tasındı buyuk eşyalar yerlestı bugun butun gun artık düzenlemeyle yerlesmeyle ugrasırız. Olsun kalorı yanar azıcık belki
Insallah canım gruptakı herkesleer bol booll kalorı yaksın@pisi pisi kopatim Geçmiş olsun canım, atlatır oğlun inşallah.
esmeriiim günaydın eşim sana bol kalori kaybedeceğin bir gün diliyorum
Gunaydin canimArrietty_ su tablosu dıye bısey gordumm sankı günlük kac bardak su ıctiğimizi mi yazıcaz. Bide tartımın pilii bitmişti unuttum almayı bugun hallederım ınsallah kontrol tartısı ıcın cıktım tartmadı benı vijdansız
Gunaydin Abla. Evet hatta menu 2 defa paylasmissin ama suyu unutmusun ozaman daGunaydin herkese...
Arrietty_ cuma gunu menu paylastim ama su miktarini paylasmayi unutmusum canim..
Yaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorumGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
Yaa anladım kankim doğru vakit gerekiyo bunları yapman için ama sıkma canını cumaya güzel sonuçlar alacağımızı biliyorumYaa aslında yapmayı çok istiyorum ama yapacak vakit bulamıyorum nohut ekmeği vs bi şişer yapacak vaktim hiç yok şu aralar evde ne pişmişse yemek zorunda kalıyorum
Su yaz kis hep 3 lt canim.Gunaydin Abla. Evet hatta menu 2 defa paylasmissin ama suyu unutmusun ozaman dasiz 3 L iciyorsunuz genelde ve dikkatlisiniz. Ama bildirim olmayinca eklemedim. Miktar aklinda ise eklerim
Oy oy kiz bu ne sahane bir donucGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
65 geliyor kaptanımGunaydin 4. Takim citirlari
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim
Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr
Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
Eşim yeni haftaya güzel bir başlangıç yapalım, bu hafta dikkat edip güzel sonuç alalım. Sen 100 ipsiz atlama ile açılışı yapGunaydııınnnnnn işe arabayla gıdıyorken yan taraftan durum bıldırıyorum
Once dunku yedıklerımı yazayım
Saat 13:00 kahvaltı ( peynır 2 dılım, zeytın 9 tane, domatts salatalık 2 dılım ekmek 1 yumurta 3-4 catal patates kızartması)
Ara sütlü türk kahvesı
Aksam saat 19:30 hamsi, salata 2 dılım ekmek
Suyu saymadım
Sporda yapmadım kesın cezamı
E-brulim
Nedir senin bu pazartesi tartısından çektiğinGünaydın kızlar canım inanılmaz sıkkın
Cuma tartım 66.4
Pazartesi kontrol tartım 67.6 ne yani şaka mı bu?? 67den bıktım usandım artık. Bugün bende OMAD yapcam. Değişiklik olsun.North River eşim sende durumlar nedir
Süper canım tebrik ederim
Cuma’ya 6’lardan kurtuluyorsunŞahane tablolarımız oluşmuş
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
AllahımGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Aramıza hoşgeldinizGünaydın hanımlarilk tartı bildirimimi yapıyorum
Başlangıç kilo: 71,5
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?