Tekrar gecmis olsunSorma canım boğazm ağrıyodu bademciklerim şişmiş korktum covid oldum diye
Oo harika. Kaptin sen bu isiİyi akşamlar herkese menümü yazayım hemen
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
Bir kaşık kadar tulum peyniri
6 tane zeytin
3 tane nohutlu küçücük ekmeklerimden
Öğlen
Hindistancevizi yağlı türk kahvem
2 tane ceviz
Ara acıkınca yine 2 tane ceviz yedim
Akşam
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
Ton balıklı yeşil salata
Spor 2 mile leslie 2000 adım puan tablosu nu atabilir misiniz acaba değişiklikler var ya puan hesabını bulamadım kusura bakmayın
Olmuşmu eşimJaneRizzoli Arrietty_ @_Vera_
Süreye dikkat et oyle de hesap yaparizTamm canım bol yürüyüş yapacağım ama tel çekmeyebilir adim sayarmi bilemedimcebimde tasiyayim bakalım
Tam olarak henüz alışamadım.Kuralları da tam okumadım galiba uzun metinler sıkıyor.Toplam kalori iyi ama Öğlen ve akşam sadece çorba içtim.Açım yaniBörek kucuk de olsa kucuk spor cezasi geldi
Menu tablosunda ekli
Onun disinda begendim menuyu
Cok gez ama az ye. Esas listedesin unutma
Neden corba ile gecistirdin canim gününu? Börek de doyurucu degil. Besin degeri dusukTam olarak henüz alışamadım.Kuralları da tam okumadım galiba uzun metinler sıkıyor.Toplam kalori iyi ama Öğlen ve akşam sadece çorba içtim.Açım yani
Evet geçen yıl da kalori hesabıyla 11 kilo vermiştim.Aslında hergün böyle yemem.protein ağırlıklı besleniyorum.Eşimle pazar kahvaltısı böyle oldu.Neden corba ile gecistirdin canim gününu? Börek de doyurucu degil. Besin degeri dusuk
Normalde demi boyle beslenirsin?
Ilk post aslinda oyle uzun ve skci degil.
Aklinda olan soru varsa sorabilirsin
Kalori hesabi mi yapiyorsun? Merak dan soruyorum
Boregi telafi amacli mi oldu boyleEvet geçen yıl da kalori hesabıyla 11 kilo vermiştim.Aslında hergün böyle yemem.protein ağırlıklı besleniyorum.Eşimle pazar kahvaltısı böyle oldu.
Bin kalorinin altına 1400 kalorinin üstüne çıkmama şekerli şeylerden uzak durma şeklinde idi.Boregi telafi amacli mi oldu boyle
Kac kalori aldin 11kilo verdigin donem? Cok iyi vermissin. Keske Bende 11 kilo versem
Bu tuzlu su olayını ben de mi denesem.Bir zararı oluyor mu?Alintilamadan günümü yazayim
Tr saati 17 de omad i sonlandirdim
Zeynep usulu alinazik. Yogurt az vardi :)) 1 yk et daha ekledim ustune sonradan
Eki Görüntüle 2717661
2,2 L su
2 kucuk kupa kusburnu ve hibiscus cayi
400 ml soda
400 ml de tuzlu su icildi. Ust de ki su toplamina katmadim bunlari
Spor
1saat yuruyus
12bin adim 600 puan
45dk bikeerg 315 puan
@Anonimmm @_Vera_Birgaripanne
Allah kabul etsin@_Vera_ canım bn yarın oruc tutcam bu saatte yemek yedim yarin buyuk ihtimal arti çıkarım
Ben senin menulerini suyunu ve sporlarini seviyorum. TebriklerArrietty_ , @_Vera_ ,@pisi pisi kopatim oglan cok mu hasta canim?
Yemek listelerini paylasamayacak gibiysen, duruma uygun bir prosedur de vardir belki...
Nihayetinde kuzucuk hasta.
Hayirli aksamlar...
Bugun neden bilmem, kostur kostur bir pazar oldu...
Limon suyuna bir hafta ara verdim.
Ilik pekmezli suyla gune basladim.
KAHVALTI:
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 cig findik
1 kapya biber
4 sivri biber
1 salatalik
1 dilim t.bugday ekmegi
Ince bir dilim az tuzlu sepet peyniri
1 bardak acik cay
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
1 porsiyon z.yagli kapuska
1 kase ev yogurdu
ARA:
1 mandalina
5 misket uzumu
AKSAM:
Firinda levrek
Bol yesillik
SU:
3 lt su
SPOR:
Sabah yuruyusunde 10537 adim, 527 puan
30 dk diz egzersizi
90 puan
TOPLAM: 527+90=617 puan
Sayende kapya bibere baslayacagim artik. menun guzel@nanekekik eşim 3 mile leslie tamam 3 bin adım da markete gittim geldim.Şimdi 2 mile leslie yapcam.menümü yazayım
sabah 2 köz kapya peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı bal
öğle 1 muz 2 kuru incir leblebi kahve
akşam yarım kase çorba 2 havuç kara lahana salata 1 yk domates sosu 2 köfte
su 3 lt olur yatarken
Guzel bir menu
Esim sen ne yaptin boyleMenümü yazayım her cezaya razıyım öldürün beniii
Sabah kahvaltı yok
Saat 1 de kuzenimin evine gittim orda kuzenlerimle halamlar falan derken yedim yanii
Börek 2 dilim bir kase patates salatası şekersiz 6 bardak çay ve bir paket cips
Çok şükür kuzenim iyiymiş durumu ondan kutlama gibi bişey yaptık
Akşam yok
Spor şuanlık yok
2 ml leslie yapmayı düşünüyorum
Su 3 lt
@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Alp_BuRc
Guzel bir menuİyi akşamlar herkese menümü yazayım hemen
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
Bir kaşık kadar tulum peyniri
6 tane zeytin
3 tane nohutlu küçücük ekmeklerimden
Öğlen
Hindistancevizi yağlı türk kahvem
2 tane ceviz
Ara acıkınca yine 2 tane ceviz yedim
Akşam
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
Ton balıklı yeşil salata
Spor 2 mile leslie 2000 adım puan tablosu nu atabilir misiniz acaba değişiklikler var ya puan hesabını bulamadım kusura bakmayın
Olmuşmu eşimJaneRizzoli Arrietty_ @_Vera_
Menun guzel
Tesekkur ederim canim.Bölgesel egzersizden hesapladim ben canim
1dksi 4 puan
ekledim listeye
menu cok iyi. Regl de tatli krizine meyve ile bastirmak seker,cikolatadan daha iyi dusunuyorum
Hahaha kapya biber bağımlılık yapıyor ama sabahları da çok güzel gidiyor. Peynir zeytinden başka bi tat arıyorum hep en masum olanı kapyaBen senin menulerini suyunu ve sporlarini seviyorum. Tebrikler
Sayende kapya bibere baslayacagim artik. menun guzel
Guzel bir menu
Esim sen ne yaptin boyleHem borek hem cips
Guzel bir menu
Menun guzel
Tesekkur ederim canim.
Seker benim büyük sorunumBin kalorinin altına 1400 kalorinin üstüne çıkmama şekerli şeylerden uzak durma şeklinde idi.
Böyle birşey buldum nette önemliymiş bu elektrolik denge.Seker benim büyük sorunum
Sayesinde löp löp yagliyim
Tuzlu su olayina gelirsek himalaya tuzu olmasi onemli. Vucuddaki elektrolit dengesi icin aliyorum. Tum gün sadece su icince basim doner, gozumun onu kararir korkusu ile iciyorum.
salı tartıl canım sen allah kabul etsin yarın kandil mi ayy ben pc başında kendimi kaybettim@_Vera_ canım bn yarın oruc tutcam bu saatte yemek yedim yarin buyuk ihtimal arti çıkarım
Ben hep su orucu veya omad yapanlarin himalaya tuzlu su veya elektrolit tabletler var. Onu sadece bu kesimin aldigina denk geldim.. Galiba Sade soda da yeterli icinde ki minerallerden dolayi.Böyle birşey buldum nette önemliymiş bu elektrolik denge.
(Vücutta bulunan elektrolitler sodyum, potasyum, magnezyum ve kalsiyumdur. Vücutta elektrolit dengesi, yapı taşlarımız olan hücrelerin normal işlev gösterebilmeleri için önemlidir. Dengelenmeyen elektrolit seviyeleri kalp damar, mide bağırsak ve merkezi sinir gibi sistemleri tehlikeye sokar)
Kaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Toplam @pisi pisi kopatim 2 2 JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 5,5 @nanekekik 2 2,5 3 7,5 B Beklenen2 1,5 2,5 3,5 7,5 @Birgaripyolcu06 2 2 4 Birgaripanne 1,2 1,2 2,4 Arrietty_ 2 2,8 2,2 7 @Anonimmm @CanTorun 3 3 6 Mountainsgirl 2 2,5 4,5 @Sivaskayseri 2 3 3,5 8,5 Alp_BuRc 2 2 2 6 @Smneapdullah 3 2,5 3 8,5 @Canfeb 2 2 4 @vera 3 3 6 @esmeriiim 2 2 @E-brulim 1,5 1,5 @bnnu @Periannem 1 1,5 2,5 @fyzanur 1,5 1,5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül B Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri @fyzanur @Canfeb :nazar; Alp_BuRc Ödül JaneRizzoli 20 JJ @Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ @E-brulim Ödül MUAF MUAF @Smneapdullah Ödül 50 S @CanTorun @Anonimmm Ödül MUAF 20 S Mountainsgirl 20 S Birgaripanne Ödül 30 S @Periannem 20 S @esmeriiim Ödül 20 S
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
JaneRizzoli Mountainsgirl @Periannem @Anonimmm @Smneapdullah @esmeriiim Birgaripanne
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA JaneRizzoli @Sivaskayseri 360 310 @Canfeb B Beklenen2 200 730 @_Vera_ @nanekekik 1723 1299 1340 @Smneapdullah
Alp_BuRc 2795 1500 (-100) 635(-200) Arrietty_ @Anonimmm 500 815 (-100) 915 @pisi pisi kopatim
@CanTorun1225 1200 617 @Birgaripyolcu06 Birgaripanne 870 670 (-100) @Periannem @bnnu 250 @esmeriiim
@E-brulim- @fyzanur
Mountainsgirl 600 300(-100)
O zaman ben size özetliyim mi ? 1.sayfayı.Tam olarak henüz alışamadım.Kuralları da tam okumadım galiba uzun metinler sıkıyor.Toplam kalori iyi ama Öğlen ve akşam sadece çorba içtim.Açım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?