Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sorma canım boğazm ağrıyodu bademciklerim şişmiş korktum covid oldum diye
Tekrar gecmis olsun
Yarin donuyorsun diye okudum
Oo harika. Kaptin sen bu isi
JaneRizzoli muthis bir es
Sana bu hafta - 2 kilo verdirir Bu sekilde :)

Börek kucuk de olsa kucuk spor cezasi geldi
Menu tablosunda ekli
Onun disinda begendim menuyu

Cok gez ama az ye. Esas listedesin unutma
Tam olarak henüz alışamadım.Kuralları da tam okumadım galiba uzun metinler sıkıyor.Toplam kalori iyi ama Öğlen ve akşam sadece çorba içtim.Açım yani

Tam olarak henüz alışamadım.Kuralları da tam okumadım galiba uzun metinler sıkıyor.Toplam kalori iyi ama Öğlen ve akşam sadece çorba içtim.Açım yani
Neden corba ile gecistirdin canim gününu? Börek de doyurucu degil. Besin degeri dusuk
Normalde demi boyle beslenirsin?
Ilk post aslinda oyle uzun ve skci degil.
Aklinda olan soru varsa sorabilirsin
Kalori hesabi mi yapiyorsun? Merak dan soruyorum

Evet geçen yıl da kalori hesabıyla 11 kilo vermiştim.Aslında hergün böyle yemem.protein ağırlıklı besleniyorum.Eşimle pazar kahvaltısı böyle oldu.

Evet geçen yıl da kalori hesabıyla 11 kilo vermiştim.Aslında hergün böyle yemem.protein ağırlıklı besleniyorum.Eşimle pazar kahvaltısı böyle oldu.
Boregi telafi amacli mi oldu boyle
Kac kalori aldin 11kilo verdigin donem? Cok iyi vermissin. Keske Bende 11 kilo versem

Bu tuzlu su olayını ben de mi denesem.Bir zararı oluyor mu?

@_Vera_ canım bn yarın oruc tutcam bu saatte yemek yedim yarin buyuk ihtimal arti çıkarım
Allah kabul etsin

Ouw Valla bu hafta gozum uzerinizde
Kontrol tartisina arti cikanin 3gun ne yemis tek tek bakcam
Izinden de dondun, esas listedesin

Bu hafta hep boyle yazacagim
Esnenizdeyimmm

Ben senin menulerini suyunu ve sporlarini seviyorum. Tebrikler
Sayende kapya bibere baslayacagim artik. menun guzel
Guzel bir menu
Esim sen ne yaptin boyle Hem borek hem cips
Guzel bir menu
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta biraz lor peynir 5 zeytin
Aksam
1 porsiyon yeşil fasulye
1 kucuk kase yoğurt
Su
3.5 lt
Spor
4 mil leslie 420p
Arrietty_ @_Vera_ @Canfeb
Menun guzel
Bölgesel egzersizden hesapladim ben canim
1dksi 4 puan
ekledim listeye
menu cok iyi. Regl de tatli krizine meyve ile bastirmak seker,cikolatadan daha iyi dusunuyorum
Tesekkur ederim canim.

Ben senin menulerini suyunu ve sporlarini seviyorum. Tebrikler

Sayende kapya bibere baslayacagim artik. menun guzel

Guzel bir menu

Esim sen ne yaptin boyle Hem borek hem cips

Guzel bir menu

Menun guzel

Tesekkur ederim canim.
Hahaha kapya biber bağımlılık yapıyor ama sabahları da çok güzel gidiyor. Peynir zeytinden başka bi tat arıyorum hep en masum olanı kapya

Bin kalorinin altına 1400 kalorinin üstüne çıkmama şekerli şeylerden uzak durma şeklinde idi.
Seker benim büyük sorunum
Sayesinde löp löp yagliyim

Tuzlu su olayina gelirsek himalaya tuzu olmasi onemli. Vucuddaki elektrolit dengesi icin aliyorum. Tum gün sadece su icince basim doner, gozumun onu kararir korkusu ile iciyorum.

Seker benim büyük sorunum
Sayesinde löp löp yagliyim

Tuzlu su olayina gelirsek himalaya tuzu olmasi onemli. Vucuddaki elektrolit dengesi icin aliyorum. Tum gün sadece su icince basim doner, gozumun onu kararir korkusu ile iciyorum.
Böyle birşey buldum nette önemliymiş bu elektrolik denge.
(Vücutta bulunan elektrolitler sodyum, potasyum, magnezyum ve kalsiyumdur. Vücutta elektrolit dengesi, yapı taşlarımız olan hücrelerin normal işlev gösterebilmeleri için önemlidir. Dengelenmeyen elektrolit seviyeleri kalp damar, mide bağırsak ve merkezi sinir gibi sistemleri tehlikeye sokar)

Ben hep su orucu veya omad yapanlarin himalaya tuzlu su veya elektrolit tabletler var. Onu sadece bu kesimin aldigina denk geldim.. Galiba Sade soda da yeterli icinde ki minerallerden dolayi.
Okudugum yazilar ingilizce hep. Turkceye cevirmekde zorlaniyorum :/

Kaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.
Sular da her gün 2,5 tamamlanıyor

Merhaba kızlar ben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne

O zaman ben size özetliyim mi ? 1.sayfayı.
Şöyle ki orda bir fotoğraf var cuma günleri bu şekilde fotoğraflı tarhi ve adımızın olduğu görseller ile kilo bildirimi yapıyoruz.Yoksa geçersiz sayılıyor.Eş olayını biliyorsunuz zaten eşimizin menülerine sporlarına kırıcı olmadan yorum yapıyoruz.Sporlarımızı da ordaki puan tablosuna göre puanlıyoruz.Bildirim yapmamak takımımızı kötü etkiliyor 3 kez bildirim cuma kilo bildiriminden bahsediyorum diskalifiye oluyorsunuz bu kuralları editör belirliyor bizim insiyatifimizde değil malesef.Bunun dışında 2 haftalık deneme süreniz var bu sürede aktif olarak takıma katılır ve kilo verirseniz esas yarışma listesine alınıyorsunuz.Listeye alındıktan 2 ay içinde izin yapma hakkınız yok yani listeden ayrılıp dinlenme aranız yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…