- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cumaya kesin eksi gelir daha 4 gün var önünde canım halledilmeyecek artı değilKontrol tartı bildirimim
Cuma 71.8
Pazartesi 71.9
Fark +100 gram ile yeni haftaya giriş yaptım
Arrietty_ @_Vera_ @esmeriiim
Saol canimSağol canım
Biraz karbonhidratlı olmuş ama en azından dolu dolu değil o yüzden sorun değil bence
Amaaaannn 6 aydir ayni sayiyorumHoşbuldumdoldurdum
Çok saol canım. Amin inş . Takımla birlikte daha kolay olacak Eminim
Hoşbulduk tansukürkçü dükkanına dönüş ama ben yokken sen çok güzel yol almışsın
Bende denicem bugunGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederim @JaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
Daha kotu olmadan basladin isteGünaydın hanımlarilk tartı bildirimimi yapıyorum
Başlangıç kilo: 71,5
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Benimde 100 gram farkim varKontrol tartı bildirimim
Cuma 71.8
Pazartesi 71.9
Fark +100 gram ile yeni haftaya giriş yaptım
Arrietty_ @_Vera_ @esmeriiim
Kahvaltida yediklerin guzel.selam kizlar. sabah cok erken ve acele cikinca tartilmayi unutmusum
dunku menum
sabah
2 dlm tb ekmegi ile tost
domates biber zeytin
cay.
elma
ogle
firinda tavuk
sutlu kahve
cennet hurmasi
aksam
1 kase tarhana corbasi
salata
1 dlm tb ekmek 3 4 zeytin
su 2 lt
spor yok
Ust uste cok su icme zehirlenme yasamaArrietty_ eşim çok acıkmışım rüyamda bi surü tatlılar felan vardı tv ye dalmışım herseyi yemişler bana kalmamış diye küsmüşüm sabah kahvaltım ve ögle yemeğim birleşti 1 tane incecik kreple 5 zeytin yedim ama hiiic doymadım aksama kadar suya dadanacam
Merhaba hoşbuldumAramıza hoşgeldinizbaşarılar diliyorum
Merhaba hoşbuldumAramıza hoşgeldin canım
SonundaDaha kotu olmadan basladin iste
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba hoşbuldum
Merhaba hoşbuldum
Sonundakaç haftadır kendim başlayıp bırakıyordum. Takıma dönmeden olmayacak dedim burda daha disiplinli oluyor insan
Yok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimalsalı tartıl canım sen allah kabul etsin yarın kandil mi ayy ben pc başında kendimi kaybettim
Tebrikler800 gram ne guzel bir eksi
Tesekkur ederim. Yarindan itibaren yapacagimGuzel eksi gormek istiyorum.
Cok bi artin yok. Moralini bozma
Cumaya guzel sonuc alirsin insallah.
esim sana guveniyorum. Sen yaparsin bugun.
İnşallah kızlar, haftasonu free takıldım ya o yüzden artı çıkmam şaşırtmadı, yine iyi tutmuşum kendimi diyorumCumaya kesin eksi gelir daha 4 gün var önünde canım halledilmeyecek artı değil
Hadi bakalım kaptanım cumaya kıralım şu şeytanın bacağınıSaol canim
Amaaaannn 6 aydir ayni sayiyorum
Bende denicem bugun
Daha kotu olmadan basladin iste
Benimde 100 gram farkim var
Gecen cuma 69.6
Bugun 69.7
Bu haftaki hedef 69
Geçmiş olsun canım. Tutarsan Allah kabul etsinYok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimal
Tartildim onu da yazim cok ciktim ama
Cuma 68.9
Bugun 70
Yemek yedim gece buyuk ihtimal ondan bu kadar çıktım
Hadi bakalım bugunden itibaren yine başla canım inşallah cumaya güzel bi eksi görürsünİnşallah kızlar, haftasonu free takıldım ya o yüzden artı çıkmam şaşırtmadı, yine iyi tutmuşum kendimi diyorum
Bugün bismillah dedik yine yolumuza koyulduk, emin adımlarla ilerliyoruz
Hadi bakalım kaptanım cumaya kıralım şu şeytanın bacağını
Geçmiş olsun canım. Tutarsan Allah kabul etsin
İnşallah canım, şimdi biraz evi temizleyip spora geçeceğim. Seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum o kadar güzel sonuç almışsın ki, cumaya bütün takımlar arasında birinci sen olacaksınHadi bakalım bugunden itibaren yine başla canım inşallah cumaya güzel bi eksi görürsün
Birden korku da sarmadı değil cumaya farklı bişe çıkacak diye ama böyle devam edeceğim bakalım merakla bekliyorum canım inşallah kolay gelsin sana da bende biraz dışarı çıkcam yürüyüşe sonra leslie yaparımİnşallah canım, şimdi biraz evi temizleyip spora geçeceğim. Seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum o kadar güzel sonuç almışsın ki, cumaya bütün takımlar arasında birinci sen olacaksın
Ben balık yapcam canım yanında yeşil salata ileKızlar akşama yemek fikirleriniz var mı?
Hiç korkma, sen doğru yolda yürüyorsun. Cuma günü mutluluğun artacakBirden korku da sarmadı değil cumaya farklı bişe çıkacak diye ama böyle devam edeceğim bakalım merakla bekliyorum canım inşallah kolay gelsin sana da bende biraz dışarı çıkcam yürüyüşe sonra leslie yaparım
Ben balık yapcam canım yanında yeşil salata ile
Sağol canım hem kolay hem doyurucuHiç korkma, sen doğru yolda yürüyorsun. Cuma günü mutluluğun artacak
eline sağlık canım şimdiden afiyet olsun. Balık iyi fikir galiba benim de aklıma yattı.
Ev halkı pürüz çıkartmazsa yapacağım inşallah. Teşekkür ederim canım, beni düşünme derdinden kurtardınSağol canım hem kolay hem doyurucusana da afiyet olsun yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?