ayy çokk severim bu menüyü keşke size gelsem akşamaBen balık yapcam canım yanında yeşil salata ile
Ikindin tartilsaydin keskeYok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimal
Tartildim onu da yazim cok ciktim ama
Cuma 68.9
Bugun 70
Yemek yedim gece buyuk ihtimal ondan bu kadar çıktım
Hadi çık gel bekliyorumayy çokk severim bu menüyü keşke size gelsem akşama
Kolay gelsin canımkızlar gününz nasıl geçiyor artıler eksiler kimler bakamdım çok yoğun bir kaç gün geçiriyorum.Kusuruma bakmayın.Akşama gelip herkesin menüsü tartısı ne varsa elime merdana alıp inceleyeceğim.
Koşşş kankim hemen gel vallaayy çokk severim bu menüyü keşke size gelsem akşama
HoşbuldumHoşgeldin canım aramıza
Veracım kiloda eksiyi görmek istiyorsan spor konusunda artık biraz gevşetmen gerek.Günaydın kızlar canım inanılmaz sıkkın
Cuma tartım 66.4
Pazartesi kontrol tartım 67.6 ne yani şaka mı bu?? 67den bıktım usandım artık. Bugün bende OMAD yapcam. Değişiklik olsun.North River eşim sende durumlar nedir
dediğin çok doğru inanılmaz moralim bozulduktan sonra bir dönem diyet yapıp çok güzel kilolar verdiğim diyetisyeni aradım bana 2 şry söyledi ya böyle devam edip beslenme düzenini düzenleyip kas kütlesi üzerine yoğunlaşıcaz ya da haftada 3 güne düşüreceksin sporu. aslında bende şöyle bir psikolojioldu sanki spor olmazsa asla kilo veremem ama sporu 3 güne düşürücem bir süreVeracım kiloda eksiyi görmek istiyorsan spor konusunda artık biraz gevşetmen gerek.
Kilo vermenin %80i beslenme, %20si spor zaten.
Vücut çalışanlar bile her gün spor yapmıyor, sen yapıyorsun hem de fazla fazla.
Allah kabul etsin erken tartıldıgin için artı çıkmıştır iftardan 2 saat önce filan doğrusu olurYok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimal
Cuma 68.9
Bugun 70
Köfte salata çorba yaptım pilav dünden var bizde bı esimle oğlum yiyor 1 çay bardağı piricten yapıyorum artıyor bile :)Kızlar akşama yemek fikirleriniz var mı?
13 -15 arası yürüyüş yaptım , 15-16:45 arası çocukları banyo yapıp bir taraftanda yemek hazırladım 13 den öncesi kahvaltı kızı uyut ortalığı topla şeklindeydi şuan çok acıktım eşim gelse de yemek yesek diye kapıyı tırmalayacagim kediler gibikızlar gününz nasıl geçiyor artıler eksiler kimler bakamdım çok yoğun bir kaç gün geçiriyorum.Kusuruma bakmayın.Akşama gelip herkesin menüsü tartısı ne varsa elime merdana alıp inceleyeceğim.
beynine neyi gönderirsen o emir kabul eder canım pozitif düşün bana diyetisyen haftada 3 gün 60dk yürüyüş yada 40dk eliptik yada 3 mile Leslie demişti ben hazır havalar güzel diye şuanda hergun cikiyorumdediğin çok doğru inanılmaz moralim bozulduktan sonra bir dönem diyet yapıp çok güzel kilolar verdiğim diyetisyeni aradım bana 2 şry söyledi ya böyle devam edip beslenme düzenini düzenleyip kas kütlesi üzerine yoğunlaşıcaz ya da haftada 3 güne düşüreceksin sporu. aslında bende şöyle bir psikolojioldu sanki spor olmazsa asla kilo veremem ama sporu 3 güne düşürücem bir süre
Tebrik ederim azmin sonu
Yine iyi tansuuu :))Saol canim
Amaaaannn 6 aydir ayni sayiyorum
Bende denicem bugun
Daha kotu olmadan basladin iste
Benimde 100 gram farkim var
Gecen cuma 69.6
Bugun 69.7
Bu haftaki hedef 69
Bunlarin hepsi aclikdanArrietty_ eşim çok acıkmışım rüyamda bi surü tatlılar felan vardı tv ye dalmışım herseyi yemişler bana kalmamış diye küsmüşüm sabah kahvaltım ve ögle yemeğim birleşti 1 tane incecik kreple 5 zeytin yedim ama hiiic doymadım aksama kadar suya dadanacam
Ne guzel yazmissinKahvaltida yediklerin guzel.
Oglen yedigin tavugu yaninda ayran/yogurt/ kefirle aksam yeseydin?
Aksam da hem tarhana corba, hem ekmek olmamis sanki. Ikisi de karbonhidrat...
Bir de kahveyi sutsuz denesen, suyu da 2.5 lt'ye cikarsan daha iyi olacak sanki.
Cumartesi menunu goremedim canim?
En kisa zamanda sporu eklersin insaallah.
Oglusun hasta olmasaydi spor cezasi gelirdi.
CanimYok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimal
Cuma 68.9
Bugun 70
Harikasin, Masallah Ari gibisin :)Allah kabul etsin erken tartıldıgin için artı çıkmıştır iftardan 2 saat önce filan doğrusu olur
Köfte salata çorba yaptım pilav dünden var bizde bı esimle oğlum yiyor 1 çay bardağı piricten yapıyorum artıyor bile :)
13 -15 arası yürüyüş yaptım , 15-16:45 arası çocukları banyo yapıp bir taraftanda yemek hazırladım 13 den öncesi kahvaltı kızı uyut ortalığı topla şeklindeydi şuan çok acıktım eşim gelse de yemek yesek diye kapıyı tırmalayacagim kediler gibi
beynine neyi gönderirsen o emir kabul eder canım pozitif düşün bana diyetisyen haftada 3 gün 60dk yürüyüş yada 40dk eliptik yada 3 mile Leslie demişti ben hazır havalar güzel diye şuanda hergun cikiyorum
Sporsuz verirsin de sarkma-gevşeme olur. Sporu daha çok deformasyon olmadan kiloyu vermek için yapıyoruz zaten.dediğin çok doğru inanılmaz moralim bozulduktan sonra bir dönem diyet yapıp çok güzel kilolar verdiğim diyetisyeni aradım bana 2 şry söyledi ya böyle devam edip beslenme düzenini düzenleyip kas kütlesi üzerine yoğunlaşıcaz ya da haftada 3 güne düşüreceksin sporu. aslında bende şöyle bir psikolojioldu sanki spor olmazsa asla kilo veremem ama sporu 3 güne düşürücem bir süre
Sabahın 7sinden beri ekrana zoomdan birilerine bişeyler anlatmaya çalışıyorum. Algım o kadar kapandı ki anladığım kadarıyla 3 gün spor yapmayı doğru buluyorsun galiba ya kusuruma bakma lütfen şuan flash tv oyuncuları gibi etrafa boş boş bakıyorumSporsuz verirsin de sarkma-gevşeme olur. Sporu daha çok deformasyon olmadan kiloyu vermek için yapıyoruz zaten.
Kilo verimini sağlamadan da bu kilolarda sabitleyebilirsin böyle spor yapmaya devam edersen. Bunu istediğini sanmıyorum
oglan daha iyi sukur. yuruyus yaptim biraz bugunKahvaltida yediklerin guzel.
Oglen yedigin tavugu yaninda ayran/yogurt/ kefirle aksam yeseydin?
Aksam da hem tarhana corba, hem ekmek olmamis sanki. Ikisi de karbonhidrat...
Bir de kahveyi sutsuz denesen, suyu da 2.5 lt'ye cikarsan daha iyi olacak sanki.
Cumartesi menunu goremedim canim?
En kisa zamanda sporu eklersin insaallah.
Oglusun hasta olmasaydi spor cezasi gelirdi.
Aynen öyleSabahın 7sinden beri ekrana zoomdan birilerine bişeyler anlatmaya çalışıyorum. Algım o kadar kapandı ki anladığım kadarıyla 3 gün spor yapmayı doğru buluyorsun galiba ya kusuruma bakma lütfen şuan flash tv oyuncuları gibi etrafa boş boş bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?