- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Çok az yiyorsun canım geçmiş olsun karnının ağrısı bugün geçti mi??7 Kasım cumartesi
10.00: 1 yumurta+ 2 dilim peynir+ 1 simit
15.00: 1 mandalina+ 2 İnce dilim ayva
18.00: 1 tabak ıspanak yemeği
1.5 lt civarı su
Spor yok maalesef, karnım ağrıyordu
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
@bnnu
Şekerliyi en azından bu hafta içmeyelim malum takımımız ceza alabilirOff şekerli malesef ya eşim şekerli almış sevmem de şekerli bir paketi iki kerede içtim
Çok geçmiş olsun canım tekrar ödül yapmış mıydın hatırlamıyorum şimdi tablodan bakıcam eğer bu 2.ödülse ceza gelecek haberin olsun nerde benim merdanemAfiyet olsun kızlaaarrBen bugün bir uyumuşum daha simdi uyandım iyice terledim simdi biraz daha şükür korktum valla covid mi oldum diye dısarıyada çıkmadım hic diyorum kendi kendime şükür toparladım yorgunluktan sanırım bugün ki menümü yazayım
Sabah kahvaltı 1 kaşık menemen 1 dilim tava böregi
Akşam yemeğim 1 kase tarhana çorbası
Hic su içemedim bugün uykudaydımsimdi başlayacam yatana kadar 2 lt yi bitirmem lazım yarın tam gaz devam ediyorum bu arada OMAD ne ise onu araştıracam bakalım dayanabilirsem ben de ona başlayacam
Eşimm süpersinnn
Heh bi merdanelik daha kız bu karbonhidratlar ne böyle seni takibe aldımmMenümü yazayım her cezaya razıyım öldürün beniii
Sabah kahvaltı yok
Saat 1 de kuzenimin evine gittim orda kuzenlerimle halamlar falan derken yedim yanii
Börek 2 dilim bir kase patates salatası şekersiz 6 bardak çay ve bir paket cips
Çok şükür kuzenim iyiymiş durumu ondan kutlama gibi bişey yaptık
Akşam yok
Spor şuanlık yok
2 ml leslie yapmayı düşünüyorum
Su 3 lt
@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
@Ozlemlerhayallar
Artık her şeyi covide yorar olduk.Bitse de kurtulsak ama biteceği de yok gibi pff...Sorma canım boğazm ağrıyodu bademciklerim şişmiş korktum covid oldum diye
Kankimmm sana merdane yok sana da kalp varİyi akşamlar herkese menümü yazayım hemen
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
Bir kaşık kadar tulum peyniri
6 tane zeytin
3 tane nohutlu küçücük ekmeklerimden
Öğlen
Hindistancevizi yağlı türk kahvem
2 tane ceviz
Ara acıkınca yine 2 tane ceviz yedim
Akşam
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye
Ton balıklı yeşil salata
Spor 2 mile leslie 2000 adım puan tablosu nu atabilir misiniz acaba değişiklikler var ya puan hesabını bulamadım kusura bakmayın
Olmuşmu eşimJaneRizzoli Arrietty_ @_Vera_
benim yoldan çıkardıklarımı toparlıyorÇok güzel olmuş :) çok beğendim eşim.
2 mile yeterlidir, sporu abartma tamam mı?
ne güzel gün sana da merdane yok kalp var
çok güzel idare etmişsin tatlı krizini tebrikler@_Vera_Arrietty_ Hyt-123
11.00 derisiz elma yogurt tarcin
13.00 kıymalı patlıcan yemegi yogurt
15.00 2 trabzon hurmasi
17.00 15 cekirdekli kuru siyah üzüm (regl donemindeyim tatlı istegimi bastirmak icin meyve yedim)
19.00 4 yk pancar yoğurt yarım yk bulgur pilavı
Su 2 litre
Spor 10.000 adım (500)
600 ip (60)
25 dk karın egzersizi (puanını bilmiyorum)
su miktarı güzel ama 3 yapalım mı ??Suyu unutmuşum 2.5 litre spor yok.
kırıcı ve kaba söylemlerden bende hiç hoşlanmam.Haklısınız gerçekten ama takımımızda kızlar sanki seçilmiş de gelmişler çok tatlı ve kibarlar.Takımının reklamını yapmadan duramayan kaptan yardımcısı ektedirkırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.
çok güzel bir gün tebrik ederimmmMerhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorummenümü yaziyim hemen
Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin
Öğle
Bı kase yoğurt
250 Gr karnabahar haslama
Akşam
Bı kaseçorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt
Su 2lt
Spor 5000 adım (250 puan)
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
işte bir merdanelik daha yakaladımmmmMenum
Sabah
Kiymali menemen 6 kasik
2 dilim ekmek
Aksam
Tavuk haslama
1 c makarna
1 kasik pilav
Salata
Sy 7 bardak
Spor 6000 300 p
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
tekrar hoş geldiniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysun
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 4,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 159cm
Kilonuz: 72 kg
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroid , hamilelik, karbonhidrat sevdalısı olmam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve fit görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet
Maşallah cuma günü 65 gelirGunaydin 4. Takim citirlari
Ise gitmeden Pazartesi kontrol tartimi paylasayim
Cuma 66.85
Pazartesi 66.35
Fark - 500 gr
Umarim Cumaya 66 i gorurum ve cok yapmismaz 66
Gece regl de oldum. Cumaya regl sisligi de kalmaz
spora ceza kesmem ama patatese keserim 20 mekikGunaydııınnnnnn işe arabayla gıdıyorken yan taraftan durum bıldırıyorum
Once dunku yedıklerımı yazayım
Saat 13:00 kahvaltı ( peynır 2 dılım, zeytın 9 tane, domatts salatalık 2 dılım ekmek 1 yumurta 3-4 catal patates kızartması)
Ara sütlü türk kahvesı
Aksam saat 19:30 hamsi, salata 2 dılım ekmek
Suyu saymadım
Sporda yapmadım kesın cezamı
@E-brulim
nee güzel haftaya eksiyle başlamışsın
ne güzel eksili bir başlangıç dahaŞahane tablolarımız oluşmuş
Sıklıkla giremiyorum bu ara kontrol yazıp gideyim
Geçen cuma: 60.5
Bugün:60.2
@_Vera_
ooo maşallahGünaydın kızlarrrr benim için çok güzel bir gün hele de cumadan sonra eşime bana bu bilgileri verdiği için teşekkür ederimJaneRizzoli
Cuma 104.1
Bugun 102.3
Arrietty_ @_Vera_ kanki sende keto yapmalısın mutlaka bana bak cumartesi yapma ya başladım daha
cumaya 70leri görürüz inşallahGünaydın hanımlarilk tartı bildirimimi yapıyorum
Başlangıç kilo: 71,5
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
akıyor mübarek üstadım maşallah ne güzel kilo vermektir böyle
eşim çok güzel bir eksi tebrik ederim cumaya da hedefin altını görücez inşallah
çok güzel bir gün ama su az 2 bardak daha içelim miselam kizlar. sabah cok erken ve acele cikinca tartilmayi unutmusum
dunku menum
sabah
2 dlm tb ekmegi ile tost
domates biber zeytin
cay.
elma
ogle
firinda tavuk
sutlu kahve
cennet hurmasi
aksam
1 kase tarhana corbasi
salata
1 dlm tb ekmek 3 4 zeytin
su 2 lt
spor yok
@Ozlemlerhayallar tesekkurler canim.
Uc beyazdan kacinarak, herseyden kararinca yemeye calisiyorum.
Suyumu da guzel guzel iciyorum.
Sporumu da yasima gore ve sagligim elverdigince yapmaya calisiyorum.
Usul usul, azar azar, alttan alttan yaglardan kurtulacagim insaallah.
Heeep birlikte.
hastalık bizi biraz karbonhidrata mı itti neArrietty_ eşim çok acıkmışım rüyamda bi surü tatlılar felan vardı tv ye dalmışım herseyi yemişler bana kalmamış diye küsmüşüm sabah kahvaltım ve ögle yemeğim birleşti 1 tane incecik kreple 5 zeytin yedim ama hiiic doymadım aksama kadar suya dadanacam
gece yemek yediğin içindir yarın tekrar tartılırsın canım sorun etmeYok kandil degil borclarim vardi tutacaktim biraz da basim cok agriyor tutamam buyuk ihtimal
Tartildim onu da yazim cok ciktim ama
Cuma 68.9
Bugun 70
Yemek yedim gece buyuk ihtimal ondan bu kadar çıktım
geldim ama pir geldim herkese merdane dağıta dağıtaKoşşş kankim hemen gel valla
oo süper aktif bir gün olmuşAllah kabul etsin erken tartıldıgin için artı çıkmıştır iftardan 2 saat önce filan doğrusu olur
Köfte salata çorba yaptım pilav dünden var bizde bı esimle oğlum yiyor 1 çay bardağı piricten yapıyorum artıyor bile :)
13 -15 arası yürüyüş yaptım , 15-16:45 arası çocukları banyo yapıp bir taraftanda yemek hazırladım 13 den öncesi kahvaltı kızı uyut ortalığı topla şeklindeydi şuan çok acıktım eşim gelse de yemek yesek diye kapıyı tırmalayacagim kediler gibi
beynine neyi gönderirsen o emir kabul eder canım pozitif düşün bana diyetisyen haftada 3 gün 60dk yürüyüş yada 40dk eliptik yada 3 mile Leslie demişti ben hazır havalar güzel diye şuanda hergun cikiyorum
suyu da içicekmişsin zaten ama 20 mekik cezası geldi malesef cezalarını bugün ve yarın yapabilirsin canımSabah kahvaltımda 1 tane incecik krep yedim 5 zeytinle öglen yok akşam 5 te 1 kase corba 3 kaşık patlıcan yemeği 1 dilim ekmek yedim 1 bucuk lt su 1 lt daha icecem sporuda birazdan yapacam
youtube girince leslie kıyıdan köşeden çıkıyor aklımı çelmeye çalışıyor ama yoook artık aptallık etme sen vera ziyagilsin diyorum kendimeAynen öyle
Sadece 3 gün
Abartmadan :)
ben senin menüne yorum yapmıyorum seniİyi akşamlar hemen menümü yazayım
Sabah 3 tane ufak nohutlu ekmeklerimden
4 5 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 2 kaşık kadar tulum peyniri
Öğlen 1 büyük kupa yeşil çay 2 3 ceviz
Akşam 1 tane orta boy çupra yanında zeytinyağlı roka salatası
Suyum 3 lt
Spor 4000 adım 2 mile leslie yapcam birazdan
Senin günün nasıldı eşimJaneRizzoli
Arrietty_ @_Vera_
cumaya kadar vegan beslenelim mi eksi görürüz o zaman inşallahKizlar kusura bakmayın ben bugün tartım bildirmeyi unuttum
Cuma 79.3
Bugün 79.9
600 Gr fazla çıktım
Birgaripanne
menü çok güzel aslında cumaya kadar dikkat edersek artının eksiye döneceğine inanıyorumMenümü yazıyım
Sabah 2 dilim ekmekle bir dilim kaşar ve iki küçük dilim sucuklu tost
Ballı süt
Bı kaç tane zeytin
Salatalik
Öğle
4 tane ceviz
4 5 tane fındık
Sütlü türk kahvesi
Akşam
Bı kaseçorbası
Bı kase yoğurt
4 5 kaşık tavuk sote
Salata
Su 2.5 lt
Spor 4000 adım 200 puan
Birgaripanne Arrietty_ @_Vera_
Merdaneleri dağıtmışsın valla kankim ama bu hafta gerekli artık sonuncu değil birinci olmalıyız devam merdaneyeÇok az yiyorsun canım geçmiş olsun karnının ağrısı bugün geçti mi??
Şekerliyi en azından bu hafta içmeyelim malum takımımız ceza alabilir
Çok geçmiş olsun canım tekrar ödül yapmış mıydın hatırlamıyorum şimdi tablodan bakıcam eğer bu 2.ödülse ceza gelecek haberin olsun nerde benim merdanemheh.Umarım hızlıca iyileşirsin ve bu süreci kilo alamadan atlatırız.Ceza vermek zorundayım ne yazıkkı 20 mekik
Eşimm süpersinnnsana merdane yok sana kalp
Heh bi merdanelik daha kız bu karbonhidratlar ne böyle seni takibe aldımmmenülerine bakıcam.Cezanı da keseyim hemen 45 dk adımlama cezan var
Artık her şeyi covide yorar olduk.Bitse de kurtulsak ama biteceği de yok gibi pff...
Kankimmm sana merdane yok sana da kalp var
benim yoldan çıkardıklarımı toparlıyor
çok güzel idare etmişsin tatlı krizini tebrikleray ben trabzon hurmasını ağzıma süremiyorum ağzım dudaklarım kaşınıyor kabarıyor ondan çok garip afiyet olsun.İp zıplama mı ipli atlama mı??
su miktarı güzel ama 3 yapalım mı ??
kırıcı ve kaba söylemlerden bende hiç hoşlanmam.Haklısınız gerçekten ama takımımızda kızlar sanki seçilmiş de gelmişler çok tatlı ve kibarlar.Takımının reklamını yapmadan duramayan kaptan yardımcısı ektedirVücudun direnç olayları nasıl kırılır hiçbir fikrim yok bana da 67 kg yapıştı kaldı
çok güzel bir gün tebrik ederimmm
işte bir merdanelik daha yakaladımmmmbu karbonhidrat ne böyle tansu kaptannn .Cezalısın 20 mekik çekmen lazım
tekrar hoş geldiniz
Maşallah cuma günü 65 gelir
spora ceza kesmem ama patatese keserim 20 mekik
ne güzel eksili bir başlangıç daha
ooo maşallah
cumaya 70leri görürüz inşallah
çok güzel bir gün ama su az 2 bardak daha içelim mi
hastalık bizi biraz karbonhidrata mı itti ne
gece yemek yediğin içindir yarın tekrar tartılırsın canım sorun etme
geldim ama pir geldim herkese merdane dağıta dağıta
oo süper aktif bir gün olmuş
suyu da içicekmişsin zaten ama 20 mekik cezası geldi malesef cezalarını bugün ve yarın yapabilirsin canım
youtube girince leslie kıyıdan köşeden çıkıyor aklımı çelmeye çalışıyor ama yoook artık aptallık etme sen vera ziyagilsin diyorum kendime
İyi akşamlar hemen menümü yazayım
Sabah 3 tane ufak nohutlu ekmeklerimden
4 5 kaşık menemen 1 dilim beyaz peynir 2 kaşık kadar tulum peyniri
Öğlen 1 büyük kupa yeşil çay 2 3 ceviz
Akşam 1 tane orta boy çupra yanında zeytinyağlı roka salatası
Suyum 3 lt
Spor 4000 adım 2 mile leslie yapcam birazdan
Senin günün nasıldı eşimJaneRizzoli
Arrietty_ @_Vera_
Spor yapmamaya mı karar verdin kankim şimdiNorth River Arrietty_
sabah 2 köz kapya maydonoz 1 kkdan az peyniir 1 haşlanmış yumurta çay
Akşam 2 yk makarna 3 yk domatesli biberli yemek 2 köfte 2 havuç
ara 1 kupa sade kahve 2 kuru incir
su 25 lt
spor yok
Ay estağfirullah :)ben senin menüne yorum yapmıyorum seniJaneRizzoli üstadın ellerine bırakıyorum ketodan anlamıyorum malesef
cumaya kadar vegan beslenelim mi eksi görürüz o zaman inşallah
menü çok güzel aslında cumaya kadar dikkat edersek artının eksiye döneceğine inanıyorum
eşim gayet güzel. Kilona göre 3-4 tane yiyebilirsin.JaneRizzoli eşim nohut ekmeklerin fotosunu atayım da bi bak boyutuna
Tamam yaahhaaaÇok az yiyorsun canım geçmiş olsun karnının ağrısı bugün geçti mi??
Çok geçmiş olsun canım tekrar ödül yapmış mıydın hatırlamıyorum şimdi tablodan bakıcam eğer bu 2.ödülse ceza gelecek haberin olsun nerde benim merdanemheh.Umarım hızlıca iyileşirsin ve bu süreci kilo alamadan atlatırız.Ceza vermek zorundayım ne yazıkkı 20 mekik
Heh bi merdanelik daha kız bu karbonhidratlar ne böyle seni takibe aldımmmenülerine bakıcam.Cezanı da keseyim hemen 45 dk adımlama cezan var
Artık her şeyi covide yorar olduk.Bitse de kurtulsak ama biteceği de yok gibi pff...
çok güzel idare etmişsin tatlı krizini tebrikleray ben trabzon hurmasını ağzıma süremiyorum ağzım dudaklarım kaşınıyor kabarıyor ondan çok garip afiyet olsun.İp zıplama mı ipli atlama mı??
kırıcı ve kaba söylemlerden bende hiç hoşlanmam.Haklısınız gerçekten ama takımımızda kızlar sanki seçilmiş de gelmişler çok tatlı ve kibarlar.Takımının reklamını yapmadan duramayan kaptan yardımcısı ektedirVücudun direnç olayları nasıl kırılır hiçbir fikrim yok bana da 67 kg yapıştı kaldı
işte bir merdanelik daha yakaladımmmmbu karbonhidrat ne böyle tansu kaptannn .Cezalısın 20 mekik çekmen lazım
tekrar hoş geldiniz
ooo maşallah
suyu da içicekmişsin zaten ama 20 mekik cezası geldi malesef cezalarını bugün ve yarın yapabilirsin canım
youtube girince leslie kıyıdan köşeden çıkıyor aklımı çelmeye çalışıyor ama yoook artık aptallık etme sen vera ziyagilsin diyorum kendime
TamammHyt-123
bugün çiğköfte
dün patates cips
cumartesi poğaça
cuma lahmacun
kalori olarak belki öğün atlayarak dengelemeye çalışıyorsun ama bu doğru sağlıklı beslenme şekli değil. Ne karbonhidratı olması gerekenden fazla al ne de öğünü yeme.Sağlık ve ve kolari alımını dengelemek gerekir diyette.Bundan sonra yapma lütfen böyle.Merdane de koyayım şurayaEk bilgi:Takımımız geçen hafta sonuncu oldu ve sen esas listede olarak takımdaki tüm üyelere karşı sorumluluk taşıyorsun.Bu hafta ekstra dikkat edip yakımı dereceye sokmalıyız.
Teşekkür ederim canımÇok az yiyorsun canım geçmiş olsun karnının ağrısı bugün geçti mi??
tekrar hoş geldiniz
ooo maşallah
Teşekkür ederim canım bende inanıyorum eksi olurum inşaallah ama vegan biraz ağır olmaz mı birde vücut korumaya geçerseben senin menüne yorum yapmıyorum seniJaneRizzoli üstadın ellerine bırakıyorum ketodan anlamıyorum malesef
cumaya kadar vegan beslenelim mi eksi görürüz o zaman inşallah
menü çok güzel aslında cumaya kadar dikkat edersek artının eksiye döneceğine inanıyorum
Haftada 3 gün yapıcam artıkSpor yapmamaya mı karar verdin kankim şimdi
Boyle cezaya can kurban 30 yapayımatlatırız.Ceza vermek zorundayım ne yazıkkı 20 mekik
20 mekik daha vardı ama unutmaBoyle cezaya can kurban 30 yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?