Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlarrr,
2 gündür giremedim işlerim artık çokk yoğun,fırsat buldukça uğramaya çalışacam gelmişken bu günki yediklerimi yaptığım sporu yazim ,
sabah:1 dilim ekmek ve kaşar
ara:yok
öğlen:2 lokma ekmek ve peynir 1 tane meyveli soda
ara: 1 dilim revani ve 1 tane erik.
akşam:5 kaşık kuru fasulye ve 1 kase cacık.
spor:80 dakika yürüyüş

selam hatunlarrr

geçen de dediğim gibi eşim izin aldı ve tatile girdikk..ne yedim ne içtim inanın bilmiyorumm..bugun tartıldım elbiselerle artı değilim şükürr..kilo almıycam merak etmeyin..bu kadar cabayı heba etdem..

günaydıın kızlaaar
Bu hafta okullar kapanıyorrr.Allahın hergünü okulda bir etkinlik var.velileri çağırıp duruyorlar.bugün yüz boyayacaklarmış.Yarın yetenek yarışması ,cuma karne alınıyor ve öğretmeni yemeğe götürecekmişiz.Büyükçekmeceden ,yeşilköye gitmek vallaha zor geliyor.Yapılan şeylerde 1 saat sürüyor.gidiş dönüş daha uzun.Yollar berbat kısacası zul geliyor.Ama gitcem çare yoook. Net sürekli kesiliyor.Anlamadım ne iş?!?...

Benimde iştahım acayip açıldı.Su içmeyi unutuyorum.Sinirlerim hepten gergin..... ay aayy aaayyy ölçüleri yazacaktık.Yazayım bakayım ne etmişim.
göğüs 101
bel 87
göbek91
simit 101
kalça 105
basen 100
bacak 58

günaydınn herkese
ben de az önce tartıldım yüzüm güldü bakalım ölçülerde ne yapmışım ama spor yapamadığım için pek farkettiğini sanmıyorum. neyse ben bir ölçüleyim

13,05,2011__________15,06,2011
ölçülerim:___________ölçülerim:
bel:89______________bel: 87
göğüs:105___________göğüs:103
kalça:104____________kalça: 99
bacak:61____________bacak: 59
simit:104____________simit: 100
basen:107___________basen: 106

obur 12.05.11

Göğüs 102
Bel 90
göbek 96
simit 104
kalça 109
basen 105
baldır 61

göğüs 101
bel 87
göbek91
simit 101
kalça 105
basen 100
bacak 58

yasemin ablacım ben ölçülerimi verdiğimde malesef daha zayıftım o yüzden hiç ölçüp morelimi bozmak istemiyorum ((

sabah:yürüyüşten önce bardak su, 1 kayısı,yürüyüşten sonra biraz dut
kahvaltı: 2 dlim ekmek, peynir,domates,salatalık,roka
ara:1 tane küçük kurabiye
öğle:meyve
ara:meyve
akşam:çok az kızartma.bol salata ve yoğurt

mrb arkadaşlar dünkü menümü veri
sabah 1 kase nesfit
öğle 1 tane börek 1 tane kurabiye 1 bardak süt
ara 1 kase dondurma
akşam 3 küçük dolma 2 kaşık yoğurt

bugünkü menümü şöyle planlıyorum
sabah tam buğday ekmeğine tost
öğle 1 yumurtaya omlet
akşam 4 tane dolma yoğurt

bu hafta toplamda 70 dk sporum var bugün ve yarın yaparım inşallah bakalım

herkese iştahsız günler yağ yakan metabolizmalar diliyorum

günaydın çıtırlarrr
ben menü yazmıyorum çünkü pek düzenli yiyemiyorum. inşallah yarın güzel bir sonuç bildiricem ama :) spor malesef yok hiç zamanım olmuyor ya bebekli hatunlar nasıl zaman buluyosunuz ya da derman hayret ediyorum size maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…