- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Keşke bende bırakip çalışabilsem dediğim çok an oldu ama bakıcılara ve kreslere guvenemedim.Malum Tv'de gördükçe kafayı yiyor insan.Sende mi Kore dizi izleyicisisin. Uleyn ne zor kelime. Dogru mu emin bile degilim
Ic geciriyorum Bende izlerken.
1. Yemekleri gorunce.
2. Kizlarin zayifliklari
3. Yazmama gerek var mi, tahmin edebiliyor musun yoksa
Ne guzel evde olma imkanin var.
Okadar cok isterdim ki Bende. Oglum 15 aylik iken basladi. Gerci ozaman hala unideydim. 1 senelik dogum iznim 10 aylik iken bitti ama yaz tatiline denk gelmisti
Kizim ise 8aylik iken basladi( ona hala icim yaniyor
İnşallah canımMuhteşem birşey , giydigin herşeyin yakışmasi, herkesin iltifat etmesi inşallah tez zamanda tadına bakarsın canım
Teşekkür ederim canımSüper olmuş canım tebrik ederim
Dun cok canim cekmisti. Bugun canim cekmedi bide evde kakao yoktu. O yuzden yapmadim. Ama canim cekerse tarifi verdigin puding yapacagimKiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein
Yine harika
Cok guzel menu
Cikolatalardan vazmi gectin
Kapuska mi o
Masallah yine. Saat 22 orda. Burda 20 hayat da spor yapmam bu saat de. Devirdim totoyu Kore dizisi izliyorumCok guzel olmus. Sporlarin harikaKalkayimda spor yapayim
Anlıyorum canımCanlarim kis geldi ve ben fazla su icemiyorum cunku midem bulaniyor
İnşallah canımminik hep kucakta gezmek istiyor canım onu saymıyorum bile sürekli evi turluyorum kucağımda büyüğünü kovaliyoruz, saklambaç oynuyoruz
Sporun güzel ama canım hep karbon olmuş çorba makarna çiğköfte
Sporda menüde çok güzel
Cumaya kadar halledilmeyecek bir artı değil canım dikkat edersen spor ve temiz beslenme ile eksiye geçersin
Güzel olmuş
Eşim laf aramızda nazar olmasın ben bugün cuma hedefine ulaştım
Sporsuz bir menü inan fark edecek bence bugün ve yarın yap ama abartmadan 2see mile Perşembe yine mola ver kankim
Süpersin abla (abla diyorum sakıncası var mı ? )
Kesinlikle birçok diyetisyen 80 üstüne sadece hafif tempo haftada 2 gün yürüyüş veriyor hatta tanıdığım bir kaçı ısrarla hiç yapma diyordu 80 altında lazım olacak bize diye
Bi menüye baktım bir kilona baktım nasıl yedin kız miden bulamadımi
Kaptan ilk defa gözüm doydu senin menüde
Ekmek arası yapsaydın
Patates yanında ekmek olmasa iyiymiş , kimci bizim dizilerden bildiğimiz Kore turşusumu
Bitter ye canım iki kare kahve yanında hatta varsa naneli bitter tavsiye ederim çok güzel kesiyor istahi
Güzel olmuş
Çok güzel
Ben ertesi sabah izliyorum gece gece riske girmeye gerek yok
Aaa inşallah yoktur canım birşey , bazen sende olsa bile bulasmiyor evdekine çok garip birşey
Canım birazda içine birşeyler ekleyip içsen su
Süpermiş
güzel olmuş
Kore turşusu diye biliyorum lahanalı salçalı filan
Geçmiş olsun canım
bugün evdeyim canım kargo gelecek Leslie yaparım 2mile güzel eksi gördüm sabah mutluyum :)
Iyi aksamlar canimMerhaba kizlar napiyorsunuz?
Menü
fyzanur _Vera_ Arrietty_
Sabah:Bir dilim ekmek üstü tahinli incir reçeli,sütlü kahve
Ara:Şekersiz siyah çay
Öğle:Tavuk sulu pilav üstü nohut,2 yk yoğurt
Ara:5 Fındık 5 antep fıstık 1kuru incir şekersiz siyah çay
Akşam:3 yk pirinç pilavı 4 yk sebze haşlama ayran
Ara:sütlü kahve,şekersiz çay,çeyrek nar
su:2.5 lt
Spor:Yürüyüş 45 dk
20 dk bacak hareketi
Kilomda bir değişiklik yok
MerhabaMerhaba kizlar napiyorsunuz?
Karin egzersizi yapacagim ve yapabilirsem adim atacagim. Esim bugun guzel spor yapinca bende yapmaliyim dedim.Masallah yine. Saat 22 orda. Burda 20 hayat da spor yapmam bu saat de. Devirdim totoyu Kore dizisi izliyorum
Ne yapacaksinAlp_BuRc
Teşekkür ederimCok guzel olmus. Sporlarin harikaKalkayimda spor yapayim
Öğlen ki pilav üstü nohut ne kadardı akşamda pilav var senin kilonda biri için belki iki öğün pilav çok gelebilirMenü
fyzanur _Vera_ Arrietty_
Sabah:Bir dilim ekmek üstü tahinli incir reçeli,sütlü kahve
Ara:Şekersiz siyah çay
Öğle:Tavuk sulu pilav üstü nohut,2 yk yoğurt
Ara:5 Fındık 5 antep fıstık 1kuru incir şekersiz siyah çay
Akşam:3 yk pirinç pilavı 4 yk sebze haşlama ayran
Ara:sütlü kahve,şekersiz çay,çeyrek nar
su:2.5 lt
Spor:Yürüyüş 45 dk
20 dk bacak hareketi
Kilomda bir değişiklik yok
Bence çok iyiBugünki menum
Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı kaç tane zeytin
Bi dilim peynir
Bı Kapya biber kizartma
Öğle
4 köfte
Bı kase yoğurt
Salata
Akşam
7 kaşık kuru fasulye
Bı kase yoğurt
Kornişon turşu
Su 2.5 lt
Spor 7000 adım 350 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Akşamki pilav çok az sebze yemeğinin yanında.öğlen normal porsiyon.Pilav üstü nohut çok severim.Ama öğle ve akşam hiç ekmek yokÖğlen ki pilav üstü nohut ne kadardı akşamda pilav var senin kilonda biri için belki iki öğün pilav çok gelebilir
Bence çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?