Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin canim..

valla benim esim sagolsun cok yaridmci gerci benimkiler bebeklikten cikti ama yinede,biri5 biri 2,5 yasina dogru gidiyo :).

bende yeni bi sisteme basladim bakalim ise yariycakmi 3 ögün yiyorum sabah ögle aksam aralarinda en az 4 saat olmasina dikkat ediyorum ve canimin istedigini yiyorum doyunca birakiyorum.diyetsiz kalici zayiflama diyoalr buna acikinca ye doyunca birak,bakalim bende ise yariycakmi

günaydıın hanımlar
düzenli yiyemediğim ve de saçma sapan kaçamaklar yapmaya başladığım için ne yedlerimi yazamadım.ama bugün bütün gün meyve yiyeceğim.Allahtan artı değilim.
Öğlen kızlara gideceğim.arada gelemem heralde.bu hafta sporda yok.bir tek pazar günü 30 dk yürüdüm.
Su içemiyorum.Çünkü sokaklardayım.
Bakalım yarına neler olacak görüşmek üzere herkese kolay gelsin....

selam kızlarr,
günlerdir çok yoğunum nerdeyse eve uğruyamıyorum tabi bu yüzdende dengesiz besleniyorum ama asla fazla yemiyorum .yani öğünlerim düzensiz sebze protein oranlarım düzensiz her gün spor da yapamıyorum ama çok hareketliyim akşamları yorgunluktan kıpırdayamıyorum.
sabah giremezsem kilomu şimdiden yazim geçen haftayla aynıyım belki sabah farklı çıkarım bilmiyorum.81 kiloyum

kızlar çok özür dilerim gelemedim köydeydik kaç gündür
gitmeden bağlanıp haber vermek istedim ama bağlantı kötüydü..
diskalifiye oldummu

**4.TAKIM 2101ETAP**

nidah( 659.7/ )Geri dönmek üzere ayrildi
hasretim34( 61.9/
qiz3mm ( 67/
mersa ( 81/81/0/%0)
bijoux ( 76.4/
deniz1984(86.7)Geri dönmek üzere ayrildi
obur ( 76/
ohcanimadegsin(71/
ansaa (77.9/
lilineva (667.4/
berry31(62.5/

4. TAKIM TOPLAM KİLO

günaydııın kızlarrr
herkese hayırlı cumalar olsun!.....
Evvet o kadar düzensiz ve kaçamaklı ymeme karşın şükür dünkü meyve kürü sayesinde 75kiloyum.....:92:

günaydınnn

ben de 2 kg yollamışım :)

74,4 kiloyum

.

Son düzenleme:
kızlar tickerımda gördüğünüz gibi salı 61.9 çıkmıştım ancak regli nedeniyle bu sabah 62.5 çıktımhaftaya belli olur kilom

günaydin kizlar,hepinzi tebrik ederim..gizemcim üzülme haftaya daha cok vermis olursun..

berrycim sende üzülme canim bende hafta ici 61.5 görmüstüm ama bu sabah sadece 100 gr vermis gözüküyorum ama ben üzülmüyorum suanki görüntümden memnunum geri kalan isterse 1senede gitsin canimi SIKMAYA degmez ben artik acikinca yiyip doyunca birakicam ve her istedigimi yiycem ,benim suandaki tek derdim SIKILASMAK baklim spor yapiyorum sözde ama ne zaman etki etcek bilemiyorum cok ama cok yumosum

**4.TAKIM 201.ETAP**

nidah( 659.7/ )Geri dönmek üzere ayrildi
hasretim34( 61.9/61.8/0.1/%0.16)
qiz3mm ( 67/66.8/0.2/%0.30)
mersa ( 81/81/0/%0)
bijoux ( 76.4/74.4/2/%2.62)
deniz1984(86.7)Geri dönmek üzere ayrildi
obur ( 76/75/1/%1.32)
ohcanimadegsin(71/70.5/0.5/%0.70)
ansaa (77.9/
lilineva (67.4/66.9/0.5/0.74)
berry31(62.5/62.5/0/%0)

4. TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
dün 1 saatten fazla yürüdüm ama temposuzdu
bugünde 1 saat yürücem sabah çıkamadım işlerim vardı. dün ağırlık çalıştım kol ve bel için bugünde aynen kol çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…