Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence fena olmamis. Sadece protein az

Ama cok kötü
Yarin telafi et Olur mu?. Yuruyus yapmaya vaktin var mi?

Bak bicirlara sen servis ile halledilir birseydir umarim.
Evet bu cuma. Sabah 7.15 de ameliyata alinacak
Biz evden 5.30 gibi cikacagiz farkli bir sehirde olacak ameliyat.
Canim kolaylikla hallolur, Arascik da sagligina kavusur insallah, guzel haberlerinizi bekliyorum.

Servise versen çözülmez mi acaba sorun canım? Sen ne sınavına hazırlanıyorsun allah kolaylık versin

Çok geçmiş olsun Zeynep. İnşallah çok kolaylıkla geçer.
Malesef gitti laptop canim, acilmiyor bile,baska bir monitorlede denedik olmadi,canlari sagolsun..
Ben memurluk sinavina hazirlaniyorum Aysuncum, umarim halledebilirim

ÇOOK teşekkür ederim hamileymişimm ondan öyle olmuş işyerinde çok yoruluyordu tabi bide sporda çok yapıyordum ama bebeğim tehlikede
Canim gozunuzaydin, hayirli olsun ,saglikla kucaginiza alin insallah
Sen bol bol dinlen, cok dikkat et kendine..Allaha emanet olun canim..

Mekik yerine yürüyüş yapsam.Benim karın kısmı biraz hassas.Biraz sıkınca kasılıyor.Oda benim canımı sıkıyor.

Adım sayar programının ekran fotosunu atarım.
Yazsanızda sorun olmaz sizlere güvenimiz sonsuz ama bir kişi 10.000 adım yazıp 500 puan alırken bir kişi 1.5 saat yazıyor dk üzerinden hesap yapıyor.360 puan alıyor o yüzden yürüyüşlerin adım üzerinden hesaplanması daha adil diye düşünüyorum

Menü

SabahEki Görüntüle 2719200
Eki Görüntüle 2719201 öğle
Akşam
1 kase tarhana çorbası 2 dilim sucuk 2 wasa 1 kk peynir
Akşam kızımız sağolsun performans gecesi deydi yine ancak böyle hazırladım

Su:3.5 lt spor: yok
Ama tebrik edin evdekiler yarım borcam bisküvili pasta yedi ben sadece pudinginden bı parmak aldım
Arrietty_ @_Vera_

Adım sayari bozulup telefon taşımaya usenenlee napsin şekil 1A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…