- 1 Kasım 2015
- 285
- 584
- 103
Adım sayari bozulup telefon taşımaya usenenlee napsinşekil 1A
Abowwww
İnşallahh inşallah çok ağrım var amaSabrının mükafatını aldın elhamdülillah, rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kavuş kuzuna.
matrak dede sevdim onu, ellerinden öperim
Şükür canım iyiymiş, midemi bulandırıyor sağolsunmaşallah grubumuza Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin kaç çocuğun var?
10dk evde adimlama Olur mu? Veya 20squat?Mekik yerine yürüyüş yapsam.Benim karın kısmı biraz hassas.Biraz sıkınca kasılıyor.Oda benim canımı sıkıyor.
Çoookk teşekkür ederim canımmBebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Harikasin benceMenü
SabahEki Görüntüle 2719200
Eki Görüntüle 2719201 öğle
Akşam
1 kase tarhana çorbası 2 dilim sucuk 2 wasa 1 kk peynir
Akşam kızımız sağolsun performans gecesi deydi yineancak böyle hazırladım
Su:3.5 lt spor: yok
Ama tebrik edin evdekiler yarım borcam bisküvili pasta yedi ben sadece pudinginden bı parmak aldım
Arrietty_ @_Vera_
ÇOk teşekkür ederimCanim gozunuzaydin, hayirli olsun ,saglikla kucaginiza alin insallah
Sen bol bol dinlen, cok dikkat et kendine..Allaha emanet olun canim..
Olur kaptanım.Şu an yapıyorum.10dk evde adimlama Olur mu? Veya 20squat?
Boyle bir etki etmez bende yarin ilk isim bekunis almakÇare bekunis. 2 tane içsen afedersin paçandan akar. O yüzden evdeyken iç.
Bende yazayım menümüü
Amin .Bana bir tanesi yetiyor. Ruhsal olarak ikinciye hazir degilimAllah bağışlasın canım. İstiyor musun sende kuzuna bir kardeş
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin esim de oldu da korkulacak birsey yok insallah başarılı bir sekilde gecer ameliyatıTesekkur ederim canim.
Oglum kulak zari ameliyati olacak.
1saatlik operasyonmus ama insan yinede endiseleniyor.
Amin canım Rabbim isteyenlere nasip etsinAmin .Bana bir tanesi yetiyor. Ruhsal olarak ikinciye hazir degilimAllah isteyenlere ve bakabileceklere versin
menü süpperMenü
SabahEki Görüntüle 2719200
Eki Görüntüle 2719201 öğle
Akşam
1 kase tarhana çorbası 2 dilim sucuk 2 wasa 1 kk peynir
Akşam kızımız sağolsun performans gecesi deydi yineancak böyle hazırladım
Su:3.5 lt spor: yok
Ama tebrik edin evdekiler yarım borcam bisküvili pasta yedi ben sadece pudinginden bı parmak aldım
Arrietty_ @_Vera_
Ay inşallah eksi gelsem bende videodaki etyze gibi attırı veririm göbecikleri.
Tebrikler.Ben aynı iradeyi gösteremedim.Kekleri gönderdim mideye afiyetle.
eşim telde yok mu onu kullanAdım sayari bozulup telefon taşımaya usenenlee napsinşekil 1A
Eki Görüntüle 2719210
İyi geceler 4.takim:)
sen bekunisi tanımıyorsun ben wcde ağladığımı bilirim inşallah bağırsaklarım da çıkar ben bu wc işinden sonsuza kadar kurtulurum diye dua etmişliğim varBoyle bir etki etmez bende yarin ilk isim bekunis almak
menü harikaSabah peynir 1 hy domates salatalik
Ogle 2 yk kisir
Aksam firinda balik salata
2 parca sutlu cikolata
Su 2 litre
Spor yok
sana kalp atıcaktım bir sürü merdane atmışım bi baktım dedim kız şimdi dicek bu deliye ne oldu yine aldı eline merdaneyiBugünkü menüm sabah
2 yumurta biraz peynir
3 zeytin
Öğle
Cennet meyvesi
Aksam
1 porsiyon karnibahar
1 kase yogurt
Ara
1 tane küçük muz
Su 2 lt
Spor 4000 adim sadece
Etiket yapamıyorum. Bnm bi eşim vardı ne sesi cikiyo ne soluğu ne menüsünü goruyom nerdeki acaba
Ah be kekliğim bu saat oldu anca girdim kk yeEvet malesef düşününce hem reglde gecikiyor boşu boşuna o zaman sen yesilcay maden sulu detox suyunu yap canim
Alemine eşlik etmek isterdim ama uyumak için banyoya kacasim geliyor bazen :)
Aramıza hoşgeldin
deli kankam gelmiş bence gitme senin de gönlün ayrı kalmaya dayanamıyor oylaman yapılsın 63 e in :)
Hayır sana spor yasak
abla öyle durumda zaten hastalık izin hakkin var bence sende gir listeye
2 lt içildi bu saate kadar
2 hafta deneme süresi var bu süreçte sizde durumunuzu gözlemler ona göre listeye girmeye karar verebilirsiniz
Sartlama kendini her şekilde iner daha carsamaba bugün yarın detox suyu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?