Hoşbulduk canım benimEli masali Vera dan korkun
Hosgeldin canim, özlettin kendini
Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir
Aramiza hosgeldiniz, insallah tez zamanda hedefinize ulasirsip sagliginiza kavusursunuzbasarilar diliyorum
Bunu görüpte su icmemek mümkün mü
Harika bir baslangicCanTorun ablamin enerjisi sizde de var hissediyorum
Bende iyiyim canımHosgeldin. Fazla abartmamaya calisiyoruz
Deme oyle deme deme
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde
Cok guldum buna
Iyi gidiyor canim. Seni sormali
Harika. Ozaman soyle sorayim birde. Ilerde esas listede olmak ister misin yoksaCanTorun gibi liste disi mi Devam etmek istersin?
Sen uyma Berat a evinde yap sporunu cnmhahahaha son 1 haftada çok şey değişti.Berat Albayrak ile beraber spora yazıldıkKızlar yopun istek üzerine tekrar spora başlıyorum
Aramıza hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı vera.Takım kurallar her şeyle ilgili istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Bu fazla kilo almadan döndün demek mi orda fazla alışveriş yapmadan gelmişsindir inşallah demek mi ?
Ay korkutma kaptanim. Duzgun calissalarda bizi zor duruma sokmasalar keskemenü süppersu daha a süpper kimin eşi beee DİK DUR EĞİLME BU VERA SENİNLEEE
Ay inşallah eksi gelsem bende videodaki etyze gibi attırı veririm göbecikleri.
nedennnn
eşim telde yok mu onu kullan
iyi geceler orta doğu ve balkanların en harika eşi
sen bekunisi tanımıyorsun ben wcde ağladığımı bilirim inşallah bağırsaklarım da çıkar ben bu wc işinden sonsuza kadar kurtulurum diye dua etmişliğim var
menü harikaçikilatayı görmezden geliyorum
sana kalp atıcaktım bir sürü merdane atmışım bi baktım dedim kız şimdi dicek bu deliye ne oldu yine aldı eline merdaneyi
Hamileymişim canımCok gecmis olsun canim umarim birseyin yoktur
Ahaa sen tek öğünmü beslenıyosun. Neydı o omad mıydı haftaya bende oyle yapıcam. Çünkü neden yapmıyımAksam az olmus. Tek ogun beslenen kisi diyor birde bunu
Ya esım sorma kacamak yapmıyom tasınma ıslerı bıttı ama ufak tadılatlar devam edıyor halaa duzen yok bır dakka oturmuyorum ama bu sabah tartılayım dedım artı geldım nıyedır anlamadım regl ım mı gelıyor tarıhe bakmam lazım bugun detoks suyu ıcecegım yemekte tek oğün yumurta yıyecegım sadece sabaha eksı gorurum belkıÇok güzel olmuş eşim, cumaya bomba gibi geliyorsunçikolatayı eritmek için zıplama da yapmışsın taşınma işleri bitti mi?
Hayirli uğurlu olsun canimHamileymişim canım
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
@pisi pisi kopatim | 2 | 2 | 2,5 | |||||
| 2,5 | 1,5 | 1,5 | 2.5 | 3 | 2,5 | ||
@nanekekik | 2 | 2,5 | 3 | 3,5 | 3,5 | 3,5 | ||
B Beklenen2 | 1,5 | 2,5 | 3,5 | 2.5 | 3,5 | 2 | ||
| 2 | 2 | 2 | 2.5 | 2,5 | 2 | ||
| 1,2 | 1,2 | 2,1 | 1,8 | 1,2 | |||
| 2 | 2,8 | 2,2 | 2 | 2 | 2 | ||
| 1.5 | 2 | 2.5 | |||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2,5 | 2.5 | 2,5 | 3 | |||
@Sivaskayseri | 2 | 3 | 3,5 | 3 | 3 | 3 | ||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | ||
| 3 | 2,5 | 3 | 3 | 3 | 5,5 | ||
| 2 | 2 | ||||||
@_Vera_ | 3 | 3 | 3 | 2,5 | 3 | |||
| 2 | 2 | 2 | |||||
| ||||||||
P Periannem | 1 | 1,5 | ||||||
| 1,5 | 1 | ||||||
| - | 1.7 | 1,5 | 1,5 | ||||
| 1 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@pisi pisi kopatim | |||||||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
@nanekekik | Ödül | ||||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
@Sivaskayseri | 20 S | ||||||
| |||||||
| |||||||
| Ödül | 20 IA | |||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | 50 S | 45DKA | MUAF | |||
| |||||||
| Ödül | MUAF | 20 S | 10M | |||
| 20 S | 50M | |||||
| Ödül | 30 S | 20M | 10M | 20 S | ||
P Periannem | 20 S | ||||||
| Ödül | 20 S | 20M | ||||
| 20 S | ||||||
|
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
| 360 | 310 | 425 | 240 | ||||
| 200 | 730 | 200 | 300 | 200 | |||
@_Vera_ @nanekekik | 1723 | 1299 | 1340 | 480 | 360 | 600(-200) | ||
| 2795 | 1500 (-100) | 635(-200) | 1170 | 1070 | |||
| 500 | 815 (-100) | 915 | 950 | 1030 | 850 | ||
@pisi pisi kopatim | 1225 | 1200 | 617 | 699 | 270 | 180 | ||
| 870 | 670 (-100) | 550 | 500 | 700 | 240 | ||
P
Periannem
| 250 | |||||||
| - | - | - | - | ||||
| 600 | 300(-100) | 240 | (-200) | ||||
| 240 | 600 |
Sen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendineBende yazayım menümüü
Bu gün 2 saat yürümüştüm 1 leslie yapmıştım hastanelik olmadan önce
5.5 lt su içtim ve hala ağzım kuruu
Sabah 2 yumurta 5 zeytin iki salam 1 dilim ekmek yemiştim zar zorAkşamda kelle paça çorbası eşim hastaneye getirmişti vitamin alayım diye iki dilim ekmekle içtim çorbamı
HarikaSabah peynir 1 hy domates salatalik
Ogle 2 yk kisir
Aksam firinda balik salata
2 parca sutlu cikolata
Su 2 litre
Spor yok
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta biraz peynir
3 zeytin
Öğle
Cennet meyvesi
Aksam
1 porsiyon karnibahar
1 kase yogurt
Ara
1 tane küçük muz
Su 2 lt
Spor 4000 adim sadece
Etiket yapamıyorum. Bnm bi eşim vardı ne sesi cikiyo ne soluğu ne menüsünü goruyom nerdeki acaba
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birseyKizlar Kusura bakmayın dün migrenim tuttu ve telefonu hiç elime alamadım bı yattım yarım saat önce kalktım daha..
Menümü yazıyım hemen
Dün sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Bı dilim peynir
Bı kaç tane zeytin
Bı tatlı kaşığı bal
Öğle 5 tane fındık
Akşam
5adet köfte
Bı kaseçorbası
Ve biraz da
Su 2 lt
Spor yapamadim kizlar sadece sabah ev işi gördüm 2 saat 240puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Afiyet olsunGünaydınnn canlarr
Dünkü menümü yazıyorum
Sabah 1.5 haslanmıs yumurta ceyrek sımıt. 9 yesıl zeytın, domates salatalık, tere
Öğle saat 15:00 ton balıklı salata
Ara turk kahvesı
Su 2 lt
Spor ofısın ıslerınden ayaklarım agrıyo baska bısey yapamadım
Halbukı leslıe yapabıleydım ıyıydı bugun zorlıycam kendımı yapmak ıcın
E-brulim
Gunaydin Veracigim.Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Sükür iyi diyelim iyi olalim canim, sen nasilsin? Ben önümüzde ki 9 ay eksi göremeyecegim galibaHoşbulduk canım benimNasılsın nasıl gidiyor bu hafta eksi 1 ceptemi
Herhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.Ahaa sen tek öğünmü beslenıyosun. Neydı o omad mıydı haftaya bende oyle yapıcam. Çünkü neden yapmıyım
Ya esım sorma kacamak yapmıyom tasınma ıslerı bıttı ama ufak tadılatlar devam edıyor halaa duzen yok bır dakka oturmuyorum ama bu sabah tartılayım dedım artı geldım nıyedır anlamadım regl ım mı gelıyor tarıhe bakmam lazım bugun detoks suyu ıcecegım yemekte tek oğün yumurta yıyecegım sadece sabaha eksı gorurum belkı
Menün cok hafif olmus, bu menüyle eksi görmeyeceksin de ne göreceksinGünaydınnn canlarr
Dünkü menümü yazıyorum
Sabah 1.5 haslanmıs yumurta ceyrek sımıt. 9 yesıl zeytın, domates salatalık, tere
Öğle saat 15:00 ton balıklı salata
Ara turk kahvesı
Su 2 lt
Spor ofısın ıslerınden ayaklarım agrıyo baska bısey yapamadım
Halbukı leslıe yapabıleydım ıyıydı bugun zorlıycam kendımı yapmak ıcın
E-brulim
Tövbe de kiz Allah korusun.Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Yarin icin Allah yardimciniz olsun canim. Dualarim sizinle ♥Günaydin 4. takim
Yarin tarti günüGecen hafta berbat bir sonuc ile sonuncu olduk. Bu hafta da @_Vera_ ile sürekli ensenizdeydik. Umarim faydasi olmustur..
Bugun lütfen hafif beslenin. Yuruyus disinda spor yapmayin derim.
Söyle Ilk sayfada ki kurallari hatirlatmam gerekiyor. Tabloda cok fazla carpi var.
Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.
DIPNOT : Yarin bildirim yapip pek aktif olmayacagim oglumun ameliyatindan dolayi. @_Vera_ devr alacak Cuma liste isini. Dogru bildirim icin Ilk sayfada ornek var.
Hayirli günler
Cok gecmis olsun canim. Oglunun ameliyati ii gecer insallahGünaydin 4. takim
Yarin tarti günüGecen hafta berbat bir sonuc ile sonuncu olduk. Bu hafta da @_Vera_ ile sürekli ensenizdeydik. Umarim faydasi olmustur..
Bugun lütfen hafif beslenin. Yuruyus disinda spor yapmayin derim.
Söyle Ilk sayfada ki kurallari hatirlatmam gerekiyor. Tabloda cok fazla carpi var.
Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.
DIPNOT : Yarin bildirim yapip pek aktif olmayacagim oglumun ameliyatindan dolayi. @_Vera_ devr alacak Cuma liste isini. Dogru bildirim icin Ilk sayfada ornek var.
Hayirli günler
Cezami cekerim kaptanim.Sen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine
Harika
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar isteveya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen
Cok guzel menu
Spor ve su da
Senin esCanfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok.
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey
Menu hafif cok begendim
Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Deden nasil oldu.Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?