Ayy uykusuzluk çok zor. Çok sinirli oluyorum. Canı sıkılan Arnavut kuşağını uzun tutarmış misali dolaşıyorum ortada. Biri gelip kuşağıma bassa da kavga etsemGunaydin hanimlar...
Sabah yuruyusumu yaptim, diz ve bacak egzersizlerimin ilk setini yaptim. Simdi yesil cay keyfi...
Adet oncesi bacak agrisi cekiyorum.
3 ay kesilmisti, 3 aydir da gunu gunune duzenli oluyor...
Hyt-123 nasil oldun canim?
E-brulim sen nasilsin?
@_Vera_ ben de toplamda 3 saat uyudum.
Gerci sebepler farklidir ama, sonuc ayni.
UKUSUZLUK...
Eee bu haksızlık eli büyük olan çok yiyor
Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacakCezami cekerim kaptanim.
Deden nasil oldu.
Hastanede rahat edememissindir. Bugun eve donduysen aksam guzel bir uyku cekersin yarina gelsin 65ler
Gözün aydin ablacim, gencler tarafindan engellenmeden yürüyüsünü tamamlamissinGunaydin hanimlar...
Sabah yuruyusumu yaptim, diz ve bacak egzersizlerimin ilk setini yaptim. Simdi yesil cay keyfi...
Adet oncesi bacak agrisi cekiyorum.
3 ay kesilmisti, 3 aydir da gunu gunune duzenli oluyor...
Hyt-123 nasil oldun canim?
E-brulim sen nasilsin?
@_Vera_ ben de toplamda 3 saat uyudum.
Gerci sebepler farklidir ama, sonuc ayni.
UKUSUZLUK...
Eee ama eli büyük olanin cüssesi de büyük oluyorEee bu haksızlık eli büyük olan çok yiyor
Bugun genclerden once davrandim, erkenden gittim...Gözün aydin ablacim, gencler tarafindan engellenmeden yürüyüsünü tamamlamissin
Gecmis olsun, bacak agrilarindan kurtulursun insallah. Bu bacak agrilari adetin kesildikten sonra mi basladi yoksa hep olan bir seymiydi sende?
Simdi söyle güzel bir uzansan, biraz dinlenip uyusan sana cok iyi gelir enerji verir ♥
Sagolasin sordugun icin, bugün midem alt üst ablabenim hamileliklerimde zaten hep cok bulantilarim oluyor, bu da sasirtmadi gazam mübarek olsun
Dikisler cok olunca bu hafta annem ne yaptiysa onu yedimSabah ekmek akşam börek mi
Dun duzeldi menu paylasmayi unutmusumBirgaripanne kaptanım senin beslenme düzenini birlikte gözden geçirelim istersen.
Kaptanim ben oglen kahvalti yapiyorum zaten 2 ogun besleniyorum yani ogun atlamiyorumTansucugum sabah cok guzel
Ögleni es gecmissin aksam yiyecegin Börek icin. Ama yine de olmamis
Bu hafta listeye girmeyi bekletecek misin?
Bende daha yeni paylasicamKizlar Kusura bakmayın dün migrenim tuttu ve telefonu hiç elime alamadım bı yattım yarım saat önce kalktım daha..
Menümü yazıyım hemen
Dün sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Bı dilim peynir
Bı kaç tane zeytin
Bı tatlı kaşığı bal
Öğle 5 tane fındık
Akşam
5adet köfte
Bı kaseçorbası
Ve biraz da
Su 2 lt
Spor yapamadim kizlar sadece sabah ev işi gördüm 2 saat 240puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Ellerine saglik kaptanimHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @pisi pisi kopatim 2 2 2,5 @JaneRizzoli 2,5 1,5 1,5 2.5 3 2,5 North River 2 2,5 3 3,5 3,5 3,5 @Beklenen2 1,5 2,5 3,5 2.5 3,5 2 Birgaripyolcu06 2 2 2 2.5 2,5 2 Birgaripanne 1,2 1,2 2,1 1,8 1,2 Arrietty_ 2 2,8 2,2 2 2 2 @Anonimmm 1.5 2 2.5 CanTorun 3 3 3 3 3 3 @Mountainsgirl 2 2,5 2.5 2,5 3 E English_teacherrr 2 3 3,5 3 3 3 @Ozlemlerhayallar 2 2 2 2 2 2 Hyt-123 3 2,5 3 3 3 5,5 @Canfeb 2 2 @_Vera_ 3 3 3 2,5 3 esmeriiim 2 2 2 @bnnu P Periannem 1 1,5 fyzanur 1,5 1 @Melegimkorusun - 1.7 1,5 1,5 @ozrengin 1 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @pisi pisi kopatim 10 DKA @_Vera_ Ödül MUAF North River Ödül @Beklenen2 Ödül E English_teacherrr 20 S fyzanur MUAF MUAF @Canfeb @Ozlemlerhayallar Ödül 20 IA @JaneRizzoli MUAF MUAF MUAF MUAF Birgaripyolcu06 Ödül Arrietty_ Hyt-123 Ödül 50 S 45DKA MUAF CanTorun @Anonimmm Ödül MUAF 20 S 10M @Mountainsgirl 20 S 50M Birgaripanne Ödül 30 S 20M 10M 20 S P Periannem 20 S esmeriiim Ödül 20 S 20M @Melegimkorusun 20 S @ozrengin
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA @JaneRizzoli E English_teacherrr 360 310 425 240 @Canfeb @Beklenen2 200 730 200 300 200 @_Vera_ North River 1723 1299 1340 480 360 600(-200) Hyt-123
@Ozlemlerhayallar2795 1500 (-100) 635(-200) 1170 1070 Arrietty_ @Anonimmm 500 815 (-100) 915 950 1030 850 @pisi pisi kopatim
CanTorun 1225 1200 617 699 270 180 Birgaripyolcu06 Birgaripanne 870 670 (-100) 550 500 700 240 P Periannem @bnnu 250 esmeriiim
E-brulim - - - - fyzanur
@Mountainsgirl600 300(-100) 240 (-200) @Melegimkorusun 240 600
Menülerinizi paylasmayi unutmayin
Verilen spor cezalari yapildimi? Lütfen geri dönüs yapin bu konuda
Gecmis olsun canimBugun genclerden once davrandim, erkenden gittim...
Bacak agrisi oldum olasi var canim.
2 yildir da menopoz surecindeyim.
Belki agrilar biraz daha artmis olabilir...
Gerci surec saglikli ilerliyor. Kalsiyum bankama guzel yatirimlar yapmisim, dr.um oyle dedi...
Gebelik rahatsizliklari gelip gecici.
Cennet kokusunu icinize ceker cekmez, hepsini unutacaksiniz insaallah...
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Masallah size...
Masallah ablacim, kendine cok iyi bakiyorsunBugun genclerden once davrandim, erkenden gittim...
Bacak agrisi oldum olasi var canim.
2 yildir da menopoz surecindeyim.
Belki agrilar biraz daha artmis olabilir...
Gerci surec saglikli ilerliyor. Kalsiyum bankama guzel yatirimlar yapmisim, dr.um oyle dedi...
Gebelik rahatsizliklari gelip gecici.
Cennet kokusunu icinize ceker cekmez, hepsini unutacaksiniz insaallah...
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Masallah size...
Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapyaNorth River eşimmm nerdesinnn nerdeeeeğ
Kahvaltımı ettimmm 3 kapya tabiki. Peynir maydanoz çay salatalık yidim. Sizin kahvaltıda neler var kızlar
Günaydın canım deme öyle allah korusun evine git uyu güzelce uykunu alGünaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var
North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.
Günaydın kaptanım ameliyatı iyi geçer inşallah haber ver bizede girince dua edelimGünaydin 4. takim
Yarin tarti günüGecen hafta berbat bir sonuc ile sonuncu olduk. Bu hafta da @_Vera_ ile sürekli ensenizdeydik. Umarim faydasi olmustur..
Bugun lütfen hafif beslenin. Yuruyus disinda spor yapmayin derim.
Söyle Ilk sayfada ki kurallari hatirlatmam gerekiyor. Tabloda cok fazla carpi var.
Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.
DIPNOT : Yarin bildirim yapip pek aktif olmayacagim oglumun ameliyatindan dolayi. @_Vera_ devr alacak Cuma liste isini. Dogru bildirim icin Ilk sayfada ornek var.
Hayirli günler
Evet gek oğün zorlamaz benı faydasını goruyormusun sen pekı bugunden ırıbaren tek öğün yapıcamSen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine
Harika
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar isteveya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen
Cok guzel menu
Spor ve su da
Senin es @Canfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok.
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey
Menu hafif cok begendim
Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Sen nasıl guzel bır eşsinHerhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?