Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy uykusuzluk çok zor. Çok sinirli oluyorum. Canı sıkılan Arnavut kuşağını uzun tutarmış misali dolaşıyorum ortada. Biri gelip kuşağıma bassa da kavga etsem

Cezami cekerim kaptanim.

Deden nasil oldu.

Hastanede rahat edememissindir. Bugun eve donduysen aksam guzel bir uyku cekersin yarina gelsin 65ler
Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacak o kadar şiş ki göbeğim. Göbeğimi aldıracam bende hazır hastanedeydim. 65 geleceğini pek sanmıyorum ama denicem sen nasılsın??

Gözün aydin ablacim, gencler tarafindan engellenmeden yürüyüsünü tamamlamissin
Gecmis olsun, bacak agrilarindan kurtulursun insallah. Bu bacak agrilari adetin kesildikten sonra mi basladi yoksa hep olan bir seymiydi sende?
Simdi söyle güzel bir uzansan, biraz dinlenip uyusan sana cok iyi gelir enerji verir ♥
Sagolasin sordugun icin, bugün midem alt üst abla benim hamileliklerimde zaten hep cok bulantilarim oluyor, bu da sasirtmadi gazam mübarek olsun

Bugun genclerden once davrandim, erkenden gittim...
Bacak agrisi oldum olasi var canim.
2 yildir da menopoz surecindeyim.
Belki agrilar biraz daha artmis olabilir...
Gerci surec saglikli ilerliyor. Kalsiyum bankama guzel yatirimlar yapmisim, dr.um oyle dedi...

Gebelik rahatsizliklari gelip gecici.
Cennet kokusunu icinize ceker cekmez, hepsini unutacaksiniz insaallah...
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Masallah size...

Sabah ekmek akşam börek mi
Dikisler cok olunca bu hafta annem ne yaptiysa onu yedim
Birgaripanne kaptanım senin beslenme düzenini birlikte gözden geçirelim istersen.
Dun duzeldi menu paylasmayi unutmusum

Tansucugum sabah cok guzel
Ögleni es gecmissin aksam yiyecegin Börek icin. Ama yine de olmamis
Bu hafta listeye girmeyi bekletecek misin?
Kaptanim ben oglen kahvalti yapiyorum zaten 2 ogun besleniyorum yani ogun atlamiyorum

Bende daha yeni paylasicam
Ellerine saglik kaptanim
Yapiyorum ama puan hesaplamak icin ilk sayfaya gitmek zoruma gidiyor

Gecmis olsun canim

Masallah ablacim, kendine cok iyi bakiyorsun menopoz süreci zorlu ama sen onu bile hizaya getirmissin
Evet dedigin bu rahatsizliklar gelip gecici, Allah baska dert vermesin.
Amiiin isteyen herkese insallah

North River eşimmm nerdesinnn nerdeeeeğ
Kahvaltımı ettimmm 3 kapya tabiki. Peynir maydanoz çay salatalık yidim. Sizin kahvaltıda neler var kızlar
Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var
North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.

Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Günaydın canım deme öyle allah korusun evine git uyu güzelce uykunu al

Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var
North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.
Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.

Günaydın kaptanım ameliyatı iyi geçer inşallah haber ver bizede girince dua edelim

Evet gek oğün zorlamaz benı faydasını goruyormusun sen pekı bugunden ırıbaren tek öğün yapıcam

Herhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.
Sen nasıl guzel bır eşsin ınsallah en kısa surede toparlarım yarın akadar eksı cıkmak ıcın elımden gelenı yapıyorum sana haksızlık olacak yoksa benım artı cıkmam uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…