günaydin kizlar,hepinzi tebrik ederim..gizemcim üzülme haftaya daha cok vermis olursun..
berrycim sende üzülme canim bende hafta ici 61.5 görmüstüm ama bu sabah sadece 100 gr vermis gözüküyorum ama ben üzülmüyorum suanki görüntümden memnunum geri kalan isterse 1senede gitsin canimi SIKMAYA degmez ben artik acikinca yiyip doyunca birakicam ve her istedigimi yiycem ,benim suandaki tek derdim SIKILASMAK baklim spor yapiyorum sözde ama ne zaman etki etcek bilemiyorum cok ama cok yumosum
ben 63-64 kiloyken beğenmezdim kendimi..herkes tam idealsin dahada verirsen yüzün çöker diyordu ama benim gözüm 55 lerdeydi hep şişman görüyordum..şimdi ah diyorum nerde o halim..64 olsam hiç takıntı yapmıcam bir daha.senin gibi isterse 1 senede gitsin diyeceğim beynimi yormayacağım.düşündükçe daha veremiyorum..tabi dikkat edip sporumu yaparım ama ah tüh veremedim diye zorlamıcam kendimi..58 hedefim için seneye yaz diyorum sadece o kadar.
kişisel fikrime ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki..
hasretim senin söylediğin yöntemle ancak kilo korunur verilmez.. verilse de 3-4 ü geçmez..
hayirli pazarlar kizlar,artik diyet yapmiyacagim iicn takimdan ayriliyorum,kaptanlik icin berry31 daha önce kaptanlik yaptigi iicn ona teklif ettim,henüz net bisey söylemedi,eger kabul eder ve sizinde itiraziniz olmassa bu hafta takimdan ayriliyorum..
canım nerden çıktı yaa..takımda durmak insana daha iyi gelmezmi...kendini kontrol etme açısından...
bende 2 gündür slim in 6 ya başladım bugün 3. gün.
ara vermeden 6 hafta yapabilirim inşallah bakalım sonuç ne olacak
cnaim bu sekilde takima bi faydam olmazki.bide kafam cok karsiik bu aralar,verdigim kararlari uygulayamiyorum,keske diyorum hic bisey bilmeseydim,allak bullakim ,karman corman yanianlatamam bile ruh halimi.bi diyorim tamam budur bu sekilde beslenicem 2 gün sonra acaba diyorum öteki türlümü yapsam ck kararsizim ya,sinri oluyorum knedime aslinda benim hedefim 55 belkide 52 ama cevremdekiler yeter artik dedikce kafami karistiriyolar tamam cok sikayetci degilim suanki halimden ama tamma yeterde diyemiyorum,yani bi öyle diyorum bu böyle ,kendimde degilim
yaa şimdi böyle açıklayınca seni çok çok iyi anladım.bende kolay kilo verebilen insanlardn değilim..ama kilo verme konusunda acaip sabırsızım hemen vereyim istiyorum..bişey uygulasam hemen sonuç almak istiyorum.alamayınca başka bir yönteme geçiyorum..okumadığım uygulamadığım diyet kalmadı..dukan,monti,fhurman diyetleri,5 günde 5 kilolar,protein diyetleri.lapa diyeti,detokslar..bir yerde takılı kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum..bende işte herşeyi bildiğim için karmakarışığım aslında..daldan dala uçuyorum hemn sonuç alamayınca..belki adam gibi istikrarlı bi şekilde 1 tanesine devam etseydim doğumdan beri çok güzel sonuçlar alacaktım..ama resmen yerimde sayıyorum...bir dokun bin ah işit gibi oldu benimkide..bende çok doluyum:2::2:
cnaim bu sekilde takima bi faydam olmazki.bide kafam cok karsiik bu aralar,verdigim kararlari uygulayamiyorum,keske diyorum hic bisey bilmeseydim,allak bullakim ,karman corman yanianlatamam bile ruh halimi.bi diyorim tamam budur bu sekilde beslenicem 2 gün sonra acaba diyorum öteki türlümü yapsam ck kararsizim ya,sinri oluyorum knedime aslinda benim hedefim 55 belkide 52 ama cevremdekiler yeter artik dedikce kafami karistiriyolar tamam cok sikayetci degilim suanki halimden ama tamma yeterde diyemiyorum,yani bi öyle diyorum bu böyle ,kendimde degilim
çok büyük hata yaparsın tatlım uyarayım.. ve de artık o yöntem bu yöntem araştırma bence senin en büyük hatan bu. ayrıca çevrene ne bakıyosun bana da zayıflama diyen çok ama ben kendimi böyle iyi hissetmiyorum olay bu. diğerlerine afedersin ama dut yemek düşer. sen kendini nasıl güzel hissediyorsan çalışıp çabalayıp o kiloya inmelisin bence. araştırma okuma. kendine bi düzen oturt mesela benim gibi yap ben çok memnunum halimden. sabah kahvaltı öğlen akşam az yağlı az salçalı evde ne varsa yemek. budur! arada kaçamak yaparsın ertesi gün bi öğününü kesersin tamam. ama dediğim gibi bırakırsan eğer bütün emeklerin boşa gider. kaç yıldır takımlarda artık usta oldum böyle olacağına eminim. ayrıca bunu senin de tahmin ettiğini biliyorum. yavaş yavaş inicem diye de birşey yok. bu senin sıkılmana neden olur aynen şimdi olduğu gibi.
ah canim ya bende 2 senedir buralarda sürünüyorum kafayi siyiriyorum artik sanirim,ama dedigin gibi artik hic biseyi okumiycam sanirim yoksa siyirdim siyiricam.suan tek kafama takilan nokta ara ögün yapmalimiyim yapmamaliymiyim,benim cin sorun degil iki türlüde dayanabiliyorum ama hangisi daha etkili ay deli olacam yaaaaaaa ühühüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?