Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**7.TAKIM 211. ETAP**

saferan(126/126.5/-0.5/-0.40%)
azerikizi(55.3/56/-0.7/-1.26%)
kirmizigül06(85.3/85.3/0/0%)
doga3(93.3/93.3/0/0%
ganfed(55/55/%0)
Julia__(53,8/53.8/0/0%)
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/87.9/0.1/0.11% )

7. TAKIM TOPLAM KİLO(556,7/557,8/-1.1/-0.20%

hasretim listemize bakabilirmisin tatlim..ben simdi ise hazirlanicam..2de burda olurum

ben 63-64 kiloyken beğenmezdim kendimi..herkes tam idealsin dahada verirsen yüzün çöker diyordu ama benim gözüm 55 lerdeydi,hep şişman görüyordum..şimdi ah diyorum nerde o halim..64 olsam hiç takıntı yapmıcam bir daha.senin gibi isterse 1 senede gitsin diyeceğim beynimi yormayacağım.düşündükçe daha veremiyorum..tabi dikkat edip sporumu yaparım ama ah tüh veremedim diye zorlamıcam kendimi..58 hedefim için seneye yaz diyorum sadece o kadar.

Son düzenleme:

evet canim kafaya taktikca insan kafayi siyirmaya basliyo,benim suan okuudgum yöntem cok ama cok yatti kafama,sen görmemissindir sanirim gecmisi bak su iki linkte yazilanlari bi oku eminim sanada mantikli gelecektir,ben artik bu yöntemi yuguluyorum vede cok mutluyum kafam rahat,saatlerle gramlarla ugrasmiyorum artik.

burda kitapdan alinti yapmis yazan kisi

http://www..................../forum/kilo-verme/617798-dkz-diyetsiz-kalici-zayiflama.html

burdada özellikle jopenesin yazilarini oku canim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iyetsiz-kalici-zayiflama-10.html#post17043628

**4.TAKIM 201.ETAP**

nidah( 659.7/ )Geri dönmek üzere ayrildi
hasretim34( 61.9/61.8/0.1/%0.16)
qiz3mm ( 67/66.8/0.2/%0.30)
mersa ( 81/81/0/%0)
bijoux ( 76.4/74.4/2/%2.62)
deniz1984(86.7)Geri dönmek üzere ayrildi
obur ( 76/75/1/%1.32)
ohcanimadegsin(71/70.5/0.5/%0.70)
ansaa (77.9/)7.takima transfer oldu
lilineva (67.4/66.9/0.5/0.74)
berry31(62.5/62.5/0/%0)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (563.2/558.9/4.3/%0.76)

**7.TAKIM 211. ETAP**

saferan(126/126.5/-0.5/-0.40%)
azerikizi(55.3/56/-0.7/-1.26%)
kirmizigül06(85.3/85.3/0/0%)
doga3(93.3/93.3/0/0%
ganfed(55/55/%0)
Julia__(53,8/53.8/0/0%)
ansaa(77.9/77.6/0.3/%0.39)4.takimdan transfer oldu
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/87.9/0.1/0.11% )

7. TAKIM TOPLAM KİLO(634.6/635.4/-0.8/-0.13%)

Son düzenleme:
kişisel fikrime ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki..

hasretim senin söylediğin yöntemle ancak kilo korunur verilmez.. verilse de 3-4 ü geçmez..

kişisel fikrime ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki..

hasretim senin söylediğin yöntemle ancak kilo korunur verilmez.. verilse de 3-4 ü geçmez..

tabikide herkesin fikrine saygi duyarim canim ama burdaki yönteme göre ideal kilon neyse ona geliyosun fazlasini veremiyosun bana mantikli geldi ve inandim,herkese mantikli gelecek diye bi kaide yok tabikide :)

selam kızlarrr,
hafta sonu olunca kimsecikler yok.ben bu hafta hiç spor yapamadım ne vaktim nede halim oluyor kendimi çok yorgun hissediyorum bu aralar sitede işler çok fazla sürekli koşuşturuyorum .şimdide havuz süslemesiyle uğraşıyorum bu akşam havuzda mumlar yakacam görsel bir show olacak çok uğraştım kaç gündür hazırlıklarını yaptım .bakalım beğeneceklermi.yüzen mumlar yaptım akşam suyun üzerinde yüzecekler .

hayirli pazarlar kizlar,artik diyet yapmiyacagim iicn takimdan ayriliyorum,kaptanlik icin berry31 daha önce kaptanlik yaptigi iicn ona teklif ettim,henüz net bisey söylemedi,eger kabul eder ve sizinde itiraziniz olmassa bu hafta takimdan ayriliyorum..

canım nerden çıktı yaa..takımda durmak insana daha iyi gelmezmi...kendini kontrol etme açısından...

bende 2 gündür slim in 6 ya başladım bugün 3. gün.
ara vermeden 6 hafta yapabilirim inşallah bakalım sonuç ne olacak

cnaim bu sekilde takima bi faydam olmazki.bide kafam cok karsiik bu aralar,verdigim kararlari uygulayamiyorum,keske diyorum hic bisey bilmeseydim,allak bullakim ,karman corman yanianlatamam bile ruh halimi.bi diyorim tamam budur bu sekilde beslenicem 2 gün sonra acaba diyorum öteki türlümü yapsam ck kararsizim ya,sinri oluyorum knedime aslinda benim hedefim 55 belkide 52 ama cevremdekiler yeter artik dedikce kafami karistiriyolar tamam cok sikayetci degilim suanki halimden ama tamma yeterde diyemiyorum,yani bi öyle diyorum bu böyle ,kendimde degilim

yaa şimdi böyle açıklayınca seni çok çok iyi anladım.bende kolay kilo verebilen insanlardn değilim..ama kilo verme konusunda acaip sabırsızım hemen vereyim istiyorum..bişey uygulasam hemen sonuç almak istiyorum.alamayınca başka bir yönteme geçiyorum..okumadığım uygulamadığım diyet kalmadı..dukan,monti,fhurman diyetleri,5 günde 5 kilolar,protein diyetleri.lapa diyeti,detokslar..bir yerde takılı kalınca ne yapacağımı şaşırıyorum..bende işte herşeyi bildiğim için karmakarışığım aslında..daldan dala uçuyorum hemn sonuç alamayınca..belki adam gibi istikrarlı bi şekilde 1 tanesine devam etseydim doğumdan beri çok güzel sonuçlar alacaktım..ama resmen yerimde sayıyorum...bir dokun bin ah işit gibi oldu benimkide..bende çok doluyum:2::2:

niye öyle olsun canim,anlayan birinin olmasi güzel,aynen dedigin gibi istikrarli bi sekilde devam etseydim ben simdiye 50 kilo bile olmustumki ben gecen sene 63 den 70 ciktim deli gibi yani toplamda aslinda 27 kilo verdim tabi aralarda alip verdigim 1 2 leri saymiyom ah deli kafam ah,simdi yine sudan cimis balik gibi ne yapacagimi bilmiyorum ,verdigim kararlari uygulayamiyorum yanar döner gibi bi öyle bi böyle püfff

çok büyük hata yaparsın tatlım uyarayım.. ve de artık o yöntem bu yöntem araştırma bence senin en büyük hatan bu. ayrıca çevrene ne bakıyosun bana da zayıflama diyen çok ama ben kendimi böyle iyi hissetmiyorum olay bu. diğerlerine afedersin ama dut yemek düşer. sen kendini nasıl güzel hissediyorsan çalışıp çabalayıp o kiloya inmelisin bence. araştırma okuma. kendine bi düzen oturt mesela benim gibi yap ben çok memnunum halimden. sabah kahvaltı öğlen akşam az yağlı az salçalı evde ne varsa yemek. budur! arada kaçamak yaparsın ertesi gün bi öğününü kesersin tamam. ama dediğim gibi bırakırsan eğer bütün emeklerin boşa gider. kaç yıldır takımlarda artık usta oldum böyle olacağına eminim. ayrıca bunu senin de tahmin ettiğini biliyorum. yavaş yavaş inicem diye de birşey yok. bu senin sıkılmana neden olur aynen şimdi olduğu gibi.

ah canim ya bende 2 senedir buralarda sürünüyorum kafayi siyiriyorum artik sanirim,ama dedigin gibi artik hic biseyi okumiycam sanirim yoksa siyirdim siyiricam.suan tek kafama takilan nokta ara ögün yapmalimiyim yapmamaliymiyim,benim cin sorun degil iki türlüde dayanabiliyorum ama hangisi daha etkili ay deli olacam yaaaaaaa ühühüüüüüüüüüüüüüü

yapma ben yapmıyorum.. bazıları yapılmalı bazıları yapılmamalı diyor. demek ki çok da gerekli değil. nerden kısabilirsem kısıyorum işte ben de yapmıyorum ve de haftada 2 kg - 1 kg gidiyor.. akşamları yoğurt yiyorum sadece bazen paşa gönlüm nası isterse öyle besleniyorum zararsız olması şartıyla. bazen sabah kahvaltı bütün gün meyve. bazen kahvaltı yok diğer öğğünler sebze veya canım nası isterse.. sıkılma geniş ol kafana göre takıl rahatlarsın.. tabi bunlsr benim düşüncelerim. doğrular bunlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. bi de face varsa ekle beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…