Ararsa: the person you have called is temporarily not availableAh ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.
Yaaa düsünceli esim benimSen nasıl guzel bır eşsinınsallah en kısa surede toparlarım yarın akadar eksı cıkmak ıcın elımden gelenı yapıyorum sana haksızlık olacak yoksa benım artı cıkmam uzgunum
Saol canım öyle MalesefSen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine
Harika
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar isteveya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen
Cok guzel menu
Spor ve su da
Senin es @Canfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok.
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey
Menu hafif cok begendim
Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Ne dikisi canım ben orayı kaçırdım galiba ?Dikisler cok olunca bu hafta annem ne yaptiysa onu yedim
Dun duzeldi menu paylasmayi unutmusum
Kaptanim ben oglen kahvalti yapiyorum zaten 2 ogun besleniyorum yani ogun atlamiyorum
Bende daha yeni paylasicam
Ellerine saglik kaptanim
Yapiyorum ama puan hesaplamak icin ilk sayfaya gitmek zoruma gidiyor
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuşMenum
Sabah
3 kurabiye boyutunda nohut ekmek
Aksam
1 buyuk balik
Salata
Su 9 bardak
Spor 8000 400 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Yani çok ağrım var hiç yataktan kalkmıyorum doktorumu bekliyorum 1 de gelicek konturol içinHyt-123 bugün nasilsin canim?
@GCA nasil oldun canim atlatabildin mi?
@Periannem anneannen nasil oldu?
@fyzanur nerelerdesin, vay sen kendine neler ettin
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.Evet gek oğün zorlamaz benı faydasını goruyormusun sen pekı bugunden ırıbaren tek öğün yapıcam
Tamam teşekkür ederim kaptanımSen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine
Harika
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar isteveya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen
Cok guzel menu
Spor ve su da
Senin es @Canfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok.
Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey
Menu hafif cok begendim
Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Ah be kuzum. Ne cektim su telefon beklemeden.Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.
Saol canim benim.Günaydın kaptanım ameliyatı iyi geçer inşallah haber ver bizede girince dua edelim
Geçmiş olsun canımGunaydin hanimlar...
Sabah yuruyusumu yaptim, diz ve bacak egzersizlerimin ilk setini yaptim. Simdi yesil cay keyfi...
Adet oncesi bacak agrisi cekiyorum.
3 ay kesilmisti, 3 aydir da gunu gunune duzenli oluyor...
Hyt-123 nasil oldun canim?
E-brulim sen nasilsin?
@_Vera_ ben de toplamda 3 saat uyudum.
Gerci sebepler farklidir ama, sonuc ayni.
UKUSUZLUK...
Çok teşekkür ediyorumHayirli uğurlu olsun canim
Okudum hepsini beğendim kaçtım
Tesekkur ederim canim. InsallahCok gecmis olsun canim. Oglunun ameliyati ii gecer insallah
Hayirli haberler alirsin insallah canim ♥Yani çok ağrım var hiç yataktan kalkmıyorum doktorumu bekliyorum 1 de gelicek konturol için
Ohooo kaptanim ben sana bir sey diyeyim mi, 7 hafta icinde sen birak 60'i 59'u bile görürsünBen faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Ben 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.
Allah kabul etsin gülüm ♥ Iftar aninda ettigin bütüüün dualarin kabul olsun insallahOkudum hepsini beğendim kaçtımbugun niyetlendim de biraz halsizim gecede bişe yiyesim olmadı su içip yattım sadece canım sen napıyosun nasılsın
Bi ata sözü var ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Beklemekten yoruldum bende. Dukan birası detoksunda ödemle birlikte derdi tasayı da atıyorum. Cuma tartısında ankara havası oynayacam inşallahAh be kuzum. Ne cektim su telefon beklemeden.
Bekleme.
Yat uyu.
Kiymet bilinmez boyle yaparsan
Kankiii bir hafta da 10 kg vericeksin bu gidişleOkudum hepsini beğendim kaçtımbugun niyetlendim de biraz halsizim gecede bişe yiyesim olmadı su içip yattım sadece canım sen napıyosun nasılsın
Aminn canım inşallah. Oğluşu uyutunca bende yatcam hemenHayirli haberler alirsin insallah canim ♥
Ohooo kaptanim ben sana bir sey diyeyim mi, 7 hafta icinde sen birak 60'i 59'u bile görürsün
Allah kabul etsin gülüm ♥ Iftar aninda ettigin bütüüün dualarin kabul olsun insallah
Birden öyle kaybolunca gözlerim seni aradioglusun mani olmazsa dinlen biraz en iyisi.
Bende ayni is güc, kizi krese götürecektim kalkmadi cadi, hala fosur fosur uyuyor
Yok ay o kadar fazlaKankiii bir hafta da 10 kg vericeksin bu gidişle
Sevindim dedenint ii olmasini.Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacako kadar şiş ki göbeğim. Göbeğimi aldıracam bende hazır hastanedeydim. 65 geleceğini pek sanmıyorum ama denicem sen nasılsın??
Aklima soyle bir soru geldi.Eki Görüntüle 2719376
Sabah sabah vera ile bilime doğru programına hoş geldiniz kızlar
Bende düşündüm ufak çaplı bi araştırma ile şöyle oluyormuş kilo verince para bizde şöhret bizdeee sizde ne var söyle söyle moduna giriyor vücudu göbecikler ata ata yok ediyor yağları damarları gereksiz her şeyi.Sevindim dedenint ii olmasini.
Iyiyim sukur sabah aile hekimligine gittim magnezyum ve kabizlik ilaci verdi. Esim getirirse ilaclari rahat edecegim
Aklima soyle bir soru geldi.
kilo verdikce yeni uretilen damarlara ne oluyor
Ben dikis dikiyorum ya giyim mefrusat hatta topigim bile varSaol canım öyle Malesef
Ne dikisi canım ben orayı kaçırdım galiba ?
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?