Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.
Ararsa: the person you have called is temporarily not available
Bosver telefonu veram yat uyu güzelce bir dinlen

Sen nasıl guzel bır eşsin ınsallah en kısa surede toparlarım yarın akadar eksı cıkmak ıcın elımden gelenı yapıyorum sana haksızlık olacak yoksa benım artı cıkmam uzgunum
Yaaa düsünceli esim benim yarin kesinlikle eksi cikacaksin, ne benim icin ne baskasi icin sadece ve sadece kendin icin. Sen mutlu ol diye, kendini bir önce ki haftadan daha zayif, daha saglikli ve daha güzel hisset diye. Hedefine biran evvel ulas diye

Saol canım öyle Malesef
Ne dikisi canım ben orayı kaçırdım galiba ?
Menum
Sabah
3 kurabiye boyutunda nohut ekmek
Aksam
1 buyuk balik
Salata
Su 9 bardak
Spor 8000 400 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş

Evet gek oğün zorlamaz benı faydasını goruyormusun sen pekı bugunden ırıbaren tek öğün yapıcam
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Ben 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.

Tamam teşekkür ederim kaptanım

Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.
Ah be kuzum. Ne cektim su telefon beklemeden.
Bekleme.
Yat uyu.
Kiymet bilinmez boyle yaparsan

Geçmiş olsun canım
Ağrım var işte doktoru bekliyorum yatmatan sıkıldım daha bir gün oldu oysaki

Yani çok ağrım var hiç yataktan kalkmıyorum doktorumu bekliyorum 1 de gelicek konturol için
Hayirli haberler alirsin insallah canim ♥
Ben faydasini gordum bu Hafta. Birde regl im.
Ben 2 gün IF 5 gun OMAD diye Devam etmeyi dusunuyorum.
Hedefim 1 ocak da 707. Etap da 60 i görmek
Yani 7 haftam var.
Ohooo kaptanim ben sana bir sey diyeyim mi, 7 hafta icinde sen birak 60'i 59'u bile görürsün
Okudum hepsini beğendim kaçtım bugun niyetlendim de biraz halsizim gecede bişe yiyesim olmadı su içip yattım sadece canım sen napıyosun nasılsın
Allah kabul etsin gülüm ♥ Iftar aninda ettigin bütüüün dualarin kabul olsun insallah
Birden öyle kaybolunca gözlerim seni aradi oglusun mani olmazsa dinlen biraz en iyisi.
Bende ayni is güc, kizi krese götürecektim kalkmadi cadi, hala fosur fosur uyuyor

Ah be kuzum. Ne cektim su telefon beklemeden.
Bekleme.
Yat uyu.
Kiymet bilinmez boyle yaparsan
Bi ata sözü var ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Beklemekten yoruldum bende. Dukan birası detoksunda ödemle birlikte derdi tasayı da atıyorum. Cuma tartısında ankara havası oynayacam inşallah

Aminn canım inşallah. Oğluşu uyutunca bende yatcam hemen

Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacak o kadar şiş ki göbeğim. Göbeğimi aldıracam bende hazır hastanedeydim. 65 geleceğini pek sanmıyorum ama denicem sen nasılsın??
Sevindim dedenint ii olmasini.
Iyiyim sukur sabah aile hekimligine gittim magnezyum ve kabizlik ilaci verdi. Esim getirirse ilaclari rahat edecegim
Eki Görüntüle 2719376
Sabah sabah vera ile bilime doğru programına hoş geldiniz kızlar
Aklima soyle bir soru geldi.
kilo verdikce yeni uretilen damarlara ne oluyor

Sevindim dedenint ii olmasini.
Iyiyim sukur sabah aile hekimligine gittim magnezyum ve kabizlik ilaci verdi. Esim getirirse ilaclari rahat edecegim

Aklima soyle bir soru geldi.
kilo verdikce yeni uretilen damarlara ne oluyor
Bende düşündüm ufak çaplı bi araştırma ile şöyle oluyormuş kilo verince para bizde şöhret bizdeee sizde ne var söyle söyle moduna giriyor vücudu göbecikler ata ata yok ediyor yağları damarları gereksiz her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…