Evet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirimHyt-123 canım doktorun geldi mi ne dedi??
Kan değerim düşüyormuşHayirli haberler alirsin insallah canim ♥
Ohooo kaptanim ben sana bir sey diyeyim mi, 7 hafta icinde sen birak 60'i 59'u bile görürsün
Allah kabul etsin gülüm ♥ Iftar aninda ettigin bütüüün dualarin kabul olsun insallah
Birden öyle kaybolunca gözlerim seni aradioglusun mani olmazsa dinlen biraz en iyisi.
Bende ayni is güc, kizi krese götürecektim kalkmadi cadi, hala fosur fosur uyuyor
Insallah öyle bir sey olmaz canim, Allah büyük hayirlisini versinKan değerim düşüyormuşbebeği kaybedebilirim
Canım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni veEvet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirimtedbir amaçlı bir hafta yatış verdi
Ben gebe olduğumu bilmiyordum tabi o kadar saç boyadım kimyasal ki şansıma bu ay çok föfle omare dip boya çok geldi o etkilemiş olabilir çünkü ilaç kullanmadım hiçCanım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni veE-brulim merdaneyle kovalıcam dahaaa güzel günlerimiz olacak.
Insallah öyle bir sey olmaz canim, Allah büyük hayirlisini versinaklim sürekli sende
Doktor bu sebep olabilir dedi mi??Ben gebe olduğumu bilmiyordum tabi o kadar saç boyadım kimyasal ki şansıma bu ay çok föfle omare dip boya çok geldi o etkilemiş olabilir çünkü ilaç kullanmadım hiç
Evet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorumDoktor bu sebep olabilir dedi mi??
Bebegin sana sıkı sıkı tutunsun insallah canim. Sende insirah suresi oku, icini ferah tut. Allah büyük, doktorunun da ümidi olmasaydi sana korkma demezdi.çok teşekkür ederim dua et bana lütfen bebeğim benimle olsun
Kiyamam, sIkma Canini. Sen guzel dusun, sonu guzel olsunEvet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirimtedbir amaçlı bir hafta yatış verdi
Canım bak sıkma canını gelip geçecek bu günler inşallahEvet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorum
Keşke o çörekler 1 tane olsaydı onun dışında çok güzel menüEki Görüntüle 2719441
Kahvaltım
Kahvaltı öncesi
2 bardak su içtim
1 bardak sirkeli idi
Okulda
Ara öğün
Kuru üzüm + fındık +ceviz (hepsinin toplamı anca 1 kahve fincanı )
1 şişe maden suyu
Aaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimGünaydin 4. takimin eksi görmeye hazir citirlari
Sükür iyi diyelim iyi olalim canim, sen nasilsin? Ben önümüzde ki 9 ay eksi göremeyecegim galiba
Herhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.
Menün cok hafif olmus, bu menüyle eksi görmeyeceksin de ne göreceksin
Tövbe de kiz Allah korusun.
Yarin icin Allah yardimciniz olsun canim. Dualarim sizinle ♥
İnşallah yaBebegin sana sıkı sıkı tutunsun insallah canim. Sende insirah suresi oku, icini ferah tut. Allah büyük, doktorunun da ümidi olmasaydi sana korkma demezdi.
İnşallah canım inşallahhCanım bak sıkma canını gelip geçecek bu günler inşallah
İnşallah öyle düşünmeye çalışıyprum ama bilmiyorumKiyamam, sIkma Canini. Sen guzel dusun, sonu guzel olsun
Ayy evleniyor musunArrietty_ eşim özür dilerm bu hafta için yogunum gorücü muhabbetleri varda aktif olamadm sporlarm aksadı yarından snra devam edecem diyetisyen diyetimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?