Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kan değerim düşüyormuş bebeği kaybedebilirim

Evet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirim tedbir amaçlı bir hafta yatış verdi
Canım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni ve E-brulim merdaneyle kovalıcam dahaaa güzel günlerimiz olacak.

Canım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni ve E-brulim merdaneyle kovalıcam dahaaa güzel günlerimiz olacak.
Ben gebe olduğumu bilmiyordum tabi o kadar saç boyadım kimyasal ki şansıma bu ay çok föfle omare dip boya çok geldi o etkilemiş olabilir çünkü ilaç kullanmadım hiç

Doktor bu sebep olabilir dedi mi??
Evet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorum

Evet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorum
Canım bak sıkma canını gelip geçecek bu günler inşallah

Aaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…