Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ekliyim canim özelden at bana linkini yada ben atayim

haklısın zeynep(zeynepti dimi adın yanlış bilmiyorsam)o bu diye araştırırken uygulucam derdine düşerken bakıyorum hiç bana uygun bişey değil.hadi başka şeye geç offff.senelrdir aynı şey ve istediğim 58 e bi türlü inemiyorum..zorla 61 i görmüştüm oda 1 keztartıda bir kere kendileriyle tanıştık bi daha yok...beni bi rahat bıraksalar o kadar sevinicem ki.bunaltıyorlar ye sen emziriyorsun laflarıyla..sanki ben bilmiorum emzirdiğimi..bebeğime zararlı olacak hiç bişey yapmam..ama sırf ona süt yapsın diye gereksiz şeyler yiyipte kilo almak zorundada değilim.ama anlatamıyrsun..
evimde olsam çoktan 67 yi görmüştümilk hamileliğimde 4 kilo daha fazla almama rağmen 2.5 aylıkken 69 tum...şimdi 2 aylık olacak daha 69 u göremedim..o hesaba bakarsan 66 falan olmalıydım şuan offf yaaaa napcaz biz

zeynep canım evet :)

valla kızlar kimseyi takmayın. birşey dediklerinde sadece gülümseyin bi zaman sonra alıyolar zaten. ben de kv le sürekli kavga halindeyim. ipleyen kim yaaa boşverin siz ne diyosanız o. kafanız da karışmasın hedef varsa istikamet hedef o kadar! isteyen şişman kalabilir ama başkalarına ne diye karışırlar hiç anlamam :S

atıyorum özelde ismimi hasretim..

kimisi der böyle çok iyisin verme..kimisi der kilo almışsın..a aaaa neden acaba???? doğum yaptığımı hesaba katan yok sanki oturmuşum keyfimden almışım..üstelik 6 kilo fazlalığım kaldı..öyle 15-20 olsam neler duyardım allah bilir..şimdi 58 e düşsem zargana gibi oldun derler diyecekler eminim..yüzün çöktü,rengin gitti diyecekler..umrumda değil..yeterki ben hedefime ulaşayım bi

günaydınnnn

kızz yasemin sen laz mısın bakim muhlama fotosu gördüm sabah sabah naptın öldürdün beniiii.. ben de rize liyim valla dayanamam mutfakta da var bak mısır unu tereyağı falan bugün yoldan çıkarsam senin yüzündendir :)

ohcanımadegsin süper yazmışsın takma kimseyi çıtır anne olacağız dediğin gibi!

ve bu hafta sonu yediklerimi yanyana koysanız burdan istanbula yol olur :) ama pes etmek yok bu hafta telafi edeceğiz artık olursa da yarım kg falan giderse de tadından yenmez. aslında ben bu kaçamak sonrası telafi işini de sever oldum resmen savaş açıp kazanıyorum gibi oluyo :)

10 gün sonra falan ben de gidiyorum 1 ay kadar yokum. belki izne ayrılırım belki 2 günde bir falan telefondan girip yazarım bilmiyorum. yavaş yavaş hazırlıklara başlama zamanı geldi..

Günaydıın hanımlarr
yazın geldiği iyice belli oldu.doğru düzgün katılım yok.ama ne yapalım.Çocuklar evde olunca onlardan sıra bize gelemiyor.
Haftasonunuz nasıl geçti umarım herkesinki iyi geçmiştir.
Haftasonu menülermi yazıp kendime kızayım.
cmtesi
sabah 2 dlm ekmek peynir 1 yumurta nescafe
öğlen 1 avuç kiraz
akşamüstü 1 dlm börek çoook az yağlı
akşamsalçalı sebzeli tavuk sote 1 kşk pilav salata
gece :18::18:ne kadar bilmiyorum ama kuruyemiş.
pazar
sabah 1 avuç kiraz 1 avuç erik
Geç yediğim için öğlen yok
akşam üstü kiraz ,tuzlu çubuk kraker ve 1/2 brd ev yapımı milkshaik (nasıl yazılıyorsa)
akşam ızgara tavuk 6-8 adet kızartma patates çoban salata
1 saat sonrada 1 adet güllaç dolması.
EEeeee fazla bir kaçamak yok gibi sanki daha çok şey yedim gelmişti.

az yemişim diyorum ama neye göre az biliyor musunuz? Şuan ki psikolojik durumuma ve iştahıma göre çoooook az yemişim.Neyse herkese kolay gelsin....
Hiiii unutuyordum kız HASreeetiiim nereye gidiyorsun?!....Otur oturduğun yerde, nette girip yazmak eğer seni zorlamıyorsa boşver kilo verip vermemeyi ama inan burayı bırakınca bir anda kontrol kaçıyor.veeeee hoooop kilolar nasıl haber alıyorlarsa boşluk vaaaar diyip geri geliyorlar.Vermesen bile olduğun yerde kalırsın.vallaha ben 74 kiloyu gördüğümde çıldırıyordum.Şimdi ooooo 74 olunca göbek atacağım herhalde!...3 sene önce büyük bir azimle 74 kilodan 65 kiloya indim ve bir daha 60 lı rakkam göremedim.Ondan sonra al ver al ver işte en son vücut isyan etti 83-84 kiloyu görüp huzura erdim.
Gitme,...... vallaha canın sıkınsa bile yaz buraya yada özelden at.en azından yazıp rahatlarsın.Her şey zamana içinde düzeliyor.Yapabileceğimiz birşey varsa elimizden geleni yaparız.

tesekür ederim kazilar,tamam kizmayin gitmiyom bi yere..

zeyneepp evet ben trabzonluyum :) ama biz ona kuymak deriz:) bosver sen yoldan cikma bak hafta sonu sapitmissin zaten,savasi kazanamassin sonra ,sende gidiyon demek takim iyce bosaldi ya

kızlar bir saattir nerdeyse destan yazdım ama hiç birini gönderemedim bağlantı koptu.
hasretim nereye gidiyosun diycektim neyseki vazgeçmişsin sakın anacım bir yere gitmeyin inanınki normal hayatta hiç kimse burdaki destek olmuyor bize .dün babalar gününü ktlamak için göremcemin yayla evinde toplandık sabah kahvaltıyla başladık akşam mangal faslı eve gece saat 10 da döndük.
sabah gittik görümcem ve eltim birz kilomu vermişsin dediler evet biraz verdim 7-8 kilo kadar dedim görümcem hemen sen şeker hastasısın o yüzden böyle kilo veriyosun dedi biz niye veremiyoruz demesinmi delirdim yaaaa,dedimki ben bu kiloları hergün 1,5 saat spor yaparak ve geceleri açlıktan uyuyamayarak verdim yok yok dedi sen bişey yapmasn gene verirsin bu kiloları kendileri şişmişler tabi dahada beter.bende altta kalmadım ben çok kötü oldum galiba ama hakedene yapmak gerektiğinide biraz geç te olsa anladım.ya eğer yanlış anlamazsan bana bol gelen kıyafetleri arabanın arkasına koymuştum birilerine verim diye dedim eğer sana olursa ve tabi beğenirsen sen giy beğenmezsende birilerine ver dedim çok bozuldu ama ohhhh ettim.ya ne biçim insanlarsınız benim kızım sizin torununuz yeğeniniz o çocukta gözle görülür kilo verdi ağzınızdan bir kere çıksın merviş nasıl kilo vermişsin aferin benim kızıma deyin dilinizi eşşek arısımı sokar ama kıskançlar işte kadının en büyük düşmanı kadın eğer herhangi bir konuda sivrildiyseniz bir başarı yakaladıysanız sizi ilk vuran kesinlikle bir kadındır.dün çok canımı sıktılar hiç bişey zorla olmuyor bunu bir kez daha anladım ne onlar beni nede ben onları bir türlü sevemedik ve beni en çok üzen olay eşimin orda ne kadar mutlu ne kadar neşeli olduğunu görmek oldu .ordan ayrıldıktan sonra adamın gözünün feri söndü hala ailesi olarak onları görüyor ben ve 2 kızım onlardan çokkk sonra geliyoruz bu beni çok üzdü ve bu gün bütün gün yataktan çıkamadım moralim çok bozuk eşimlede kavga ettik yani anlıyvanız hiç iyi değilim kızlar .buraya fazla uğrayamıyorum hem işlerim çok yoğun hemde moralim çok bozuk nolur beni bu aralar idare edin buraya ve sizlere çok ihtiyacım var gerçek hayat çok acımasız inşallah bu yazdıklarımda silinmez:))

canim benim hicc üzülmeye degmez inan,sen gene biliyosun eni sevmediklerini ve sevmedigini ben tam tersii düsünürken büyük bi kazik yedim,ama düsünpde kafa yormaya bile degmez,bosu bosuna kafaya takipda esinle arani bozma,bu sarki benden sana gelsin :))

[video=dailymotion;xgsc6n]http://www.dailymotion.com/video/xgsc6n_syla-oluruna-byrak-2011-yeni-orjinal-video-klip-hq_music[/video]

2-3 gün nete giremedim sizde moralleri sıfırlamışsınız ama olmazki
mersacım senin kimseye ihtiyacın yok iki kızın var onlar herşeye yeter görüncen sevse ne sevmese ne takma kafana
hasretim ayrılmadığına sevindim canım insanlar böle 47 kilodur kendisi senin 66 kiloluk haline iisin dahada verme der
gerçi verme ne gerek var dese suç ver kilolusun dese suç bana en azından yaranılmaz ikisinede sinir olurum karşımdaki iyi niyetli olsada

ohcanımadeğsin benim 4.5 aylık 13 kilo vermişim ama ilk 2 ay hiç veremedim nerdeyse bide annem 40ım çıkınca gitti evde yanlızdım kafama göre spor yaptım yemeğimi yedim rahattım sende verirsin sadece kararlılığımızı devam ettirelim
beni görenler böle iisin diyo verme diyo ama ben vericem
arkadaşım dün sen 55 inersen ben sinirden çatlarım dedi ya onun 3 kilo fazlası var ben nasıl vermedim diye sinir olurum dedi buyur buran yak ii mi

banada bi arkadasim sen 55 kilo olursan ölürsün diyo :) balik etli seven bi arkadasim :)

önceki menülerimi yazım
PAZARTESİ
sabah peynir salatalık domates 1/2 dilim ekmek
öğle çiğ köte marul
akşam meyve salatası

spor 1 saat yürüyüş

BUGÜN

sabah peynır haşlanmış yumurta salatalık domates
öğle kıymalı makarna
akşam çiğ köfte marul

seelammm,
hasretim evet siz kuymak diyosunuz biz muhlama ama yapilista bir fark var mi onu bilmiyorum. demek hemseriyiz :)))

elif ablam hic uzulme hicbirimiz 4/4 luk bir hayat yasayamiyoruz bosver hic uzme kendini galiba soylenenleri takmayan bir benim burda. sallayin gitsin ya, benim gibi karsinizdakinin acizligine cahilligine fesatligina kotu ruhlu olusuna baglayin, iyi ki ben oyle degilim deyin gecinnn siradaki gelsin :) 2 tane kizin var sukur gerisi hikaye...

lilineva guzel kilo vermissin erken basladin tabii.

tatile gidicem ama yazlik ev ortami girip yazarim yine. hedeflere ulasmadan kimse kiprasmasin bir yere.

su an oglumu salliyorum ve size laf yetistlrlyorum. bu sallamalar spor sayilir mi yaaa malum gunde kac kere tekrarliyoruz :)

evet hemseriymisiz :) canim tatilde kilo bildirebilecekmisin peki?

Son düzenleme:
evet bildiricem hasretim tatile gidiyorum ama diyete devam yoksa eylulde hedefime ulasamam :) baskulumu bile goturucem

Günayydııın kızlarrr!...
Neler oluyorrr hanımlar,moraller bozuk.Siz kendinize bakın.Geçin aynanın karşısına "oh ohhh ne güzel vermişim "diyin.Boşverin başkalarını ne derlerse desinler.
Ben de iyi değilim,ama yapacak birşey yok.sakinleştiricileri yuttum ,dün bütün gün yataktan çıkamadım.sarhoş gibiydim.Bugünde pek farklı değilim ama yazayım dedim.Burayıda boşlamak istemiyorum.
pazartesi günü bütün gün okakataydık.Öğlen ufakların karnelerini almaya gittik.(cuma günü ortanca hastaydı gitmedi.Ortanca gitmeyince ufakta mızılandı,tamam ikinizde gitmeyin dedim.)Ondan sonra taksime ,İstiklalden aşağı Galata kulesine çıktık.Dönüşte tranwaya bindik.Eve dönmemiz akşam 19.30 buldu.saat 14 den 17 kadar yürüdük.Tabii spor sayılamaz.Öyleee sallana sallana yürüdük.
Hanımlar toparlayın kendinizi, ben zaten dağıtmışım.

herkese merabalar
bugünkü menüm
sabah tost
ara 1 adet kurabiye
öğle sucuklu yumurta
akşam ızgara alabalık

sıcakla spor da yapılmıyor kan ter içinde kalıyo sinir oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…