yapma ben yapmıyorum.. bazıları yapılmalı bazıları yapılmamalı diyor. demek ki çok da gerekli değil. nerden kısabilirsem kısıyorum işte ben de yapmıyorumve de haftada 2 kg - 1 kg gidiyor.. akşamları yoğurt yiyorum sadece bazen paşa gönlüm nası isterse öyle besleniyorum zararsız olması şartıyla. bazen sabah kahvaltı bütün gün meyve. bazen kahvaltı yok diğer öğğünler sebze veya canım nası isterse.. sıkılma geniş ol kafana göre takıl rahatlarsın.. tabi bunlsr benim düşüncelerim. doğrular bunlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. bi de face varsa ekle beni :)
yapma ben yapmıyorum.. bazıları yapılmalı bazıları yapılmamalı diyor. demek ki çok da gerekli değil. nerden kısabilirsem kısıyorum işte ben de yapmıyorumve de haftada 2 kg - 1 kg gidiyor.. akşamları yoğurt yiyorum sadece bazen paşa gönlüm nası isterse öyle besleniyorum zararsız olması şartıyla. bazen sabah kahvaltı bütün gün meyve. bazen kahvaltı yok diğer öğğünler sebze veya canım nası isterse.. sıkılma geniş ol kafana göre takıl rahatlarsın.. tabi bunlsr benim düşüncelerim. doğrular bunlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. bi de face varsa ekle beni :)
kızlar bir saattir nerdeyse destan yazdım ama hiç birini gönderemedim bağlantı koptu.
hasretim nereye gidiyosun diycektim neyseki vazgeçmişsin sakın anacım bir yere gitmeyin inanınki normal hayatta hiç kimse burdaki destek olmuyor bize .dün babalar gününü ktlamak için göremcemin yayla evinde toplandık sabah kahvaltıyla başladık akşam mangal faslı eve gece saat 10 da döndük.
sabah gittik görümcem ve eltim birz kilomu vermişsin dediler evet biraz verdim 7-8 kilo kadar dedim görümcem hemen sen şeker hastasısın o yüzden böyle kilo veriyosun dedi biz niye veremiyoruz demesinmi delirdim yaaaa,dedimki ben bu kiloları hergün 1,5 saat spor yaparak ve geceleri açlıktan uyuyamayarak verdim yok yok dedi sen bişey yapmasn gene verirsin bu kiloları kendileri şişmişler tabi dahada beter.bende altta kalmadım ben çok kötü oldum galiba ama hakedene yapmak gerektiğinide biraz geç te olsa anladım.ya eğer yanlış anlamazsan bana bol gelen kıyafetleri arabanın arkasına koymuştum birilerine verim diye dedim eğer sana olursa ve tabi beğenirsen sen giy beğenmezsende birilerine ver dedim çok bozuldu ama ohhhh ettim.ya ne biçim insanlarsınız benim kızım sizin torununuz yeğeniniz o çocukta gözle görülür kilo verdi ağzınızdan bir kere çıksın merviş nasıl kilo vermişsin aferin benim kızıma deyin dilinizi eşşek arısımı sokar ama kıskançlar işte kadının en büyük düşmanı kadın eğer herhangi bir konuda sivrildiyseniz bir başarı yakaladıysanız sizi ilk vuran kesinlikle bir kadındır.dün çok canımı sıktılar hiç bişey zorla olmuyor bunu bir kez daha anladım ne onlar beni nede ben onları bir türlü sevemedik ve beni en çok üzen olay eşimin orda ne kadar mutlu ne kadar neşeli olduğunu görmek oldu .ordan ayrıldıktan sonra adamın gözünün feri söndü hala ailesi olarak onları görüyor ben ve 2 kızım onlardan çokkk sonra geliyoruz bu beni çok üzdü ve bu gün bütün gün yataktan çıkamadım moralim çok bozuk eşimlede kavga ettik yani anlıyvanız hiç iyi değilim kızlar .buraya fazla uğrayamıyorum hem işlerim çok yoğun hemde moralim çok bozuk nolur beni bu aralar idare edin buraya ve sizlere çok ihtiyacım var gerçek hayat çok acımasız inşallah bu yazdıklarımda silinmez:))
2-3 gün nete giremedim sizde moralleri sıfırlamışsınız ama olmazki
mersacım senin kimseye ihtiyacın yok iki kızın var onlar herşeye yeter görüncen sevse ne sevmese ne takma kafana
hasretim ayrılmadığına sevindim canım insanlar böle 47 kilodur kendisi senin 66 kiloluk haline iisin dahada verme der
gerçi verme ne gerek var dese suç ver kilolusun dese suç bana en azından yaranılmaz ikisinede sinir olurum karşımdaki iyi niyetli olsada
ohcanımadeğsin benim 4.5 aylık 13 kilo vermişim ama ilk 2 ay hiç veremedim nerdeyse bide annem 40ım çıkınca gitti evde yanlızdım kafama göre spor yaptım yemeğimi yedim rahattım sende verirsin sadece kararlılığımızı devam ettirelim
beni görenler böle iisin diyo verme diyo ama ben vericem
arkadaşım dün sen 55 inersen ben sinirden çatlarım dedi ya onun 3 kilo fazlası var ben nasıl vermedim diye sinir olurum dedi buyur buran yak ii mi
seelammm,
hasretim evet siz kuymak diyosunuz biz muhlama ama yapilista bir fark var mi onu bilmiyorum. demek hemseriyiz :)))
elif ablam hic uzulme hicbirimiz 4/4 luk bir hayat yasayamiyoruz bosver hic uzme kendini galiba soylenenleri takmayan bir benim burda. sallayin gitsin ya, benim gibi karsinizdakinin acizligine cahilligine fesatligina kotu ruhlu olusuna baglayin, iyi ki ben oyle degilim deyin gecinnn siradaki gelsin :) 2 tane kizin var sukur gerisi hikaye...
lilineva guzel kilo vermissin erken basladin tabii.
tatile gidicem ama yazlik ev ortami girip yazarim yine. hedeflere ulasmadan kimse kiprasmasin bir yere.
su an oglumu salliyorum ve size laf yetistlrlyorum. bu sallamalar spor sayilir mi yaaa malum gunde kac kere tekrarliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?