Amin insallah gülüm.Yaa mide bulantısı çok kötü işte inşallah tez geçer canım benim sağlık versin allah . bende hafta da 2 3 gün tutayım diyorum ramazana kadar günler kısalmışken inşallah. Ay evet yaa hafta ya artık 2 li rakamları görmek çok istiyorum inşallah olur diyorum bakalım .
Canim nasilsin? Moralin mi bozuk?Eki Görüntüle 2720065
Gecen haftaki kilomu unuttum
canım olur böyle şeyler pazartesi 67.6 çıktım ben kaslar ödem vs vs bu hafta birlikte çözücez sennn hiç moralini bozma bugün spor yapma dinlenGecen hafta 68.8
Bugun 69.1
Fark +300 niye boyle oldu bilmiyorum bu hafta daha dikkat etmeye çalışacağım kacamak da yapmadim ama niye boyle oldu moralim bozuldu
@_Vera_Arrietty_ Canfeb esim kusura bakilacak birsey yok arada hepimizin kosusturmalari oluyor baya bir eksin var ama maleswf bn arti ciktim
Hem tartida arti ciktim hemde yeni bir doktor arayisina girdim baya stresliyimAmin insallah gülüm.
Ay evet günler kisayken tut tabi, bende niyetlenmistim borclarimi tutmaya ama nasip olmadi :)
Sen böyle devam edersen haftaya 2 li rakamlar cepte hic süphen olmasin. Ayyyy heyecanlandim senin adina kiz ♥
Canim nasilsin? Moralin mi bozuk?
Insallah canimcanım olur böyle şeyler pazartesi 67.6 çıktım ben kaslar ödem vs vs bu hafta birlikte çözücez sennn hiç moralini bozma bugün spor yapma dinlen
Teşekkür ederim vera kaptanım okumalarda buluşuruz bir süreMorVampirellam çok teşekkür ederiz bildirimin için. İznine bu hafta başlıyorsun artık. Geçerli bildirimin
Stresten olabilir belki canim. Insallah arzuladigin gibi bir doktor bulursun, sen fazla aramadan o senin karsina ciksin insallahHem tartida arti ciktim hemde yeni bir doktor arayisina girdim baya stresliyim
Canım dualarım seninlekanamam oldu doktorum şuan başka doğumda iğneyle durdurdular kanamayı ama iyi değilim doktorum yarım saate gelicek bakıcak bebeğim yaşıyormu yaşamıyormu
Bebeğimi kaybetimTebrik ederim canim. Allah derslerinde kolaylik versin
Canim benim hayirlisi neyse o olsun, biliyorum cok üzücü bir durum ama elden bir sey gelmiyor. Allahin takdiri neyse onu yasiyoruz. Allah yardimcin olsun
Altattiniz mi ameliyati canim? Oglun nasil?
Hey masallah
Tebrik ederim canim
Allah kabul etsin kuzum. Günden güne alisirsin. Ne kadar tutmayi düsündün?
Sükür iyi diyelim iyi olalim, dünden beri midem bulaniyor gülüm yoksa iyiyim hamd olsun.
Aman Allahim o nasil güzel bir sonuctur öyle
Haftaya cuma 2 li rakamlara düseceksin
Kaptanim dönüsün muhtesem olmus
canım üzülme lütfen rabbim her sıkıntıdan sonra bi ferahlık verirBebeğimi kaybetim
Canımsın bak benim adıma heyecanlanan bir arkadaşım var ne mutlu banaAmin insallah gülüm.
Ay evet günler kisayken tut tabi, bende niyetlenmistim borclarimi tutmaya ama nasip olmadi :)
Sen böyle devam edersen haftaya 2 li rakamlar cepte hic süphen olmasin. Ayyyy heyecanlandim senin adina kiz ♥
Canim nasilsin? Moralin mi bozuk?
Bebeğimi kaybetimTebrikler kaptanim
Allah saglicakla donmeyi nasip etsin
Dualarimiz seninleee kuzum hayirlisi ne ise o olsun senin icin
Kontrol edicem
Bende mi pc den atabilecem yani pfff
Cok üzgünüm canim basin sagolsunBebeğimi kaybetimkan sonucum düştü
inşallah çok üzgünümcanım üzülme lütfen rabbim her sıkıntıdan sonra bi ferahlık verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?