Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin insallah gülüm.
Ay evet günler kisayken tut tabi, bende niyetlenmistim borclarimi tutmaya ama nasip olmadi :)
Sen böyle devam edersen haftaya 2 li rakamlar cepte hic süphen olmasin. Ayyyy heyecanlandim senin adina kiz ♥
Canim nasilsin? Moralin mi bozuk?

Gecen hafta 68.8
Bugun 69.1
Fark +300 niye boyle oldu bilmiyorum bu hafta daha dikkat etmeye çalışacağım kacamak da yapmadim ama niye boyle oldu moralim bozuldu
@_Vera_ Arrietty_ Canfeb esim kusura bakilacak birsey yok arada hepimizin kosusturmalari oluyor baya bir eksin var ama maleswf bn arti ciktim

canım olur böyle şeyler pazartesi 67.6 çıktım ben kaslar ödem vs vs bu hafta birlikte çözücez sennn hiç moralini bozma bugün spor yapma dinlen

Hem tartida arti ciktim hemde yeni bir doktor arayisina girdim baya stresliyim

Arrietty_ yuruyuse ciktim cok sukur. Neyse ki gencler cimlere oturmuslar, parkurda degillerdi de rahatca yurudum.
Ayin 19'unda diyete baslayali 2 ay dolacak.
En baslarda kilo kilo, sonra gram gram hep eksi gordum, saglik acisindan da sorunsuz bir surecti.
Bu hafta yine kiloya dondum.

Listeye girmedim cunku; benim hastaligim norolojik. Geliyorum demeden geliyor, bir anda siteye bile girememe durumu olabilir.
Takimi zorda birakmak istemiyorum...

Yoksa diyette kacamagim olmaz, sporu bedenim izin verdigince yaparim.
En baslarda kol bacak koordinasyonum o kadar zayifti ki, sarhos gibi ilerliyordum. Ama israrla yurudum, simdi daha az yalpaliyorum.
Ki spor gecmisim ve halk oyunlari gecmisim var. En baslarda cok gucume gidiyordu, yine de vazgecmedim.
Bu kiloyu ama 6-7 ayda, ama bir kac yilda atmaya kararliyim.

Sizlerle cok keyifli bir yolculuk bu..

Bebeğimi kaybetim kan sonucum düştü

Canımsın bak benim adıma heyecanlanan bir arkadaşım var ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…