- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
@_Vera_ paylaştı canım arada goremedin sanırımÖzür dilerim canım unutmuşum hemen yüklüyorumEki Görüntüle 2720172
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 79.8
Fark +600
Yüzde -0.6
Haftaya hedef 79 insAllah
Ahh çok iyi anlıyorum seni ama inan kalacaksa kalıyor o öyle biryerdeki sen ona istesende zarar veremezsin Allah ol derse olur kal derse kalir antibiyotik kullandım demiştim ilk 3 ay neredeyse hergun düşük yapacak gibi karın bel kaşık ağrısı gelip hareket edemeyecek gibi oluyordum uzanirsam geçiyordu Allah biliyor bı sakatlık olacaksa dusecekse düşsün diye çokta korumadim kendimi ama hicbirsey olmadı Allah ol demişti çünkü . At bunları kafandanDoğru söylüyorsun ama ben diyette girdimi sporu fazla yapıyorum ya tekrar gebelik olursa bebek zarar görürse tekrar kaldıramaya bilirim
Elticim sen kimi tutuyorsunBu hafta cok eglenceli gececek belli
Sizin kabağıniz varda bizim yok muBn daha once kabak detoksu yapiyodum onu bi yapayim suan kabak yok da alinca yapim bari
Oo siz baya tarih filan belirlemissiniz. Özel birgün mu ?Ahahaha ben de ayni kafadayim...
24 ocak pazar gunu esimle birlikte kendimize odul gunu yapacagiz.
Ya Bursa'mizin kebaplarindan biri veya Bursa'mizin cantigi.
Gözün aydın canımTest sonucum.negatif cikti.kizlar :)
Yoo degil. Esim yemeyi cok sever, ben de tarih koyarak onu avutuyorum iste...Ahh çok iyi anlıyorum seni ama inan kalacaksa kalıyor o öyle biryerdeki sen ona istesende zarar veremezsin Allah ol derse olur kal derse kalir antibiyotik kullandım demiştim ilk 3 ay neredeyse hergun düşük yapacak gibi karın bel kaşık ağrısı gelip hareket edemeyecek gibi oluyordum uzanirsam geçiyordu Allah biliyor bı sakatlık olacaksa dusecekse düşsün diye çokta korumadim kendimi ama hicbirsey olmadı Allah ol demişti çünkü . At bunları kafandan
Elticim sen kimi tutuyorsun
Sizin kabağıniz varda bizim yok mu
Oo siz baya tarih filan belirlemissiniz. Özel birgün mu ?
Gözün aydın canım
Çok iyiymiş:)Yoo degil. Esim yemeyi cok sever, ben de tarih koyarak onu avutuyorum iste...
Diyet baslayali 4 ay bitmis olacak, hic odulsuz gidersek, buyuk odulu hak ederiz dedim.
Sen git ye istersen diyorum ( gitmeyecegini bildigimden), onu da yapmiyor. Oyle 24 ocak pazari bekliyor garibim...
İyi olmasına sevindim kaptanım gelmiş geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Ama kuzum cok agladi, agri degilde korktu.
Neyseki oldu bitti
Gecmise gecip bildirimlere bakacagim.
Artik 1 saat sonra yetisirim sizlere
Oyy kuzucuk, gecmis olsun...Iyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Neyseki oldu bitti
Ben yeni gördüm kusuruma bakmayınÖzür dilerim canım unutmuşum hemen yüklüyorumEki Görüntüle 2720172
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 79.8
Fark +600
Yüzde -0.6
Haftaya hedef 79 insAllah
Şimdi E English_teacherrr bu hafta bomba gibi, onu tutmazsam haksızlık olur ama @_Vera_ azılı rakibim, hırsından dolayı onu tutmalıyım gibi. Eee ama birde sen varsın elticanım, hukukumuza dayanarak seni tutmalıyım galiba. Arada kaldımElticim sen kimi tutuyorsun
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucacık iyileşir. Kıyamam ona bende Allah tekrar yaşatmasın.Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Neyseki oldu bitti
Eltin kim kızŞimdi E English_teacherrr bu hafta bomba gibi, onu tutmazsam haksızlık olur ama @_Vera_ azılı rakibim, hırsından dolayı onu tutmalıyım gibi. Eee ama birde sen varsın elticanım, hukukumuza dayanarak seni tutmalıyım galiba. Arada kaldımen iyisi B Beklenen2 yi tutayım yada Alp_BuRc i mi tutsam?
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucacık iyileşir. Kıyamam ona bende Allah tekrar yaşatmasın.
Canim ben bildirim yapmıştım tekrar resimli amaBirgaripyolcu06 @barga kızlar lütfen bildirimlerinizi yapın. Takım ortalamamızı etkiliyorsunuz. Takıma karşı sorumluluklarınız olduğunu unutmayın. Bugün son bildirim saatini bazı sebeplerden dolayı erkene çektik dün de bunu belirtmiştim.
Önemli değil canımBen yeni gördüm kusuruma bakmayın
Ayy gerçekten elti misiniz
Etiketlememişsin, kilonu yeni gördüm :)Merhabalar herkese
Geçen hafta cuma 104.1
Bugun 101.7
Fark 2.4 kilo
Hala yüzde nası hesaplanıyo bilmiyorum
Bugün daha fazla gider diye bekledim de olmadı buda süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?