Kuzucuğun nasıl oldu ?Hyt-123 canim nasilsin?
Tekrar iyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.
North River biz keyif aliyoruz yaparken. Sizde fazla boguyoruz diye hissetmiyorsaniz Devam ozaman
Tebrik ederim seniMenü
Sabah
1tk ev yapımı %88 fındık ezmesi
1 kapta biber tostu
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
Filtre kahve
3 minik misketin yarısı kadar naneli bitter draje
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
6yk haşlama et , patates, arpacık soğanla yapılmış yemek
Su:3.5 lt spor:2 mile lesile 30* 7= 210 puann E English_teacherrrArrietty_ @Tanssss @_Vera_
Kuzucugum iyi suan. Agri sizi yok. Sadece kasinti varmis.. Tesekkur ederim sordugunuz icinKuzucuğun nasıl oldu ?
Abla senin menuler cok guzel dolu dolu ve besleyici. Bence sen cozmussun vucudun neye ihtiyaci oldugunuHayirli aksamlar...
Her zamanki gibi ilik, pekmezli suyumuz icildi.
KAHVALTI:
1 kapya biber
5 sivri biber
1 salatalik
2 kiraz domates
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 cig findik
4 cekirdekli siyah uzum
1 ince dilim sepet peyniri
1/2 ince dilim beyaz peynir
1 dilim siyez ekmegi
1 bardak sekersiz erik hosafi
Sade Turk Kahvesi
ARA:
2 ceviz ici
Karanfilli yesil cay
OGLEN:
Bir tabak dolusu brokoli
1 kase sarimsakli ve pul biberli yogurt
ARA:
5 adet misket uzumu
1 adet mandalina
AKSAM:
1 porsiyon z.yagli gelin ayse fasulyesi
1 y.kasigi bol biber+domatesli bulgur pilavi
1 bardak kefir
Karanfilli yesil cay
1/2 elma yenecek
2 bardak daha su icilecek
TOPLAM:
3 lt
SPOR:
6890 adim, 344 puan
60 dk bolgesel egzersiz, 180 puan
TOPLAM: 524 puan
Bamya
Hiiic Canini sIkma cok oldu diye. Hak ettin ödülü. Yarin biraktigin yerden Devamİyi akşamlar menümü yazayım ama bugun biraz abarttım sanki güzel eksiyi görünce toparlamam lazım yarına
Sahur da 3 tane nohutlu ekmek biraz tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme
İftar da bi tabak etli patlıcan yemeği yanında 5 tane lahana sarma
Çeyrek etli pide veee 1 tane ufacık baklava yemez olaydım
Neyse ödül dedik iyi ödül oldu yarına allah kerim
Suyum 2.5 lt ye tamamlarım
Spor yok
North River Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun durumu şimdi nası oğlunun
@_Vera_ @Tanssss
Kuzucugum iyi suan. Agri sizi yok. Sadece kasinti varmis.. Tesekkur ederim sordugunuz icin
Tesekkur ederim
Arrietty_ geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.
Ben izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yaniİyi akşamlar menümü yazayım ama bugun biraz abarttım sanki güzel eksiyi görünce toparlamam lazım yarına
Sahur da 3 tane nohutlu ekmek biraz tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme
İftar da bi tabak etli patlıcan yemeği yanında 5 tane lahana sarma
Çeyrek etli pide veee 1 tane ufacık baklava yemez olaydım
Neyse ödül dedik iyi ödül oldu yarına allah kerim
Suyum 2.5 lt ye tamamlarım
Spor yok
North River Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun durumu şimdi nası oğlunun
@_Vera_ @Tanssss
Allah vera senin bu benzetmelerin öldürecek beniBen izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yani
Sen yaptın kız :) ben naptım.Valla aynen gayet güzel oldu 1 hafta da sayende canım çok sağol
Kanki kardeşlerimle ilçeye gittik ordaki muhtara bi evrak bırakmamız lazımdı. Arabada son ses müzik açık keko gibi geziyoruz. Muhtar demiş arkadaşlar yabancı mı erkek kardeşimde demiş yok ablam hapisten yeni çıktı onu kutluyoruzAllah vera senin bu benzetmelerin öldürecek benine yedin gııı
Sen bana bunu demesen benim haberim bile yoktu böyle bişe den canım sayende öğrendim valla bilgi verdin ya o yeter daha napcanSen yaptın kız :) ben naptım.
O kadar sevindim ki ama
Yaa kankii eşim diyo neye kahkaha atıyon inan yerlere yattım sen çok yaşa emiKanki kardeşlerimle ilçeye gittik ordaki muhtara bi evrak bırakmamız lazımdı. Arabada son ses müzik açık keko gibi geziyoruz. Muhtar demiş arkadaşlar yabancı mı erkek kardeşimde demiş yok ablam hapisten yeni çıktı onu kutluyoruzmadem mapustan çıktık dedim kardeşleri kelle paçaya götürdüm paket aldık. Sonrasında künefe aldık. Şimdi evde orhan baba eşliğinde soda içiyoruz çok yedik bir dilimle börek yedim. Olsun o kadar hapisten çıkmışım dimi
Hayat delilere güzel kankiYaa kankii eşim diyo neye kahkaha atıyon inan yerlere yattım sen çok yaşa emi
Özgee :) nasılsın?Iyi aksamlar kizlar,cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ederim hepinizi.Kaptanlarim sizleride opuyorum.
Hyt-123 gulum cok uzgunum, insallah en hayirli zamanda yeniden hamilelik haberi verirsin bizlere..Kendine cok dikkat et.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?