Yok kız değiliz maalesef, biz kendimizi KK da elti ilan ettikAyy gerçekten elti misiniz
Valla aynen gayet güzel oldu 1 hafta da sayende canım çok sağolEtiketlememişsin, kilonu yeni gördüm :)
Çok sevindim senin adına
Oruç biraz duraklatmıştır ona rağmen gayet güzel bir sonuç
Bence hiç birimizi hafife alma derim seni de tabiki can rakibimŞimdi E English_teacherrr bu hafta bomba gibi, onu tutmazsam haksızlık olur ama @_Vera_ azılı rakibim, hırsından dolayı onu tutmalıyım gibi. Eee ama birde sen varsın elticanım, hukukumuza dayanarak seni tutmalıyım galiba. Arada kaldımen iyisi @Beklenen2 yi tutayım yada @Ozlemlerhayallar i mi tutsam?
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucacık iyileşir. Kıyamam ona bende Allah tekrar yaşatmasın.
Çok doğru söylüyorsun canım hayırlısı neyse o olsunAhh çok iyi anlıyorum seni ama inan kalacaksa kalıyor o öyle biryerdeki sen ona istesende zarar veremezsin Allah ol derse olur kal derse kalir antibiyotik kullandım demiştim ilk 3 ay neredeyse hergun düşük yapacak gibi karın bel kaşık ağrısı gelip hareket edemeyecek gibi oluyordum uzanirsam geçiyordu Allah biliyor bı sakatlık olacaksa dusecekse düşsün diye çokta korumadim kendimi ama hicbirsey olmadı Allah ol demişti çünkü . At bunları kafandan
Elticim sen kimi tutuyorsun
Sizin kabağıniz varda bizim yok mu
Oo siz baya tarih filan belirlemissiniz. Özel birgün mu ?
Gözün aydın canım
Çok geçmiş olsun çok şükürIyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Ama kuzum cok agladi, agri degilde korktu.
Neyseki oldu bitti
Gecmise gecip bildirimlere bakacagim.
Artik 1 saat sonra yetisirim sizlere
İnşallah balımmCanıııım sende iyi ki varsın. Güzel günler seni bekliyor inşallah
Bilinmeyecek bir lezzet değilçok severim kendim de yaparım.
Eh madem öyle diyorsun o zaman o da bir daha ki ödüllendirmeye kalsın
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum KuzucuğunaIyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Ama kuzum cok agladi, agri degilde korktu.
Neyseki oldu bitti
Gecmise gecip bildirimlere bakacagim.
Artik 1 saat sonra yetisirim sizlere
Hafife almak ne haddime hepinizden ödüm kopuyorBence hiç birimizi hafife alma derim seni de tabiki can rakibim
Valla benim de senden amaaaa şuan hamiş olduğun içinn spor çok yapma tamammıHafife almak ne haddime hepinizden ödüm kopuyor
Uuu sen Bermuda şeytan ucgeninde kaldınŞimdi E English_teacherrr bu hafta bomba gibi, onu tutmazsam haksızlık olur ama @_Vera_ azılı rakibim, hırsından dolayı onu tutmalıyım gibi. Eee ama birde sen varsın elticanım, hukukumuza dayanarak seni tutmalıyım galiba. Arada kaldımen iyisi @Beklenen2 yi tutayım yada @Ozlemlerhayallar i mi tutsam?
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah çabucacık iyileşir. Kıyamam ona bende Allah tekrar yaşatmasın.
Bence güzel tablo ama zor oluyorsa size herşey uyar bana şahsenkizlar emeklerinize saglik
Ufak tefek artilari pazartesiye atariz insallah
Moral bozmak yok
Sadece sizden nerde hata yaptim diye dusunmenizi istiyorum
Birde birsey sormak istiyorum
Tablo isleri cok mu karisik? Yoksa bu duzene devam mi?
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2720299
Bugün şu ana kadar yiyip içtiklerimin listesi
Akşam menüm
Bamya yemeği
Yoğurt
Su
Herşey çok güzel ama kahvaltı oku oku bitmediHayirli aksamlar...
Her zamanki gibi ilik, pekmezli suyumuz icildi.
KAHVALTI:
1 kapya biber
5 sivri biber
1 salatalik
2 kiraz domates
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 cig findik
4 cekirdekli siyah uzum
1 ince dilim sepet peyniri
1/2 ince dilim beyaz peynir
1 dilim siyez ekmegi
1 bardak sekersiz erik hosafi
Sade Turk Kahvesi
ARA:
2 ceviz ici
Karanfilli yesil cay
OGLEN:
Bir tabak dolusu brokoli
1 kase sarimsakli ve pul biberli yogurt
ARA:
5 adet misket uzumu
1 adet mandalina
AKSAM:
1 porsiyon z.yagli gelin ayse fasulyesi
1 y.kasigi bol biber+domatesli bulgur pilavi
1 bardak kefir
Karanfilli yesil cay
1/2 elma yenecek
2 bardak daha su icilecek
TOPLAM:
3 lt
SPOR:
6890 adim, 344 puan
60 dk bolgesel egzersiz, 180 puan
TOPLAM: 524 puan
afiyetle
Kizzzz böyle mi ezecegiz @_Vera_ ile eşini . Ödül say yarın yoluna devam canım çok oldu filan diye düşünme pozitif fikirler gönderelim beynimizeİyi akşamlar menümü yazayım ama bugun biraz abarttım sanki güzel eksiyi görünce toparlamam lazım yarına
Sahur da 3 tane nohutlu ekmek biraz tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme
İftar da bi tabak etli patlıcan yemeği yanında 5 tane lahana sarma
Çeyrek etli pide veee 1 tane ufacık baklava yemez olaydım
Neyse ödül dedik iyi ödül oldu yarına allah kerim
Suyum 2.5 lt ye tamamlarım
Spor yok
North River Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun durumu şimdi nası oğlunun
@_Vera_Birgaripanne
He valla yarına yine yoluma devam inşallah canım oruç olmayacağım yarına spor da yaparım inşallah leslie en azındanUuu sen Bermuda şeytan ucgeninde kaldınen iyisi sen kendini tut ben kızda ilk 6 ay almadım verdim hatta hamileliği fırsata cevir ben seni tutuyorum elticim :)
Bence güzel tablo ama zor oluyorsa size herşey uyar bana şahsen
Afiyet olsun canım
Herşey çok güzel ama kahvaltı oku oku bitmedi
afiyetle
Kizzzz böyle mi ezecegiz @_Vera_ ile eşini . Ödül say yarın yoluna devam canım çok oldu filan diye düşünme pozitif fikirler gönderelim beynimize
Aynen böyle canım biz ezer geçerizHe valla yarına yine yoluma devam inşallah canım oruç olmayacağım yarına spor da yaparım inşallah leslie en azından
Afiyet olsun canım dengeli bi menü olmuşMenü
Sabah
1tk ev yapımı %88 fındık ezmesi
1 kapta biber tostu
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
Filtre kahve
3 minik misketin yarısı kadar naneli bitter draje
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
6yk haşlama et , patates, arpacık soğanla yapılmış yemek
Su:3.5 lt spor:2 mile lesile E English_teacherrrArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Fıstık ezmesini nasıl yapıyosun bu arada canım ev yapımı yazmışsınMenü
Sabah
1tk ev yapımı %88 fındık ezmesi
1 kapta biber tostu
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
Filtre kahve
3 minik misketin yarısı kadar naneli bitter draje
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
6yk haşlama et , patates, arpacık soğanla yapılmış yemek
Su:3.5 lt spor:2 mile lesile E English_teacherrrArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Bunu aldım canım bildiğim bir markanın ev yapımı ama ben bebek yokken kendim yapardımFıstık ezmesini nasıl yapıyosun bu arada canım ev yapımı yazmışsın
Süpermiş bende yapim fıstık alım da canım kahvaltıda filan yerimBunu aldım canım bildiğim bir markanın ev yapımı ama ben bebek yokken kendim yapardım
fistiklari kavuruyorum baya iyi kavrulmaliki çiğ tat olmasin sonra içine biraz bal katıp robatta çekiyorum biraz çektikten sonra 1 tk kadar hindistan cevizi yağı ekliyorum zeytinyağida olur sonra az pütürlü kalana kadar çekiyorum ama ara ara robotu dinlendir ki yanmasın uzun süre çalışınca robot yanıyor
Ben yan gel yat Osmanlığa terfi ettim, benden korkmanıza gerek yokValla benim de senden amaaaa şuan hamiş olduğun içinn spor çok yapma tamammı
Nasıl verdin ne kadar verdin eltim? Varsa bir taktiğin bana da söyleUuu sen Bermuda şeytan ucgeninde kaldınen iyisi sen kendini tut ben kızda ilk 6 ay almadım verdim hatta hamileliği fırsata cevir ben seni tutuyorum elticim :)
Bence güzel tablo ama zor oluyorsa size herşey uyar bana şahsen
Afiyet olsun canım
Herşey çok güzel ama kahvaltı oku oku bitmedi
afiyetle
Kizzzz böyle mi ezecegiz @_Vera_ ile eşini . Ödül say yarın yoluna devam canım çok oldu filan diye düşünme pozitif fikirler gönderelim beynimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?