Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar,cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ederim hepinizi.Kaptanlarim sizleride opuyorum.

Hyt-123 gulum cok uzgunum, insallah en hayirli zamanda yeniden hamilelik haberi verirsin bizlere..Kendine cok dikkat et.❤
Çok teşekkür ederim

Hyt-123 canim nasilsin?

Tekrar iyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.

North River biz keyif aliyoruz yaparken. Sizde fazla boguyoruz diye hissetmiyorsaniz Devam ozaman
Bilmiyorum karaciğeri kötü olan kuzeniminde durumu kötüymüş daha çok geç 22 yaşında ona çok üzüldüm bilmiyorum hiç güzel bir gün değil çok kötü bir günn

''Akşam kelle paça künefe 1 dilim börek'' Favori diyet yemeği isteğim.Kuralları değiştirsek Veracım.Yiyerek zayıflasak olmaz mı

''Akşam kelle paça künefe 1 dilim börek'' Favori diyet yemeği isteğim.Kuralları değiştirsek Veracım.Yiyerek zayıflasak olmaz mı
Yok yook kurallar değişmesin ben aç kalarak ağustosun başından bu yana toplam 7.8 kg verdim. Ama yiyerek yarım saatte beş kilo alabilirim. Aman cuma ödülünden başka yemeyelim. Keşke metabolizmamız aç kalınca kilo alsa yemek yerken kardiyo yapıp zayıflasa

İyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates+ roka+ kapya biber

Ara
3yk yoğurt + 1 tane Trabzon hurması + 5 badem

Ara
1 tane piko ( 89kaloriymiş) Türk markette görünce aldım + filtre kahve

Akşam
Fırında kabak mücver+ yoğurt

Su: 2lt
Spor: 12000adım: 600puan

Mountainsgirl
Yeni eşim merhaba bu hafta güzel sonuçlar alırız inş

Hoşbulduk.Güzel sonuçlar alırız inş

Ben yan gel yat Osmanlığa terfi ettim, benden korkmanıza gerek yok

Nasıl verdin ne kadar verdin eltim? Varsa bir taktiğin bana da söyle
Canım karbonhidrat tüketmedim sabahları en fazla iki dilim ekmek , normal yemeğimi yedim meyvemi kuruyemisimi benim ilki sezeryan göbek yağlı olursa zor olur diye salladım kendimi . Çünkü karbonun fazla fazla yemenin bebeğe kilo filan yaptığı yok kilo genetik benim komşum peynir ekmek makarna hazır çorba yer bebekleri 4kg doğuyor ben sağlıklı yerim 2800 -2500 doğdular
Tebrik ederim seni North River . Oyle bir tutundun ki bu hafta. Eminim ki boyle Devam edeceksin
Günün sahane gecmis
Sağol kaptanım teşekkür ederim bu haftada tam gaz devam
Karbon ama çok az zaten hastanede olunca doğal bence dinlen sen
Ben izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yani
Yok yok inanmam blöf mu yapıyorsun kız planinn yedim deyip deyip sonra bize gol mu atmak :)
Listeyi buraya paylasmamisim.
Malesef Ilk 3 de degiliz
Sağlık olsun bence herkes için iyi bir haftaydi . Haftaya ilk üçe girip sildiririz notamizi

B Beklenen2 nasıl olsun şuan oturmuş ağıt yakiyordur bana ettiklerin revami diye eşi yoldan çıkmış patlak teker misali B Beklenen2 sagaa sola savrulmuş

Azcık motive olmaya hakkın yok mu yarın bombaaa gibi geliyorum

Azcık motive olmaya hakkın yok mu yarın bombaaa gibi geliyorum
Gelme kız gelme bu hafta gelme haftaya gelirsin birgunluk motive yeter mi insana şaka bir yana canım afiyet olsun bence bunyen şaşırmıştır yarın tartıya çıkmak gibi bir hata yapma ama

Gelme kız gelme bu hafta gelme haftaya gelirsin birgunluk motive yeter mi insana şaka bir yana canım afiyet olsun bence bunyen şaşırmıştır yarın tartıya çıkmak gibi bir hata yapma ama
Beni yoldan çıkarıyorsun hahaha

Iyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Ama kuzum cok agladi, agri degilde korktu.
Neyseki oldu bitti

Gecmise gecip bildirimlere bakacagim.
Artik 1 saat sonra yetisirim sizlere
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi?

Kizlar kusura bakmayın geciktim.. artı çıkıyordum belki düşer ümidi ile bekledm ancak hala artiyim

Geçen cuma 79.3
Bugün 79.8
Fark +500
Yüzde -0.6

@_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne
Haftaya daha dikkat edelim canim
Cuma gunu oldugu icin odulunu fazla desmiyorum
Drajeyi odulden mi sayalim
Vaayyyy ss aldim bende denicem
Ben izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yani
Korona olmasa onu da yaparmissin gibime geldi emme
Cuma gunleri menu yorumlamaya odul gunu kısıtlaması getirelim bir zamanlar ceydos yapardi
Afiyet olsun canim
Menum
Sabah 2 buyuk krep 1 yk bal peynir (nasil ozlemisim )
Ara elma yogurt
Aksam 2 kofte 3 yk fasulye salatasi 2 b ayran
Su 2.5 litre
Spor 3000 adim
Arrietty_ @_Vera_
Fasulye salatasi mi ??
Sabah ki krepler unlu galiba odul mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…