Çok teşekkür ederimIyi aksamlar kizlar,cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ederim hepinizi.Kaptanlarim sizleride opuyorum.
Hyt-123 gulum cok uzgunum, insallah en hayirli zamanda yeniden hamilelik haberi verirsin bizlere..Kendine cok dikkat et.❤
Bilmiyorum karaciğeri kötü olan kuzeniminde durumu kötüymüş daha çok geç 22 yaşında ona çok üzüldüm bilmiyorum hiç güzel bir gün değil çok kötü bir günnHyt-123 canim nasilsin?
Tekrar iyi aksamlar kizlar
Pek aktif olamadim.
North River biz keyif aliyoruz yaparken. Sizde fazla boguyoruz diye hissetmiyorsaniz Devam ozaman
''Akşam kelle paça künefe 1 dilim börek''
Yok yook kurallar değişmesin ben aç kalarak ağustosun başından bu yana toplam 7.8 kg verdim. Ama yiyerek yarım saatte beş kilo alabilirim. Aman cuma ödülünden başka yemeyelim. Keşke metabolizmamız aç kalınca kilo alsa yemek yerken kardiyo yapıp zayıflasa''Akşam kelle paça künefe 1 dilim börek''Favori diyet yemeği isteğim.Kuralları değiştirsek Veracım.Yiyerek zayıflasak olmaz mı
Hoşbulduk.Güzel sonuçlar alırız inşİyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates+ roka+ kapya biber
Ara
3yk yoğurt + 1 tane Trabzon hurması + 5 badem
Ara
1 tane piko ( 89kaloriymiş) Türk markette görünce aldım + filtre kahve
Akşam
Fırında kabak mücver+ yoğurt
Su: 2lt
Spor: 12000adım: 600puan
Mountainsgirl
Yeni eşim merhababu hafta güzel sonuçlar alırız inş
Canım karbonhidrat tüketmedim sabahları en fazla iki dilim ekmek , normal yemeğimi yedim meyvemi kuruyemisimi benim ilki sezeryan göbek yağlı olursa zor olur diye salladım kendimi . Çünkü karbonun fazla fazla yemenin bebeğe kilo filan yaptığı yok kilo genetik benim komşum peynir ekmek makarna hazır çorba yer bebekleri 4kg doğuyor ben sağlıklı yerim 2800 -2500 doğdularBen yan gel yat Osmanlığa terfi ettim, benden korkmanıza gerek yok
Nasıl verdin ne kadar verdin eltim? Varsa bir taktiğin bana da söyle
Sağol kaptanım teşekkür ederim bu haftada tam gaz devamTebrik ederim seniNorth River . Oyle bir tutundun ki bu hafta. Eminim ki boyle Devam edeceksin
Günün sahane gecmis
Karbon ama çok az zaten hastanede olunca doğal bence dinlen senKizlar baya gecmis var ve kafam almiyor bu aksam. Geri kalani yarin okuyacagim. Kusuruma bakmayin
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Kuzucuk iyi suan
Hemen menu de atayim. Hos pek bisey yemedim. Bol karb oldu
14 de 1 muz
18 de 2 dilim ekmek ustune tereyag
Su miktari takip edemedim cok az ama
Spor yok. Adim var. 6bin adim 300 puan
@_Vera_
Yok yok inanmam blöf mu yapıyorsun kız planinn yedim deyip deyip sonra bize gol mu atmak :)Ben izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yani
Sağlık olsun bence herkes için iyi bir haftaydi . Haftaya ilk üçe girip sildiririz notamiziListeyi buraya paylasmamisim.
Malesef Ilk 3 de degiliz
Kanki kardeşlerimle ilçeye gittik ordaki muhtara bi evrak bırakmamız lazımdı. Arabada son ses müzik açık keko gibi geziyoruz. Muhtar demiş arkadaşlar yabancı mı erkek kardeşimde demiş yok ablam hapisten yeni çıktı onu kutluyoruzmadem mapustan çıktık dedim kardeşleri kelle paçaya götürdüm paket aldık. Sonrasında künefe aldık. Şimdi evde orhan baba eşliğinde soda içiyoruz çok yedik bir dilimle börek yedim. Olsun o kadar hapisten çıkmışım dimi
B Beklenen2 nasıl olsun şuan oturmuş ağıt yakiyordur bana ettiklerin revami diye eşi yoldan çıkmış patlak teker misali B Beklenen2 sagaa sola savrulmuş
Azcık motive olmaya hakkın yok mu yarın bombaaa gibi geliyorumCanım karbonhidrat tüketmedim sabahları en fazla iki dilim ekmek , normal yemeğimi yedim meyvemi kuruyemisimi benim ilki sezeryan göbek yağlı olursa zor olur diye salladım kendimi . Çünkü karbonun fazla fazla yemenin bebeğe kilo filan yaptığı yok kilo genetik benim komşum peynir ekmek makarna hazır çorba yer bebekleri 4kg doğuyor ben sağlıklı yerim 2800 -2500 doğdular
Sağol kaptanım teşekkür ederim bu haftada tam gaz devam
Karbon ama çok az zaten hastanede olunca doğal bence dinlen sen
Yok yok inanmam blöf mu yapıyorsun kız planinn yedim deyip deyip sonra bize gol mu atmak :)
Sağlık olsun bence herkes için iyi bir haftaydi . Haftaya ilk üçe girip sildiririz notamizi
B Beklenen2 nasıl olsun şuan oturmuş ağıt yakiyordur bana ettiklerin revami diye eşi yoldan çıkmış patlak teker misali B Beklenen2 sagaa sola savrulmuş
Valla öyle olmuş eşim bende çok yedim diye üzülüyordum
Aynen motive olduk kankim olsun telafi edersin sen biliyorumAzcık motive olmaya hakkın yok mu yarın bombaaa gibi geliyorum
Gelme kız gelme bu hafta gelme haftaya gelirsin birgunluk motive yeter mi insanaAzcık motive olmaya hakkın yok mu yarın bombaaa gibi geliyorum
Beni yoldan çıkarıyorsun hahahaGelme kız gelme bu hafta gelme haftaya gelirsin birgunluk motive yeter mi insanaşaka bir yana canım afiyet olsun bence bunyen şaşırmıştır yarın tartıya çıkmak gibi bir hata yapma ama
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi?Iyi aksamlar kizlar
Eve geldik ameliyat iyi gecti.
Ama kuzum cok agladi, agri degilde korktu.
Neyseki oldu bitti
Gecmise gecip bildirimlere bakacagim.
Artik 1 saat sonra yetisirim sizlere
Haftaya daha dikkat edelim canimKizlar kusura bakmayın geciktim.. artı çıkıyordum belki düşer ümidi ile bekledm ancak hala artiyim
Geçen cuma 79.3
Bugün 79.8
Fark +500
Yüzde -0.6
@_Vera_Arrietty_ Birgaripanne
Cuma gunu oldugu icin odulunu fazla desmiyorumİyi akşamlar menümü yazayım ama bugun biraz abarttım sanki güzel eksiyi görünce toparlamam lazım yarına
Sahur da 3 tane nohutlu ekmek biraz tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta 2 dilim hindi füme
İftar da bi tabak etli patlıcan yemeği yanında 5 tane lahana sarma
Çeyrek etli pide veee 1 tane ufacık baklava yemez olaydım
Neyse ödül dedik iyi ödül oldu yarına allah kerim
Suyum 2.5 lt ye tamamlarım
Spor yok
North River Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun durumu şimdi nası oğlunun
@_Vera_Birgaripanne
Drajeyi odulden mi sayalimMenü
Sabah
1tk ev yapımı %88 fındık ezmesi
1 kapta biber tostu
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 elma
Filtre kahve
3 minik misketin yarısı kadar naneli bitter draje
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
6yk haşlama et , patates, arpacık soğanla yapılmış yemek
Su:3.5 lt spor:2 mile lesile 30* 7= 210 puann E English_teacherrrArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Vaayyyy ss aldim bende denicemBunu aldım canım bildiğim bir markanın ev yapımı ama ben bebek yokken kendim yapardım
fistiklari kavuruyorum baya iyi kavrulmaliki çiğ tat olmasin sonra içine biraz bal katıp robatta çekiyorum biraz çektikten sonra 1 tk kadar hindistan cevizi yağı ekliyorum zeytinyağida olur sonra az pütürlü kalana kadar çekiyorum ama ara ara robotu dinlendir ki yanmasın uzun süre çalışınca robot yanıyor
Korona olmasa onu da yaparmissin gibime geldi emmeBen izine çıkmamı kutlamak için bi yedim bi yedim. Bir tek dansöz göbeğinden baklava yemediğim kaldı yani
Cuma gunleri menu yorumlamaya odul gunu kısıtlaması getirelim bir zamanlar ceydos yapardi
Afiyet olsun canimİyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates+ roka+ kapya biber
Ara
3yk yoğurt + 1 tane Trabzon hurması + 5 badem
Ara
1 tane piko ( 89kaloriymiş) Türk markette görünce aldım + filtre kahve
Akşam
Fırında kabak mücver+ yoğurt
Su: 2lt
Spor: 12000adım: 600puan
Mountainsgirl
Yeni eşim merhababu hafta güzel sonuçlar alırız inş
Fasulye salatasi mi ??
Denizcim iyiyim canim sen nasilsin?Özgee :) nasılsın?
Sınavlara mı hazırlanıyorsun canım? Sanki öyle bişi gördüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?