Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam millet ,
dünki menümü yazim diycem ama pek yazacak bişey yok gündüz abartısız normal yedim en büyük karım akşam yemedim aç yattım.ve sabah tartıldığımda 200 gram eksik çıktım .bu günde iyi gidiyorum tekrar toparlanma zamanı geldi.dün 1 yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm şok geçirdim kız yarısı kadar kalmış tam 31 kilo vermiş geçen yıl ben sana çok özenmiştim dedi valla hayran oldum tam benim gibi olmuş 42 beden giyiniyomuş oda 52-54 beden giyiniyordu ben niye 22 kiloda kalayım bende verecem 30 kilo devam bakalım moral bozmak yok.40 bedene inmem lazımmmm.

ayyyy ablam kıyamam yaaa
boşverelim biz o kıskançları benimde başımda dolu.
önüne gelen kilo almışsın diyor doğumdan çıktığımı bilmezmiş gibi
annemde diyorki onlar senin zayıf haline alışık ve kiloyu sevmediğini hemen vermeye çalıştığını biliyorlar.o konuda seni üzemiyorlar normalde..şimdide fazlalıkların var diye fırsatı kaçırmıyorlar,şimdi moralini bozduk bozduk diyorlar dedi mantıklıda gelmedi değil..ben onlara en güzel cevabı vereceğim..biraz versem bu seferde daha fazla incelmeyeyim diye gözlerin çıkmış yüzün çkömüş diyorlar ama yemezlerrrr

günaydın takımcımmmmmm,
sabah ilk işim tartılmak oldu veee 80.200 geldim belki yarın giremem şimdiden söylemiş olim kilomu.aslında bu ara sporda yapamıyorum ama yememe dikkat ediyorum akşamları aç yatmaya çalışıyorum .aslında havuz bana bakıyor şu anda bende havuza, girip biraz yüzsem ama çok tembelleştim işlerimi yetiştiremiyorum diye sporu bıraktım.

günaydin kizlar,dün spora gittim hala yorgunlugum gecmedi ya :) ben bu hafta sanrim + da cikicam ,kafami karistirmamim sonucu,haftaya telafi ederim ins

hasretim valla bende de gram oynamıyo günlerdir resmen aç geziyorum sinir oldum sabah artık of. 1 haftadır wc nin önünden bile geçemiyorum acaba ondan mı ama bu kadar farkeder mi ya zaten ne yiyorum ki :S kayısılı yoğurt yaptım sabah kendime yedim bakalım inşallah işe yarar. bugün de pek bişe yemicem yarına sonuç ne olucak bakalım..

o ikinci cetvel ne merak ettim :))

canim tuvalerte cikamamk cok etki ediyo,ondandri,ben yine biraz toparladim ama snirim + cikmaktan kurtulamiycam,o ikinci cetvel ikinci hedef :)

aa 52 mi olcan yapma etme yüzün çöker çok zayıf olursun vsvsvsvs haha biraz da ben karışiyim :))))

ben de 58 i zorlamayı düşünüyorum

aa 52 mi olcan yapma etme yüzün çöker çok zayıf olursun vsvsvsvs haha biraz da ben karışiyim :))))

ben de 58 i zorlamayı düşünüyorum

hahahha cökerse cöksün anasini sataym :) hesaplayicilarda idealim 53 cikiyo ama ben 52 olup kiyafetle ve tok karnina 55 olmak istiyorum :) tabi olabilrisem ins basaririm

günaydin kizlar,dün spora gittim hala yorgunlugum gecmedi ya :) ben bu hafta sanrim + da cikicam ,kafami karistirmamim sonucu,haftaya telafi ederim ins
hasretim artık sıcaklardan kalkılmıyor her sabah yürüycem diyorum yatıp kalıyorum .bende bu gün yarım saat kadar yüzdüm tamda öğlen sıcağında inmişim ıstakoz gibiyim çok fena yanmışım elbisenin askıları değince bile deliriyorum bende askıları indirdim elbiseyi straplez yaptım anca öyle durabiliyorum.haa bu arada son kilom havuzdan gelince tartıldım 80.100 olur ya sabah giremezsem kilomun son hali budur.

bijom aynı dert hepimizde var galiba ama benim en büyük ilacım semiz otu ister çiğ ister pişmiş frketmiyor benim bağırsaklarımı hemen çalıştırıyor.bende 3 günde bir çıktım ohhhh süper diyorum .bence denemende fayda var.

Son düzenleme:
[B]**4.TAKIM 202.ETAP**

hasretim34( 61.8/
qiz3mm ( 66.8/
mersa ( 81/80.1/0.9/%1.11)
bijoux ( 74.4/
obur ( 75/
ohcanimadegsin(70.5/
lilineva (66.9/
berry31(62.5/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (
[/B]

Son düzenleme:
günaydinn
bugunun ilk kilo bildirimi benden gelsin

73.6

800 gr gitmis ne diyelim Allah bereket versin :))

günaydin kizlar,malesef 500 gr artidayim,haftaya telafi edebilirm ins..

bijo senden korkulur valla gitmiyo gitmiyo diyosun bi geliyosun hoop gitmis 800 gr :)

]**4.TAKIM 202.ETAP**

hasretim34( 61.8/62.3/-0.5/-%81)
qiz3mm ( 66.8/
mersa ( 81/80.1/0.9/%1.11)
bijoux ( 74.4/73.6/0.8/%1.8)
obur ( 75/74.5/0.5/%0.67)
ohcanimadegsin(70.5/
lilineva (66.9/
berry31(62.5/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (

Son düzenleme:
ticker ımı update ettim bi baktım yolun yarısına gelmişim

nisan 1 de başladım, haziran 23 yolun yarısı 14 kg fena sayılmaz di mi

Günaydııın kızlar
Az önce tartıldım 74,5 kilo 500gr gitmiş bu hafta.Bir garip göbeğim çıktı.Hasta mı olacağım olmayacak mıyım.Anlamış değilim.Hesapta düzenlesin diye ilaç aldım.Ama ne olduğumu anlayamadım.ilaç bitene kadar hep kanama vardıı.İlaç bittikten sonra hastalanmam lazım şimdide bir şey yok.Dr. demişti ilk ay böyle olur.Ondan sonra kanamayı bile kesebilir,regl olmayabilirsin??...Hiç bir gok anlamadım.Bakalım bu hafta ne olacak.Ama normalde bu haplar şişlik yapar, sinir yapar,göğüsleri falan şişirir kabız falan yapar......da yapar.İşin güzeli bu hap hiçbirini yapmadı.

bende dogru dürüst regl olamadigi icin doktor hapimin dozacini yükseltti bakalim bu ay ne olacak ins ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…