kızlar bir saattir nerdeyse destan yazdım ama hiç birini gönderemedim bağlantı koptu.
hasretim nereye gidiyosun diycektim neyseki vazgeçmişsin sakın anacım bir yere gitmeyin inanınki normal hayatta hiç kimse burdaki destek olmuyor bize .dün babalar gününü ktlamak için göremcemin yayla evinde toplandık sabah kahvaltıyla başladık akşam mangal faslı eve gece saat 10 da döndük.
sabah gittik görümcem ve eltim birz kilomu vermişsin dediler evet biraz verdim 7-8 kilo kadar dedim görümcem hemen sen şeker hastasısın o yüzden böyle kilo veriyosun dedi biz niye veremiyoruz demesinmi delirdim yaaaa,dedimki ben bu kiloları hergün 1,5 saat spor yaparak ve geceleri açlıktan uyuyamayarak verdim yok yok dedi sen bişey yapmasn gene verirsin bu kiloları kendileri şişmişler tabi dahada beter.bende altta kalmadım ben çok kötü oldum galiba ama hakedene yapmak gerektiğinide biraz geç te olsa anladım.ya eğer yanlış anlamazsan bana bol gelen kıyafetleri arabanın arkasına koymuştum birilerine verim diye dedim eğer sana olursa ve tabi beğenirsen sen giy beğenmezsende birilerine ver dedim çok bozuldu ama ohhhh ettim.ya ne biçim insanlarsınız benim kızım sizin torununuz yeğeniniz o çocukta gözle görülür kilo verdi ağzınızdan bir kere çıksın merviş nasıl kilo vermişsin aferin benim kızıma deyin dilinizi eşşek arısımı sokar ama kıskançlar işte kadının en büyük düşmanı kadın eğer herhangi bir konuda sivrildiyseniz bir başarı yakaladıysanız sizi ilk vuran kesinlikle bir kadındır.dün çok canımı sıktılar hiç bişey zorla olmuyor bunu bir kez daha anladım ne onlar beni nede ben onları bir türlü sevemedik ve beni en çok üzen olay eşimin orda ne kadar mutlu ne kadar neşeli olduğunu görmek oldu .ordan ayrıldıktan sonra adamın gözünün feri söndü hala ailesi olarak onları görüyor ben ve 2 kızım onlardan çokkk sonra geliyoruz bu beni çok üzdü ve bu gün bütün gün yataktan çıkamadım moralim çok bozuk eşimlede kavga ettik yani anlıyvanız hiç iyi değilim kızlar .buraya fazla uğrayamıyorum hem işlerim çok yoğun hemde moralim çok bozuk nolur beni bu aralar idare edin buraya ve sizlere çok ihtiyacım var gerçek hayat çok acımasız inşallah bu yazdıklarımda silinmez:))
hasretim valla bende de gram oynamıyo günlerdir resmen aç geziyorum sinir oldum sabah artık of. 1 haftadır wc nin önünden bile geçemiyorum acaba ondan mı ama bu kadar farkeder mi ya zaten ne yiyorum ki :S kayısılı yoğurt yaptım sabah kendime yedim bakalım inşallah işe yarar. bugün de pek bişe yemicem yarına sonuç ne olucak bakalım..
o ikinci cetvel ne merak ettim :))
aa 52 mi olcan yapma etme yüzün çöker çok zayıf olursun vsvsvsvs haha biraz da ben karışiyim :))))
ben de 58 i zorlamayı düşünüyorum
hasretim artık sıcaklardan kalkılmıyor her sabah yürüycem diyorum yatıp kalıyorum .bende bu gün yarım saat kadar yüzdüm tamda öğlen sıcağında inmişim ıstakoz gibiyim çok fena yanmışım elbisenin askıları değince bile deliriyorum bende askıları indirdim elbiseyi straplez yaptım anca öyle durabiliyorum.haa bu arada son kilom havuzdan gelince tartıldım 80.100 olur ya sabah giremezsem kilomun son hali budur.günaydin kizlar,dün spora gittim hala yorgunlugum gecmedi ya :) ben bu hafta sanrim + da cikicam ,kafami karistirmamim sonucu,haftaya telafi ederim ins
hasretim valla bende de gram oynamıyo günlerdir resmen aç geziyorum sinir oldum sabah artık of. 1 haftadır wc nin önünden bile geçemiyorum acaba ondan mı ama bu kadar farkeder mi ya zaten ne yiyorum ki :S kayısılı yoğurt yaptım sabah kendime yedim bakalım inşallah işe yarar. bugün de pek bişe yemicem yarına sonuç ne olucak bakalım..
o ikinci cetvel ne merak ettim :))
bijo senden korkulur valla gitmiyo gitmiyo diyosun bi geliyosun hoop gitmis 800 gr :)
ticker ımı update ettim bi baktım yolun yarısına gelmişim
nisan 1 de başladım, haziran 23 yolun yarısı 14 kg fena sayılmaz di mi
Günaydııın kızlar
Az önce tartıldım 74,5 kilo 500gr gitmiş bu hafta.Bir garip göbeğim çıktı.Hasta mı olacağım olmayacak mıyım.Anlamış değilim.Hesapta düzenlesin diye ilaç aldım.Ama ne olduğumu anlayamadım.ilaç bitene kadar hep kanama vardıı.İlaç bittikten sonra hastalanmam lazım şimdide bir şey yok.Dr. demişti ilk ay böyle olur.Ondan sonra kanamayı bile kesebilir,regl olmayabilirsin??...Hiç bir gok anlamadım.Bakalım bu hafta ne olacak.Ama normalde bu haplar şişlik yapar, sinir yapar,göğüsleri falan şişirir kabız falan yapar......da yapar.İşin güzeli bu hap hiçbirini yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?