ticker ımı update ettim bi baktım yolun yarısına gelmişim
nisan 1 de başladım, haziran 23 yolun yarısı 14 kg fena sayılmaz di mi
bence süper ötesi..bravo valla..ben takıma girdiğimde 80 den fazlaydın bana yetiştin ben yerimde sayıyorum
**4.TAKIM 202.ETAP**
hasretim34( 61.8/62.3/-0.5/-%81)
qiz3mm ( 66.8/66.8/0/%=)
mersa ( 81/80.1/0.9/%1.11)
bijoux ( 74.4/73.6/0.8/%1.08)
obur ( 75/74.5/0.5/%0.67)
ohcanimadegsin(70.5/70/0.5/%0.71)
lilineva (66.9/66.2/0.7/%1.05)
berry31(62.5/62.5/0/%0)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (558.9/556/2.9/%0.52)
selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı?
şöle bir listelere bakim dedim hasretim sen ne olmuşsun öyle maşallah diyim sana:))
hilalcim sende burdaymışsın.sana da maşallah yeni anne oldun ama çıtırsın dahada çıtır olacaksın.
bijoux canım senide başarı hikayenden tanıyorum.harikasın ve azmettin yine o yağları gönderiyorsun.
gizem bizim 7.takımdan olan gi,zem demi öyleyse oda çok zayıflamış.
beni sormayın sakın arkadaşlar :78:
hosgeldin canim,tesekür ederim.takimda yer var buyur sende gel :)
bilemiyorumki canım biliyorsun mezun olduğum kilomla arasında fark var ve bu durum herkesi fena etkiler.bir süre böle takılayım.çünkü performansın yüksek olamıyor birtürlü.sanım hormanlarımda sorum baktırmam lazım.
ama ben de annemin yanında olsam ben de yerimde sayardım
selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı?
şöle bir listelere bakim dedim hasretim sen ne olmuşsun öyle maşallah diyim sana:))
hilalcim sende burdaymışsın.sana da maşallah yeni anne oldun ama çıtırsın dahada çıtır olacaksın.
bijoux canım senide başarı hikayenden tanıyorum.harikasın ve azmettin yine o yağları gönderiyorsun.
gizem bizim 7.takımdan olan gi,zem demi öyleyse oda çok zayıflamış.
beni sormayın sakın arkadaşlar :78:
hey kızlar nerdesiniz yaaaa
valla ben buralardayim geliyom gidiyom kimse yok :)
ben bugün dukán diyetine basladim,ins bu sefer sonunu getirebilirim d,daha öncede atak evrisini yapip seyir veresine gecemmeistim ve atak evreisnde güzel kilo vermistim,60 lardan kurtulmayi ümit ediyorum ve cumaya göre +dayim
onu bende yapmak istiyorum ama evde olmam lazım rahat rahat kimse karışmadan..hem eşimde katılır beraber veririz.oda 7-8 kilo vermek istiyor
yapildiktan snra güzel kilo verdiyor canim ama iste cok sabir istiyor,atak evresi güzel verdiyor ama seyir evresinde yavasliyomus ,istge sabir sabir sabir :)
her zaman her diyette olduğu gibibi sihirli değnek olsa da puuuf diye istediğim kiloya görüntüye kavuşsam:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?