Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese hayırlı pazarlar
sedulu eş olmuşuz cnm umarım iyi bir hafta geçiririz 1.lik bizim olur
Bol sporlu bir hafta olsun bizim için ben bugün 45 dk lesliyi hallettim akşama doğru biraz mekik ve plank yapmayı planlıyorum bakalım gün sonu toplu puanımı yazarım

@Onlymemeself ilk gunun nasil gecti canim?
Ilk gunum guzel gecti. Ilk haftalar cok veriyorum. Insallah verdikce enerjim artar da extra spor yaparim.
Sabah
2 kraker,1 dilim kasar, peynir cay.
ogle
Ton salatasi
Aksam
tavuk gogusu ve bruksel lahanasi.
Aralar
1 elma, yesil cay bol bol ve 1 180 gramlik protein yogurdu
Su
4 litreye yakin
Spor
15000+ adim

Selam canim
Esli bu hafta
Gecen hafta aktif olmayanlari @_Vera_ es listesine eklemedi. Bu sefer eslerine haksizlik oluyordu.
Esin olmasada takim olarak burdayiz
Afiyet olsun. Pirinc, patates de ödül olsun
Bende katılmak isterim
Nerelerden alınıyor ölçü
foto ekledim ona gore mezura ile ölcuyoruz
Spor olarak adim atmaniz bile yeterli ve iyi bence. 15bin ustu atmissinz ne kadar guzel
Su ise harika. Zorlanmiyorsunuz ozaman su icerken?
Menüyu de begendim

Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya
Evet suyu arttıramadım ama çabalıyorum
Günaydin 4. takim citirlari :)
Ilk sayfadaki tabloyu düzenledim biraz. Verilen kiloya göre düzenledim.
Ama yarim kaldi.
Mutfak alisverisine cikmam lazim simdi. Kizkardesim gelecek dolap bombos :))
Eline sağlık
Hoşgeldiniz takıma
Hoşgeldiniz takıma Ceyhans
Menü spor şahane harikasınız
Hoşgeldiniz takıma sedulu
Su spor çok iyi eşim ama akşam ki meyve çok olmuş onun dışında menü güzel
Ellerinize sağlık
Afiyet olsun. Pirinc, patates de ödül olsun
ah ah bir türlü oturtamadım daha diyeti bu hafta daha iyi olur umarım karbonhidrat çok fazla alıyorum gibi geliyor

İyi Pazarlar herkese
Sabah ev halkı uyurken yürüyüşe gidip geldim, kahvaltı yapıldı. Pazar keyfine geçebilirim
Ne guzel yapmissin.
Bende aksine cok uyusugum bugun.
Sabah 5de kalktik. 7e kadar Hama boncuk yaptik. Sonra 1 saat de sagi solu toparla m kahvalti yap. Omad yalan oldu ama dusunmemeye calisiyorum
Kac adim oldu

Hic zorlanmiyorum.alismisim az ictigimde basim agrito. Cok seviyorum suyu. Icecek almam agzima. Tek iyi yanim sanki :))

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Birgaripanne Melegimkorusun Lütfen bu aksam minik cezalari yaptiginizin bildirimini görmek istiyorum .
Kimse yaptim ettim demedi gecen hafta. Bu hafta takipteyim
Anonimmm dünki menü bildirimini bekliyorum

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

JaneRizzoli Canim bu hafta ailesindesin diye eklemedim seni listeye. Haftaya tekrar eklerim canim
Hyt-123 canim senide cikardim bu hafta tablolardan. Kendini toparla iyice istiyorum Sonucda zor bir kac gün gecirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…