Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hakediyosun amaaaaaaa simaripda diyeti salmak yooooooookkkkkk

Arkadaşlar ben de artık sizinleyim, tabi aranıza kabul ederseniz.

Boy: 164 cm.
Kilo:68.800 kg.
İdela kilo: 57.00 kg.

Ve görüldüğü üzere 10 kilodan fazla üzerimden atmak istediğim kilom var. Diyete başlayalı 1 hafta oldu ama takımla birlikte motivasyonumun daha iyi olacağını düşünüyorum.

günaydın ince ve narin bayanlar

valla düğün dernek derken ne buraya gelebildim ne de diyet yapabildim. kaç gündür de ne bulursam yiyorum. cuma
günü +10 çıkarsam hiiiç şaşırmayın..

cumartesi veya pazartesi gidiyorum 1 ay yokum ama arada girerim telefonumdan, cuma günü de kilo bildiririm. hasretim sen bilirsin ister izinli yaz ister yazma sana bırakıyorum canım.. dönüşte en az bi 5-6 kg vermiş olmam lazım nasıl olacaksa :44: yavaştan hazırlıklara başliyim ben de eskiden 2 kişi bi bavul hop gidiyoduk şimdi oho bir sürü ıvır zıvır fazladan bir valiz ancak hazırlanırım

elif abla valla benden zayıf duruyosun maşallah hakatten senin tartıda bir bozukluk olmasın beni zaten görüyosun face den halaa aşırı şişkoyum off canım sıkkın bu işe ne zaman normal insan moduna giricem ben yaaaaa

dukan diyeti ne kızlar merak ettim malum ben pek araştırmıyorum kafam karışmasın diye.. bana acilinden şöyle 4-5 günlük bi diyet lazım..

hosgeldin canim,takimiiz suan biraz sessiz,birlikte hareket katariz ins.2 hafta deneme süren var paylasimin güzzel olursa listeye girebilirisn..

canim cuma günleri kilo bildireceksen sorun yok,kalabilrsin listede..

duakn diyetide ,protein diyeti gibi birsey,atak evresi seyir evresi diye evreleri var,atak evresinde sadece porotein aiyosun sinirsiz,et balik,tavuk yagsiz yogurt süt peynir.atak evresinden sonra seyir evresi geliyo onuda birgün sadece protein bir gün protein+sebze yiyosun.atak evresi 1 ile 10 gün arasinda sürüyor,ve ben dün 63 kiloydum bugün 61.9 cok sükür cizelgemdeki kiloma kavustum,

mesela dünkü menüm söyle

sabah
yumurta,süt

ara
4 dilim pastirma( yagsiz)

ögle
tost makinasinda kusvasi et,yogurt,kola(light)

ara
yulaf kepegiyle yaptigim yayla corbasi

aksam
kusbasi et ,yogurt,pastirma,yagsiz krem peynir

araklardada yine kola su

ben kırmızı et yiyemem ki sade zaten pek sevmem ama tavuk konulur heralde onun yerine. ayrıca kuşbaşı tost makinesinde pişiyo mu kız ilk defa duydum.. ama pastırma falan da alamam zaten 5 gün sonra falan gidiyorum :S şu protein diyeti nasıldı ya da linki var mı yasemin ne kadar verdiriyodu? emzirmesem direk 5 gün 5 gıda yapıcam da ahh ah..

canim tavukda olur ne seviyosan onu yiyebilirsin sinirsiz,kusbasini önce düdüklüde pisirdim sonra kizarsin diye tost makinasina attim hashahha ama yinede zorla yedim :S protein diyeitnin linki yok onu bi arkadas topikde paylasmisti,bi bakayim bulabilrisem koyarim

ıy valla nasıl yedin kız :)) bulursan iyi olur canım gidip tavuk alırım ben de ne de olsa gidene kadar biter..

ıy valla nasıl yedin kız :)) bulursan iyi olur canım gidip tavuk alırım ben de ne de olsa gidene kadar biter..

protein diyeti

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 kk kadar beyaz peynir
sınırsız domates salatalık

ara

seçenekler 1 elma/200 gr meyve/1 dilim ekmek/4 adet bisküvi

öğlen

90 gr ızgara tavuk
1 kase yogurt
salata

ara

1 portakal

akşam

90 gr tavuk ızgara
1 kase yogurt
salata
90 gr balıkta olabilir

* ayda sadece 3 gün uygulanabilir.
*ızgara tavuk haşlanarak yada fırında da yapılabilir.
*ablam öğle ve akşamları salata yogurt ve tavugu hep birlikte harmanlayarak büyükcede bir kaba koymus hem gözü hem midesi doymus tavsiyesi o yönde.
*bu diyeti balıkla yapanlar balıktaki yag oranın yüksekliği nedeniyle daha az verim almışlar.
*akşam en geç 18,00 de yenilecek sonrasında hiçbirşey yenilmeyecek.
*3 günü topladım 540 gr tavuk yapıyor.hepsini bir pişirip sonra kaçtane kuşbaşı varsa 6 ya bölüp oyle dolapta muhafaza edeceğim hem pişirmesi hemde hazırlaması pratik olsun diye.

süpermiş yasemin tşk ederim
bugün gidip tavuk alayım diğerleri zaten olan şeyler.. 3 gün diyor tam benlik gidene kadar idare eder sanırım.

hosbulduk kızlar, tatilde kilo almamısım bende sasırdım dikkat etmedim yediklerime pek, bide sadece 3 gün spora gittim ama almamısım tartı bozuk diilse şayet

Merhabaaa artık bende sizinleyiiiiim :)))
Diyetime tam anlamıyla bugün başladım Denize gitmeden tam 7 kilo vermem lazım:)
Şuan 62 kiloyum, boyum 168 ve 18 yaşındayım :)

Bugün;
Kahvaltıda 1 kibrit kurusu peynir, 1 dilim kepek ekmeği yedim
Öğle yemeğinde 4 kaşık pilav yedim

Bugün plates e başladım demin oraya gittim ortam çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…