ablacım hiç belli olmuyor valla 81 kilo olduğun
selam kızlar ben dün girip yazmıştım ama hiç biri yokkk(
dün ve önceki gün çokk iltifat aldım size bir sürü yazmıştım ve resimde eklemiştim ama hiç biri çıkmamış.bende bu gün tekrar eklim bakalım önceki gün abimin muayenehane açılışı vardı dünde sitede çay pasta saati yapmıştım ikisindede çok iltifat aldım kızlar çok şımardım.
slm kızlar ben döndüm tatilden nasılsınız, artık baslamak istiyorum kilo bildirimlerine, hasretim ne zaman söylicem cuma günü mü
hosgeldin canim,takimiiz suan biraz sessiz,birlikte hareket katariz ins.2 hafta deneme süren var paylasimin güzzel olursa listeye girebilirisn..Arkadaşlar ben de artık sizinleyim, tabi aranıza kabul ederseniz.
Boy: 164 cm.
Kilo:68.800 kg.
İdela kilo: 57.00 kg.
Ve görüldüğü üzere 10 kilodan fazla üzerimden atmak istediğim kilom var. Diyete başlayalı 1 hafta oldu ama takımla birlikte motivasyonumun daha iyi olacağını düşünüyorum.
günaydın ince ve narin bayanlar
valla düğün dernek derken ne buraya gelebildim ne de diyet yapabildim. kaç gündür de ne bulursam yiyorum. cuma
günü +10 çıkarsam hiiiç şaşırmayın..
cumartesi veya pazartesi gidiyorum 1 ay yokum ama arada girerim telefonumdan, cuma günü de kilo bildiririm. hasretim sen bilirsin ister izinli yaz ister yazma sana bırakıyorum canım.. dönüşte en az bi 5-6 kg vermiş olmam lazım nasıl olacaksa :44: yavaştan hazırlıklara başliyim ben de eskiden 2 kişi bi bavul hop gidiyoduk şimdi oho bir sürü ıvır zıvır fazladan bir valiz ancak hazırlanırım
elif abla valla benden zayıf duruyosun maşallah hakatten senin tartıda bir bozukluk olmasınbeni zaten görüyosun face den halaa aşırı şişkoyum off canım sıkkın bu işe ne zaman normal insan moduna giricem ben yaaaaa
dukan diyeti ne kızlar merak ettim malum ben pek araştırmıyorum kafam karışmasın diye.. bana acilinden şöyle 4-5 günlük bi diyet lazım..
ben kırmızı et yiyemem ki sade zaten pek sevmem ama tavuk konulur heralde onun yerine. ayrıca kuşbaşı tost makinesinde pişiyo mu kız ilk defa duydum.. ama pastırma falan da alamam zaten 5 gün sonra falan gidiyorum :S şu protein diyeti nasıldı ya da linki var mı yasemin ne kadar verdiriyodu? emzirmesem direk 5 gün 5 gıda yapıcam da ahh ah..
ıy valla nasıl yedin kız :)) bulursan iyi olur canım gidip tavuk alırım ben de ne de olsa gidene kadar biter..
süpermiş yasemin tşk ederim
bugün gidip tavuk alayım diğerleri zaten olan şeyler.. 3 gün diyor tam benlik gidene kadar idare eder sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?