Merhabaaa artık bende sizinleyiiiiim :)))
Diyetime tam anlamıyla bugün başladımDenize gitmeden tam 7 kilo vermem lazım:)
Şuan 62 kiloyum, boyum 168 ve 18 yaşındayım :)
Bugün;
Kahvaltıda 1 kibrit kurusu peynir, 1 dilim kepek ekmeği yedim
Öğle yemeğinde 4 kaşık pilav yedim
Bugün plates e başladım demin oraya gittim ortam çok güzel
Ben 2009 yılında babamı kaybettikten sonra çok kilo aldım. sonra 2010 yılının başlarında kilo vermeye çalıştım ama mayıs aynı kadar diyet yapmama ve neredeyse bildiğim herşeyi denememe rağmen kilo almaya devam ettim ve sonunda 76 kiloya ulaşınca ve 2010 Ekim ayında düğünüm olacağı için riske atmamam gerekiyordu ve Metobolic Balance'a gittim. Ve orada bana yapılan testler sonucunda kilo vermemimin tek sebebinin su içmemem olduğu ve vücudumun çok susuz kalmasından dolayı kilo vermediğimi öğrendim ve düğüne kadar istediğim kiloya ulaştım.
Ama düğünden sonra metobolic balance'ı bıraktım çünkü çok sağlıklı olsa da uygulaması bana çok zor gelen bir sistem. Aslında onu ilk bıraktığımda geçerli olan 9 kuralını uygulamaya devam ettim bir süre boyunca ve kilo almadım ama sonra sigarayı bırakınca malesef o kurallara da uyamadım ve bugün yine kilolu biri oldum
Umarım bu sefer de desteklerinizle istediğim görüntüye kavuşabilirim.
Diyette bugün 7. günüm. kendime 21 günlük bir prograsm hazırladım. Kendimce bir kamptayım yani.
21 gün boyunca (her gün ortalama 1 saat sürüyor) Ebru Şallı'nın selülit savar DVDsi ile birlikte pilates yapıyorum. Bunun yanında 21 günlük lahana kürünü yapıyorum ve Metobolic Balance diyetim ile birlikte Karatay diyenin kendimce bir sentezini uyguluyorum. Tabii ki 21 gün sonra herşeyi bırakmayacağım ama 21 günlük kamptan sonra bu kadart yoğun pilates yapmayı düşünmüyorum.
Bu günkü menüm ise şimdiye kadar şu şekilde:
Kahvaltı: 2 k.kayısı, 2 zeytin, 1 avuç içi büyüklüğünde beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında),3 tane ceviz, domates, salatalık ve taze maydonoz, roka ve nane.
Öğle yemeği: 1 parça derisi alınmış ızgara tavuk budu eşliğinde haşlanmış sebze.
canim sanirim sende almanyadasin benim gibi,metebolic balancin likstelerine baktim bende netten dedigin gibi cok zor geldi bana göze alamadim bide pahali geldi tabi.ins istedigin kiloya saglikla ulasirsin canim..bu arada topik bu araalr sessiz cünkü yxaz oldugu icin herkes sokaklarda :)
tutii sende hosgeldin cnaim,seninde 2 haftadeneme süren var,paylasimin güzel olursa listeye girebilrisn cnaim
Ben 2009 yılında babamı kaybettikten sonra çok kilo aldım. sonra 2010 yılının başlarında kilo vermeye çalıştım ama mayıs aynı kadar diyet yapmama ve neredeyse bildiğim herşeyi denememe rağmen kilo almaya devam ettim ve sonunda 76 kiloya ulaşınca ve 2010 Ekim ayında düğünüm olacağı için riske atmamam gerekiyordu ve Metobolic Balance'a gittim. Ve orada bana yapılan testler sonucunda kilo vermemimin tek sebebinin su içmemem olduğu ve vücudumun çok susuz kalmasından dolayı kilo vermediğimi öğrendim ve düğüne kadar istediğim kiloya ulaştım.
Ama düğünden sonra metobolic balance'ı bıraktım çünkü çok sağlıklı olsa da uygulaması bana çok zor gelen bir sistem. Aslında onu ilk bıraktığımda geçerli olan 9 kuralını uygulamaya devam ettim bir süre boyunca ve kilo almadım ama sonra sigarayı bırakınca malesef o kurallara da uyamadım ve bugün yine kilolu biri oldum
Umarım bu sefer de desteklerinizle istediğim görüntüye kavuşabilirim.
Diyette bugün 7. günüm. kendime 21 günlük bir prograsm hazırladım. Kendimce bir kamptayım yani.
21 gün boyunca (her gün ortalama 1 saat sürüyor) Ebru Şallı'nın selülit savar DVDsi ile birlikte pilates yapıyorum. Bunun yanında 21 günlük lahana kürünü yapıyorum ve Metobolic Balance diyetim ile birlikte Karatay diyenin kendimce bir sentezini uyguluyorum. Tabii ki 21 gün sonra herşeyi bırakmayacağım ama 21 günlük kamptan sonra bu kadart yoğun pilates yapmayı düşünmüyorum.
Bu günkü menüm ise şimdiye kadar şu şekilde:
Kahvaltı: 2 k.kayısı, 2 zeytin, 1 avuç içi büyüklüğünde beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında),3 tane ceviz, domates, salatalık ve taze maydonoz, roka ve nane.
Öğle yemeği: 1 parça derisi alınmış ızgara tavuk budu eşliğinde haşlanmış sebze.
anladim canim,demek ordada var metebolic balance,burdada varda pahali isteYok canım ben İstanbul'dayım. Metabolic balance zor gerçekten ama hiç aç kalmıyorsun ve sadece yağdan kilo veriyorsun, fakat dışarda yemek bulabilmek çok zor oluyor, dolayısıyla çalışan insanlar için çok zor.
anladim canim,demek ordada var metebolic balance,burdada varda pahali iste
Çizelgenden anladığım kadarıyla sen zaten vermek istediğin kilonun çoğunu vermişsin o yüzden değmez gerçekten o kadar para vermeye. ben de düğün işim olmayacak olsaydı gitmezdim herhalde ama yine de iyi olmuş çinkü ben ondan önce de diyetisyene gitmiştim ama diyetisyen bir türlü neden benim kilo veremediğimi bulamamıştı. Diyet yapıp üstüne bir de kilo almak insanı çok yıpratıyor ama şimdi metobolic balance sayesinde bana nelerin zararlı olduğunu bildiğim için buna göre diyet yapıyorum ve bir sorunum yok.
anladim canim,bende 2 senedir diyetle ugrastigim icin cok SIKILDIM arik bi an önce bitsin istiyorum
Bence hiç ümitsizliğe kapılma canım, ben senin çizelgeni görünce çok imrendim sana :) zor bölümü atlatmışsın artık eskisinden çok daha zayıf olduğun için bundan sonrasında devamı daha kolay olacaktır.
Bu arada akşam yemeğimi de yazayım:
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği ve 1 porsiyon yoğurt.
cok sükür canim,bi sekilde geldim bu kiloya ama hicde imrenilecek bi durumum yok cok iradesizim malesef zaten cogunu emzirirken vermsitim :) 2 asagi 3 yukari ugrasip duruoyrum iste,2 gündür dukan diyeti yapiyorum cokda güzel sonuc veriyor ama gel görki migdem bulanmaa basladi sanirm yine beeremiycem
kandiliniz mübarek olsunnn :)
masallah ogluina Allah kem gözelrden korusun ns,seninde kandilin mübarek olsun..kandiliniz mübarek olsunnn :)
Bence kendine haksızlık yapma iki yıl hiç de azımsanacak bir süre değil arada tabii ki kaçamaklar olur. zaten yaptığımız diyetlerden devamlı vazgeçmemizin sebebi de herşeyi kendimize yasaklamamız. ömür boyu sevdiğimiz yiyecekleri hayatımızdan çıkartmak hayal olur bence. Ki kiloları verdikten sonra da onlara tamamen kavuşacağımız herşeyin serbest olacağını düşünmek de yeniden kilo alacağımız anlamına geleceğinden en iyisi her zaman uygulayabileceğimiz bir beslenme programı olmalı diye düşünüyorum artık. çünkü artık birşeyi yedikten sonra suçluluk hissetmekten çok sıkıldım.
Ben de bir dönem dukanı denedim ama et sevmediğim için benim 10 gün olmadan midemi bulandırdı ve pes ettim. Ama gerçekten kilo verdiyor, umarım sen başarılı olursun canım.
tşk ederiz hasretim :)
ay kız ne güzel kilo vermişsin aaa valla süper bi diyet demek ki bu dukan keşke yapabilsem ama et pastırma falan diyo.. hadi eti yedim bi şekilde diyelim pastırma yiyemem ki emziriyorum çocuk sütten soğur valla :)) keşke devam etseydin en azından 1 hafta falan..
ben de çok abarttım bu hafta hatta dün bileo yüzden 2 gün sadece çorba içicem..
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bizim tayimiz çıktı taşınma yerleşme telaşım var memleketede gidicem ben izne ayrılsam arada yine girerim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?