Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba;
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :buketx
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir yaşından küçük bebeğimiz
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.64
Kilonuz:78.10
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık,zindelik ve fiziksel görünüş için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Geçen cuma ayrıldım, deneme sürem dolmadan, 6 ncı takımdan, kaptana bildirerek. 500 gram kadar yetersiz verebilmiştim. Hazır hissetmiyordum. Şimdi karar verdim, bir de burada denemek

merhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım.Umarım birlikte güzel kilolar veririz.Takım kuralları ile ilgili sormak istediğniz ne varsa bana yazabilirsiniz

merhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım.Umarım birlikte güzel kilolar veririz.Takım kuralları ile ilgili sormak istediğniz ne varsa bana yazabilirsiniz
Hoş bulduk iyi bir başlangıç oldu. Teşekkür ederim. Şimdilik sorum yok, olduğunda yazayım ilk menümü bildireceğim az sonra.

Ay ben de hiç onlardan yok kuru incir yicektim ama bugün 4. oldu yememeliyim bu kadar o yüzden su içiyorum hahaha kel alaka
Cok sagol canim ekip olarak bize nazar mi değdi noldu bilemedim @_Vera_ sen nasil oldun canim
bende it canı var tabiri caizse çok ağrım da olsa susup durabiliyorum idare ediyorum.Ağrı eşiğim yüksek ama regl sancısı çok fena o beni devirip geçiyor.
Masallah dis agrisiyla spor yapabiliyon canim
Zoru spora verdim.
Harikasin canim ya naptin sen oyle valla gaza gelcem de tam basamiyorum ayagimi insallah yarina daha iyi olurum
Sen ayağını basma ama basmadan bişeyler yapabilirsin mekik felan yine de dinlen derim eğer çok yapmak istersen işte basmadan mekik pilates vs yap. Sağlığın her şeyden öncemli.
Eki Görüntüle 2722654

200 merdiven basamağı 60 puan
1 saat ev işi 120 puan
1 saat yürüyüş 240 puan
Toplam 420 puan
Ayy çok güzel menü maşallah

Hoş bulduk iyi bir başlangıç oldu. Teşekkür ederim. Şimdilik sorum yok, olduğunda yazayım ilk menümü bildireceğim az sonra.
süper bir menü gelecek eminim herkesin menüsünden bişeyler çekiyor canım bakalım sizden ne çekicek yazıkkk bana yazıkkkk

Canımm ya motıvasyon sıfır bende. Sap olunca ıyıce gıdıyor motıve bende bu hafta hep 12 de kahvaltı yaptım ama aralarda badem yedım aksamda yemeklerden bir ıkı kasık yedım artıdayım zaten morallerım çöktü

ahanda merdanemi aldım geldim eş verelim hemen sana o zaman buketx ile eşliğin hayırlı uğurlu olsun

Kızlar dünkü puanı yanlış hesaplamışım
70 basamak 21 puan
Toplam 261 puan olacak

Deprem sonrasi toparliyamadin sanki kendini kuzum?
Hala o artilar mi? Hadi care bulalim da tutun yine buraya. Aktif olmayinca geliyor kilolar

Arrietty_
@_Vera_
Ve arkadaşlar; merhaba tekrardan;
17/11/2020
su miktarını saymamıştım, takıma yeni dahil olduğumdan. Bu sabah itibariyle kilom 78.10
SPOR
5.000 adım
kahvaltıya bakıyorum bol zeytin keto mu yapıyor acaba dedikten sonra puding ve kurabiye görünce ilk günden merdane çıkarmıyım kırmızı kart vereyim. İlk süreçler bunlar toplarsın zamanla sana güveniyorum. @esmeriiimle eş listesi dışında eş olabilir birbirinize sporlar ve zayıflama taktikleri seçebilirsiniz.

esmeriiim aslında takımda aktif olsan bence daha motive olursun sık sık yazamasan bile akşamları menünü bildir eşin neler yapmış vs sende ona göre kendine bir güncelleme getirirsin diye düşünüyorum.Artılar eksiye dönecek bence sen başarırsın inanıyorum

güzel bir gün aslında karbonhidratı fazla mı oldu acaba biraz ama olsun insanız arada bi tk bal ihtiyacımız tebrik ederim adımlar da çok güzel

ahanda merdanemi aldım geldim eş verelim hemen sana o zaman buketx ile eşliğin hayırlı uğurlu olsun
Merdanenı nıye kaptın korktum
Deprem sonrasi toparliyamadin sanki kendini kuzum?
Hala o artilar mi? Hadi care bulalim da tutun yine buraya. Aktif olmayinca geliyor kilolar
Evet o deprem zamanı ve tasınma ustuste geldı o sıra hep sımıt tost ayakta seyler yedım bana bu 600 gr la döndü ne guzel vermıstık halbukı 1.5 kıloyu
Ben genelde sabahlarımıse gıderken yazıyorum menulerımı. Gun ıçinde okuyup cevap yazıp cıkıyorum. 67 den buraya ındıgıme bin şükür ama takılınca yada gerı alınca çöküyorum ama gerçekten haklısın aktıflık motıvede bır numara

aktif olmayınca kaçamaklar silsilesi kesilmiyor malesef.Bende şuan çok açım gerçekten 3 lahmacun 3 pide yerim bence şu açlıkla kendimi zor tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…