Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabilirimAy ben de hiç onlardan yok kuru incir yicektim ama bugün 4. oldu yememeliyim bu kadar o yüzden su içiyorum hahaha kel alaka
bende it canı var tabiri caizse çok ağrım da olsa susup durabiliyorum idare ediyorum.Ağrı eşiğim yüksek ama regl sancısı çok fena o beni devirip geçiyor.
Zoru spora verdim.
Sen ayağını basma ama basmadan bişeyler yapabilirsin mekik felan yine de dinlen derim eğer çok yapmak istersen işte basmadan mekik pilates vs yap. Sağlığın her şeyden öncemli.
Ayy çok güzel menü maşallah
Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabiliSelam Beklenen2
Selam Beklene2 benim de adetim ağrılı olurdu. Kendime bakamadığımı ve üşüttüğüm için ağrılı geçtiğini fark ettim. Adetime yakın belimi karnımı ve ayaklarımı sıcak tutuyorum. Düzelme oldu.Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabilirim
Ufak bi kist var canim bnde oyle olunca agri katlanarak artiyo malesefSelam Beklene2 benim de adetim ağrılı olurdu. Kendime bakamadığımı ve üşüttüğüm için ağrılı geçtiğini fark ettim. Adetime yakın belimi karnımı ve ayaklarımı sıcak tutuyorum. Düzelme oldu.
Geçmiş olsun.Ufak bi kist var canim bnde oyle olunca agri katlanarak artiyo malesef
Sevindim dostum; ben de 10Selam Buketx Senin gelişin de çok iyi oldu.Ben de deneme süresindeyim.Çok da acelem yok.Sadece beş kilo vermek istiyorum.
Geçmiş olsunUfak bi kist var canim bnde oyle olunca agri katlanarak artiyo malesef
Aynen oyleaktif olmayınca kaçamaklar silsilesi kesilmiyor malesef.Bende şuan çok açım gerçekten 3 lahmacun 3 pide yerim bence şu açlıkla kendimi zor tutuyorum.
3 tane ss dosyasi var gozlerim kapaniyor ama bakmam lazimmmmhi hii ondandir
benim yolladigim yumurta diyeti ozaman :)) sen bul ss i bakayim
Hosgeldin canimAfiyet olsun. Güzel menü
Hoşbulduk3 tane ss dosyasi var gozlerim kapaniyor ama bakmam lazimmmm
Dogal peynirle yapilan sende atmis olbilirsin gecmis zman fazla hatirlamiyorum ki
Hosgeldin canim
Sitede arattim daha kolay olduhi hii ondandir
benim yolladigim yumurta diyeti ozaman :)) sen bul ss i bakayim
Teşekkür ederim canımgüzel bir gün aslında karbonhidratı fazla mı oldu acaba biraz ama olsun insanız arada bi tk bal ihtiyacımız tebrik ederim adımlar da çok güzel
Olur canım sabah yaparım 20 squatSalep nedir tam olarak?Icecek oldugunu biliyorum da. Icindeki nedir? :)
2 dilim ekmegi cok gormuyorum
@fyzanur alistirdi bu ekmek sayilarini bana
Patates yemegi fazla olmus. 5 yerine 3 kasik olsaydi
20 Squat a ne dersin?
Teşekkür ederim canımAfiyet olsunn
İnşallah teşekkür ederim
Teşekkürler ama öğlen 13:00 de yediğim yemekle duruyorum kiii
Teşekkürler, söz :)
Oooselam sen de buradasın
Günaydın hoşgeldinizGünaydın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?