Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabilirim

Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabiliSelam Beklenen2

Buna ek olarak bi de regl oldum zaten sanki hepsi üst üste geldi bnmde cok agrim olur hapla durabilirim
Selam Beklene2 benim de adetim ağrılı olurdu. Kendime bakamadığımı ve üşüttüğüm için ağrılı geçtiğini fark ettim. Adetime yakın belimi karnımı ve ayaklarımı sıcak tutuyorum. Düzelme oldu.

Ufak bi kist var canim bnde oyle olunca agri katlanarak artiyo malesef

aktif olmayınca kaçamaklar silsilesi kesilmiyor malesef.Bende şuan çok açım gerçekten 3 lahmacun 3 pide yerim bence şu açlıkla kendimi zor tutuyorum.
Aynen oyle
Ben öyle cokta yemıyorum kaçamak yaptıgımda aslında genelde sabah sımıt yemek oluyor kaçamağım ama farkediyor ıste kıtlıyor benı

güzel bir gün aslında karbonhidratı fazla mı oldu acaba biraz ama olsun insanız arada bi tk bal ihtiyacımız tebrik ederim adımlar da çok güzel
Teşekkür ederim canım
Salep nedir tam olarak?Icecek oldugunu biliyorum da. Icindeki nedir? :)
2 dilim ekmegi cok gormuyorum
@fyzanur alistirdi bu ekmek sayilarini bana
Patates yemegi fazla olmus. 5 yerine 3 kasik olsaydi

20 Squat a ne dersin?
Olur canım sabah yaparım 20 squat
Afiyet olsunn

İnşallah teşekkür ederim

Teşekkürler ama öğlen 13:00 de yediğim yemekle duruyorum kiii

Teşekkürler, söz :)

Ooo selam sen de buradasın
Teşekkür ederim canım

Günaydın kızlaaarrr zibilyon adet dersimin olduğu bir güne uyandım.

Gece dişim gözlerimi oyacağım kadar ağrıyıbca dişçiyi aradım fotoğrafını istedi. Antibiyotik verdi iç 2 güne keser ağrısını çekeriz cumaya dedi.

Bebek gibi mama yiyorum çiğneyemediğim için 3 köz kapya ve peyniri blendırdan geçirip yedim güzel oldu valla tavsiye ederim böyle sos gibi yapıp ekmeğe sürmelik bişeyler arıyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…