masallah ogluina Allah kem gözelrden korusun ns,seninde kandilin mübarek olsun..
yok canim basarili olmaadim bugün son verdim dukana ,migdem rahatsiz oldu ama muhtesem bir diyet 2 günde 1.900 verdim keske dayanabilseydim ama olmuyor iste bana göre degilmis bu 3.denemem :) neyse Allahim dermansiz dert vermesin,bi sekilde kurtulcaz nasil olsa bu kilolardan..
selam canım nasılsın...
iade-i ziyarete geldim...
sizin topik ne kadar sessiz böyle...
canım ben çok inceledim hiç bişey anlamadım bu diyetten...
benim bazen beynim donuyo anlamıyorum..
sende kitabı mı var...
ben de yapmayı düşünüyorum da...
sen neden dayanamadın...
evet canim bende kitabi var,ben dayanamadim cünkü sürekli et tavuk yogurt peynir yemeyi migdem kaldirmadi..bide yagsiz yemen gerekiyo böggkk geldi bana yani :)..
atak evresi zor geciyo bi türlü seyir evresine gecemedim dahada yapmam zaten :)
yağsız derken yağsız yoğurt yağsız peynir mi.. yoksa sadece et ve tavuk mu yağsız...
du ben şu topiği bi daha inceleyeyim bakayım...
olmazsa yapanlar ne yerse ben de ondan yerim...
canim aklina takilan bisey olursa sor,elimden geldigince cevaplarim,yediign hersey yagsiz olucak :)
bende geldim ziyarete....
maıcık senı de yakaladım söbe........
kandiliniz mübarek olsunnn :)
canim yulaf kepegini her evrede yemen gerekiyor,hatta kilonu korurken 3 kasiga cikariyosun diyet yapmasak bile yulaf kepegi yemeliymisiz cok faydaliymis,sen yiyomusun diye sor hayir :) ama dukan yaparken yiyourdum hatta yulaf kepeginden yayla corbasi yapiyodum iyi oluyodu sürekli kuru yemek bayiyo insanitüh kaçırdım mı şimdi seni...
canım atak evresinde illaki yulaf yemek gerekiyor mu...
canim be biliyorum aklimada cok yatti ama ben beceremdim sen basarmisisn demekki tebrik ederim,slm millet menümü yazcam da üşeniyorum:) kimse yazmıyo zaten galiba. bişi sorcam kkda görmüştüm diyetsiz zayıflama diye doyunca durmak ana fikri,kısıtlama yok ara ögün sartı yok ilgileneniz oldumu. ben diyet yapmıyorum düzgün beslenmeye çalısıyorum, ama tatilde haliyle anne yemekleri filan yiyince bari o yöntemdeki gibi acıkmadan yemeyip doyunca bırakayım dedim biraz basardım galiba çünkü hamurişi kızartma filan hep bunlardan yedigim halde kilo almamısım hatta 300 gr vermişim belki 2 hafta kısa bi süre oldugu için henüz yaga dönüşmemiştir verdiklerim ne dersiniz:)
kızlar beni bu haftada idare edin pazartesiden sonra bıktıracam sizi.tekrar spora başlıycam bu ara ne spor ne diyet hiç bişey yapamıyorum buraya bile girecek vakit bulamıyorum girsem bile yazacak menüm yok ne bulursam onu yiyorum çünki çoğu gün yemek bile yapamıyorum.pazarı atlatırsam hayırlısıyla çok stresteyim o yüzden genel kurulum var en az 150 kişi önünde hesap verecem .hesap vermekten korkum yokta beni geren o kadar kalabalığın önüne çıkıp elinde mikrofon konuşmak sorulara cevap vermek beni çokk geriyor .bana dua edin kızlar hayırlısıyla yüzümün akıyla atlatim şu pazarı.kızlar 500 milyarlık bir bütçe bana emanet bunun sorumluluğu çok ağır bazı geceler uyku uyuyamıyorum insanlar bana güvenmiş beni desteklemiş onların güvenini boşa çıkarmamam lazım onun içinde çok çalışıyorum çok yoruluyorum ama insanlara verdiğim güveni görüncede kendimle gurur duyuyorum.ayy kızlar dua edinde heyecanımı yeniyim şu günüde atlatimmm:)))
eveeettttttt hepinize günaydin,ben cok ama cok mutluyum,dukandan sonra veridklerimi alicam diye cok korktum ama almadim hatta 300 gr daha gitmis ooohhh yandan yandan :)
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
salatalik
ögle
3 izgara kanat
yogurt
ara
2 mandalina
1 kayisi
aksam
salata
aralarda yudum yudum kola tabiki light
su zaten bir klasik artik yazmaya gerek yok :)
ama sciaklardan artik yesil cay icemiyorum malesef
kızlar beni bu haftada idare edin pazartesiden sonra bıktıracam sizi.tekrar spora başlıycam bu ara ne spor ne diyet hiç bişey yapamıyorum buraya bile girecek vakit bulamıyorum girsem bile yazacak menüm yok ne bulursam onu yiyorum çünki çoğu gün yemek bile yapamıyorum.pazarı atlatırsam hayırlısıyla çok stresteyim o yüzden genel kurulum var en az 150 kişi önünde hesap verecem .hesap vermekten korkum yokta beni geren o kadar kalabalığın önüne çıkıp elinde mikrofon konuşmak sorulara cevap vermek beni çokk geriyor .bana dua edin kızlar hayırlısıyla yüzümün akıyla atlatim şu pazarı.kızlar 500 milyarlık bir bütçe bana emanet bunun sorumluluğu çok ağır bazı geceler uyku uyuyamıyorum insanlar bana güvenmiş beni desteklemiş onların güvenini boşa çıkarmamam lazım onun içinde çok çalışıyorum çok yoruluyorum ama insanlara verdiğim güveni görüncede kendimle gurur duyuyorum.ayy kızlar dua edinde heyecanımı yeniyim şu günüde atlatimmm:)))
masallah zaten bişi yememişsinki dogru gürüst böyle kilo almazsın zaten:) bişi sorcam 80den 60a kaç ayda nasıl indin boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?