Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

DÜn işlerim çok yoğundu o yüzden giremedim siteye. Bugün yediklerimle dün yediklerim aynı sayılır.

Sabah:
1 dilim k.ekmeği
1. avuç içi beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates+maydonoz+taze nane+roka
3 ceviz
2 k.kayısı

Öğle:
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
5 köfte
5 kaşık zeytinyağlı yemek

Hasretim...bir fikrim var canim..Saolsun Ganfed atti ortaya...Malum yazin takimlar sessiz olacak..ve gganfedde takimlar birlessin ozaman dedi..yani biz anlassak , tabi sizlerde isterseniz..yaz boyunca burda yada bizim topikte sohbet edilse..hem kimseyi almayada gerek kalmazz hemde sessizlik ortadan kalkar diye dusunuyorum ne dersiniz?

gunaydinn bayanlar,

kilom ayni hasretim.

bir de biliyosun ben yarin veya pzt tatile cikiyorum kismetse 1 ay yokum. daha once bildirim yaparim demistim ama fikrimi degistirdim. beni izinli yazarsan sevinirim :)

Benim kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor mu bilmiyorum ama bildirmekten zarar grlmez diye düşündüm. kilom 68.400, geçen cuma 69.100'dü.

Kahvaltımıda yazayım.

1 dilim peynir ve 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 yumurtadan yapılmış omlet
3 ceviz
3 kayısı
salatalık
1 dilim k.ekmek

KİLOM 69.5 haftaya kadar 68 i görebilmek için bu hafta var gücümle çalışcam..inşallah diyeyim benim planlar hep suya düşüyorda

aferin sana canim gramlarla kutarmissin olayi :) yer var buyur gel.eger girip kilo bildirirsen alayim seni bu hafta
canim inan bende dün ayni seyi düsündüm ,püsküütte kabul ederse cok güzel olur bence
gunaydinn bayanlar,

kilom ayni hasretim.

bir de biliyosun ben yarin veya pzt tatile cikiyorum kismetse 1 ay yokum. daha once bildirim yaparim demistim ama fikrimi degistirdim. beni izinli yazarsan sevinirim :)
tamam canim bu hafta ayriiryorum seni ozaman
canim paylasim yapmaya devam edersen,haftaya cuma listeye alicam seni,ve bugün bildiridign kilon baslangic kilon olacak,bildirmen iyi olmus,ayrica tebrik ederim .
KİLOM 69.5 haftaya kadar 68 i görebilmek için bu hafta var gücümle çalışcam..inşallah diyeyim benim planlar hep suya düşüyorda
tebrikler canim,kurtuldun 7 lerden,darisi 6 larin baisna innnsssss

**4.TAKIM 203.ETAP**

hasretim34(62.3/61.2/0.9/%1.44)
qiz3mm ( 66.8/)Geri dönmek üzere ayrildi
mersa ( 80.1/
bijoux ( 73.6/)Geri dönmek üzere ayrildi
obur ( 74.5/
ohcanimadegsin(70/69.5/0.5/%0.71)
lilineva (66.2/
berry31(62.5/)Geri dönmek üzere ayrildi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (

kizlar beryy ve gizem 2 haftadir yok aslinda diskalifiye olmalari gerekiyor ama kiyamadim ve geri dönmke üzere ayirdim.

Son düzenleme:
günaydııın kızlar....
geçmişi okudum.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Herkese bol iradeli sağlıklı beslenmeler....
Kusura bakmayın yaz geldi.Kızlar ve evin en küçüğü iş olmadığı için sürekli evde olduğu için nete girmek benim için hayal.Herkes evde nete gireceğim diye kavga ediyor.Haliyle bana sıra gelmiyor.
Kızlar evde hergün akşam üstleri milkshayk (nasıl yazılıyorsa) partileri başladı.Yook yok ben içmiyorum.Felaket kalorili,süt-kakao-dondurma bolcada buz var.Yanınada kurabiyeler.....Akşamları film dvd partileri ve cipsler kuruyemişler gofretler kekler...ay ay ben nasıl kilo vereceğim.Almayayımda ona da razıyım.
Bugün kahvaltıyı eşim hazırlıyor.....Net bana kaldı.
Spor yapamıyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Olduğu kadar artık.Neyseki daha +++ olmamışım.Ama -- de değilim.Ağustos başına tatile gideceğiz.Vallaha yazlıkların içine sığmam için sanırım 5-6 kilo vermem lazım.Nasııı olcak?....

canim daha 1 ayin var gayret edersen en azindan 4 kilo verirsin

Mersaaam canım allah yardımcın olsun.KOlay değil o kadar kişiye ve paranın sorumluluğunu almak.Sana güvendiklerine göre sen bunun altından kolaylıkla kalkarsın.
Kardeşinin yeni iş yeri hayırlı olsun.Umarım herşey gönlünce bol kazançlı olur.
Hasretim kaldığına çok seviniyorum.Çünkü bu yaz sezonunda dağıldık mı ,eylülde toparlanmamız zor oluyor.
bijoux canım yerim o hoca efendiyi allah bağışlasın!.....Hayatım sende bu azim varken sen tatil matil geldiğinde vermiş olursun 6-7 kilo ......
betussss hoşgeldin canım .....Tatili kazasız belasız atlatmışsın.Darısı başımıza.....
beryyy harikasın vallaha oturtmuşsun sistemi ne güzel "herşeyi yedim ama -300gr "diyorsun.

kiz beryy 2 haftadir yok nerde görsün yazisini

Kızlar ben çıkıyorum.Herkese kolay gelsin.....Canlarım dikkat edin kendinize fırsat buldukça gelip yazmaya çalışacağım.Ama cuma günleri sabahları buraya muhakkak gireceğim.Kilo bildirimimi yapacağım.Yoksa evde kan çıkarırım.Bu kadarına müsade etsinler....
Öptüüüm hepinizi moral bozmak yoook.Kışın çorba ,yazın cacık arada dengeleyeceğiz.Hepimiz çıtırııııızzzz.....

canim suna takimiizn cok fazla paylasima ihtiyaci var paylasimim bol olur diyorsan 2 haftalik bi denem süresinden sonra listeye girebilriisn

Tamam bir deneyelim beni o zaman...
İşte de çalışıyorum ama ...
Olacak o kadar....

canım sen zaten bayağı vermedinmi.ben hedefine ulaştın diye biliyorum seni

Canım hedefim 55
Geçen hafta 59.7 düm...
Tartının pilleri bitmeden yani...
Verdim bayağı haklısın...
30.300 kg az bir kilo değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…