Aslında biraz kişiden kişiye değişir ama kardiyo egzersizler kasları çalıştırdığı için kaslar bir miktar tahribata uğrar ödem toplar şişer sonra zamanla kaslar güçlenir tekrar ödemini atar bende çok oluyor o ödemBu kisiden kisiye degisen bir sey mi acaba? Ben hic rutinimi bozmadim, bir sey se farketmedi...
Ah hayallerim mantıııMenü
Sabah 1 dilim Kaşar 7 zeytin 1 dilim ekmek 1 tk tereyağı ve salep
Ara: Şekersiz çay
Öğle:Köfte 3 adet
Ara Şekersiz siyah çay ve rezene çayı
Ara:Şekersiz siyah çay ada çay
Akşam:Ev mantısı küçük porsiyon
Şekersiz siyah çay
Su :3 lt
Spor küçük ev işleri
Arrietty_ Melegimkorusun
Tanssss CanTorun
Kayseriye kurban olam benKanki şimdi salça yağ ile sos hazırlıyosun çok az sulu içine tereyağ da koy tadlansın su kaynayınca içine mantıları sal makara gibi mantık pişince azcık bi bardak kadar soğuk su ekle sonra süz suyu kalsın biraz ama sonra içine salçalı sosu dök kendine göre ayarla ne kadar salçalı seversen tabağa alınca üstüne sarımsaklı yoğurt ve en üste kalan o salçalı sostan işte pul biber nane sumak ne seversen dök süsle afiyet olsunn.
Valla bi yağlama var offf işte ondan bu kilolarAslında biraz kişiden kişiye değişir ama kardiyo egzersizler kasları çalıştırdığı için kaslar bir miktar tahribata uğrar ödem toplar şişer sonra zamanla kaslar güçlenir tekrar ödemini atar bende çok oluyor o ödem
Ah hayallerim mantıııgüzel bir gün olmuş bu çeşitli çayları içmenizin özel bir nedeni var mı sevdiğiniz için mi içtiniz?
Kayseriye kurban olam benne güzel yemekleri var
Ayy hevesiniz ne güzel tebrik ederimBen katılırım kaptanım zaten hergün yürüyorum size bildirmek daha bi zevkli oluyor
Poğaçalar üzdü beniiyi akşamlar kızlar; gece gündüz buradaydım, bilmem farkeden oldu mu acayip uykusuzum
Spor
Adım:6.000
Kahvaltı
2 küçük ev poğaçası .
öğle
Izgara köfte
Az tavuk suyu çorba
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
Mevsim salata
2 kaşık pekmez
Arrietty_
@_Vera_
@esmeriiim sesin çıkmıyor ama biz eşizzz
Kolaylıklar dilerimArrietty_ ben de katılmıyorum sağolasın. Masabaşı çalışıyorum çok zor
Yağlama nee canım çekiyor anlatmaaValla bi yağlama var offf işte ondan bu kilolar
Gel veracım kalanı dolaba kaldırdım.Çayları da ben şekersiz siyah çayı çok severim.O da kan akışını hızlandırıyormuş.Haliyle gerginlik te yapar.Reze ve adaçayı da tam tersi sakinleştiriyor.Adet dönemindeyim.Onun için de rezene ada çayı iyi deniyor.Çeşit çay bu nedenle canım.Sınav çalışması nasıl gidiyor?Aslında biraz kişiden kişiye değişir ama kardiyo egzersizler kasları çalıştırdığı için kaslar bir miktar tahribata uğrar ödem toplar şişer sonra zamanla kaslar güçlenir tekrar ödemini atar bende çok oluyor o ödem
Ah hayallerim mantıııgüzel bir gün olmuş bu çeşitli çayları içmenizin özel bir nedeni var mı sevdiğiniz için mi içtiniz?
Kayseriye kurban olam benne güzel yemekleri var
Süper menüMenüm
Kahvaltı 2 yumurtadan sade omlet yeşil çay peynir salatalık
Öğlen kahve ve bir avuç fındık
Atistirmalik 2 yeşil elma
Akşam üzeri yemekten önce oglan kuzu ciğeri bitirmedi ondan yedim 3 tane
Akşam 2 dolma biber ve bir kase cacık
Ceyhans spor puanımı hesaplayayım yazicam yine
Ay fıtık varsa zorlama kendini çok güzel ama sporlar maşallah
Ben katılamam kaptanımDUYURU
4.Takim kizlari. Yarin yeni bir hafta ve haftanin yarisi yapalim dedim. Bu hafta Adim yarisimiz var
Puan hesabi yapmiyoruz. Sadece günlük attigimiz adim sayisini belirtiyoruz.
Hepimizde akilli telefon vardir. Adim sayar App indirmeniz yeterli
Ben katilmam diyen varsa lütfen bildirsin
@Tanssss E English_teacherrr @nanekekik @Birgaripyolcu06 @Beklenen2
sedulu @Onlymemeself Ceyhans Varyemez
Mountainsgirl CanTorun buketx
@Anonimmm @Melegimkorusun @esmeriiim @_Vera_
Yok bencede anlatmayım yoksa benim de canım çekiyoYağlama nee canım çekiyor anlatmaa
Bende adaçayını ödem atmak için içiyordum aslında ama antibiyotik içtiğim için bu tarz bitki çayları ile etkileşiyormuş diş hekimi öyle söyledi içmemeni tavsiye ederim dedi reglime bi haftadan az var balon gibi geziyorumGel veracım kalanı dolaba kaldırdım.Çayları da ben şekersiz siyah çayı çok severim.O da kan akışını hızlandırıyormuş.Haliyle gerginlik te yapar.Reze ve adaçayı da tam tersi sakinleştiriyor.Adet dönemindeyim.Onun için de rezene ada çayı iyi deniyor.Çeşit çay bu nedenle canım.Sınav çalışması nasıl gidiyor?
Buketcim arkadaşlar poğaça böreğe ceza kesiyrlar.Merdanesini kapıp gelen de var.iyi akşamlar kızlar; gece gündüz buradaydım, bilmem farkeden oldu mu acayip uykusuzum
Spor
Kahvaltı
2 küçük ev poğaçası .
öğle
Izgara köfte
Az tavuk suyu çorba
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
Mevsim salata
2 kaşık pekmez
Arrietty_
@_Vera_
Spordan olacağını sanmıyorum arada fıtık agrisi tutuyor geçer bir kaç güne. Aynen bu hafta iyi terledikGecmis olsun
Spordan mi?
Bu hafta esin ile cok guzel sporlar yaptiniz
Hesap yapmadim ama galiba birinci sizsiniz :))
Arrietty_ @_Vera_
8.45 2 kayisi 5 uzum lu ilik su
9.15 1 h yumurta 5 yaprak marul
12.45 5 kayisi 3 ceviz
14.00 4 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt 5 yaprak marul 1 dilim ekmek
16.30 1 elma
18.45 3 yk kozlu kapyali patlicanli yogurt
21 gibi elma yiyecegim
Su 2 litre
Spor yok.
Kaptanim aralik 6 da ales sinavim oldugundan spor yapamayabilirim. beni es yarismasindan muaf tutsaniz olur mu.
Kankim çok sevindim senin adınaYaa valla yıllardır giymediğim montlarım kabanlarım var saklamışım çıkardım bugün hepsi de olduçok güzel duygu cidden bişeleri başardığını görmesi insanın
Süper menüMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 tane mercimek ekmek 1 dilim peynir ve tulum peyniri 7 tane zeytin yeşillik
Öğle kahve ve 2 3 tane et parçası tadına bakmak için onu da yazayım
Akşam 3 köfte ve yanında yoğurtlu kabak salatası
Su 3 lt
Spor 3000 adım
@nanekekikArrietty_ @_Vera_
Basen oluyor böyle ama haftaya seni eski azminle görmek istiyorum.Sağol eşim bu hafta spor da çok aktif olamadım niye bilmiyorum geçen haftaki gibi konsantre de olamadım regl in verdiği bişe sanırım kusura bakma lütfen
Çok az yemişsinİyi akşamlar
Sabah
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
Yesil çaý,3 kuru erik
Akşam
Kuru fasulye,salata
Su 2 litre
Spor 3000 adım_150 puan
1 saat ev işi_120 puan
Toplam_270 puan
sedulu
Bu sporlar ile kesin göreceksin eminimYarın eksileri göreceğiz büyük ihtimal menü güzel
Abla maşallah süpersinArrietty_ , @_Vera_ , @Tanssss
Iyi aksamlar kizlar...
Bu sabah sade ilik suyla gune basladim...
KAHVALTI:
3 yemek kasigi k.meyve+k.yemisli musli
1 su bardagi sut
ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar
Sarimsak+pul biber+z.yagli yogurt
ARA:
5 adet cig findik
1 mandalina
AKSAM:
Kiymali yesil mercimek
Yesil salata
1 bardak kefir
Limon dilimli, tarcinli yesil cay
2 adet kapya biber
SU:
3 lt
SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz. 270 puan.
Ellerine sağlık kaptanım***4.Takım 701.Etap***
Tanssss (68.2///%)
Arrietty_ (65.8///%)
Sivaskayseri (101.7///%)
Nanekekik (82.6///%)
Ozlemlerhayallar (66.4///%)
Birgaripyolcu06 (79.8///%)
Beklenen2 (69.1///%)
sedulu (77.4///%) 1 kez bildirimde bulunmadi. 14. takimdan transfer olmak istiyor
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 701. Etap***
Onlymemeself (137.0///%) ) Yeni uye, baslangic tarihi: 14.11.2020, baslangic kilosu : 137.0 , hedef: 75
Ceyhans (69.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 14.11.2020, baslangic kilosu :69, hedef: 60
ozrengin (78.0///%)Yeni uye, baslangic tarihi: 11.11.2020, baslangic kilosu :79, hedef: 64
Mountainsgirl (65.0///%)Yeni uye, baslangic tarihi: 05.11.2020, baslangic kilosu :65, hedef: 60
CanTorun (87.5///%) Yeni uye,baslangic tarihi:20.10.2020, baslangic kilosu:89.5, hedef:68
Anonimmm (70///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.10.2020, baslangic kilosu:73, hedef:60
JaneRizzoli (63.1///%) baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76.5, hedef:60
Melegimkorusun (71///%) 682. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
bnnu (60.5///%) 695. etapta izne ayrilan uye geri dondu.
fyzanur (56.2///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
stitch (68.9///%) 67.4 kg ile, 658.etapta izne ayrildi.
esmeriiim (62.0///%) Yeni üye, başlangıç tarihi 31.05.2020,başlangıç kilosu:66.1,hedef:59
Smneapdullah (72.3///%)riskli gebelik nedeniyle 700.etap da 72.3 kg ile bildirimsiz sağlık iznine ayrıldı.
_Vera_ (66.2///%) 700. Etap da 66.2 kg ile izne ayrildi. 1.izin hakki
Yarın sen bol bol eksilerle geleceksin ben geleceğimi sanmam sabit olsam bana yeter regl yaklaştığı için ben 65 biraz geç görecem ama sen kesinnnn göreceksinTesekkur ederim.
Hafif tutmak istedim menumu yarin artilar gitsin istiyorum
Kaptim dageldim
Merdanelik birsey yok. Kandirdin beni
Bugun guzelce uyu yarın guzel sonuclar bekliyorum
Teşekkür ederim cnm da bunlar ilk gunlerin verdiği heves umarım devamı da gelirAyy hevesiniz ne güzel tebrik ederim
Poğaçalar üzdü benimalesef ceza vermek zorundayım 15 dk evde adımlama suyu yazmamışsınız
Kolaylıklar dilerim
Az değil aslında fasulye tam dolu bir tabak tı salata da onun iki katı baya doydumÇok iyi geçer inşallah sınavın. Verdiğin kilolar gibi puanları da alacaksın eminim. Ben ilk üniye başladığım sene ve 2.senemde girmiştim kendimi denemek için baya akıl çalıştırmayı isteyen bi sınav ama senin için hiçbir şey sen yapacaksınnn. Menü süper
Kankim çok sevindim senin adına
Süper menü
Basen oluyor böyle ama haftaya seni eski azminle görmek istiyorum.
Çok az yemişsin
Bu sporlar ile kesin göreceksin eminim
Abla maşallah süpersin
Ellerine sağlık kaptanım
Yarın sen bol bol eksilerle geleceksin ben geleceğimi sanmam sabit olsam bana yeter regl yaklaştığı için ben 65 biraz geç görecem ama sen kesinnnn göreceksin
bireysel olacak bu haftaArrietty_ ben katılırım adım yarışına bireysel mi olacak yoksa yine eşli mi yaparız
Kullanici | Baslangic | Toplam -cm | Kol | Gögüs | Bel | Kalca/Basen | Bacak | Göbek | Kilo |
@Ozlemlerhayallar | 07.11.20 | 32 | 92 | 93 | 100 | 56 | 95 | 67.4 | |
@nanekekik | 07.11.20 | 31 | 97.5 | 92.5 | 122 | 62 | 104 | 84.0 | |
E English_teacherrr | 07.11.20 | 43 | 100 | 100 | 73 | 119 | 104.1 | ||
| 26.06.20 | - 45 cm | 87 | 65 | 92 | 52 | 71 | 64.2 | |
@_Vera_ | 07.11.2020 | 32 | 93 | 80 | 100 | 56 | 93 | 67.0 | |
Ben de katılamayacağımbireysel olacak bu hafta
Ayy hevesiniz ne güzel tebrik ederimiyi akşamlar kızlar; gece gündüz buradaydım, bilmem farkeden oldu mu acayip uykusuzum
Spor
Kahvaltı
2 küçük ev poğaçası .
öğle
Izgara köfte
Az tavuk suyu çorba
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
Mevsim salata
2 kaşık pekmez
Arrietty_
@_Vera_
suyu aynen yazmadım, çünkü çok az. Ama yakalandım; Üzgünüm 800 ml. Poğaça cidden minikti. Akşama kadar ekmek tipi yemedim ki telafi edeyim. Biraz daha dikkatli olayım. Cezamı ödediğimde yazıcamPoğaçalar üzdü benimalesef ceza vermek zorundayım 15 dk evde adımlama suyu yazmamışsınız
Kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?