Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu kisiden kisiye degisen bir sey mi acaba? Ben hic rutinimi bozmadim, bir sey se farketmedi...
Aslında biraz kişiden kişiye değişir ama kardiyo egzersizler kasları çalıştırdığı için kaslar bir miktar tahribata uğrar ödem toplar şişer sonra zamanla kaslar güçlenir tekrar ödemini atar bende çok oluyor o ödem
Ah hayallerim mantııı güzel bir gün olmuş bu çeşitli çayları içmenizin özel bir nedeni var mı sevdiğiniz için mi içtiniz?
Kayseriye kurban olam ben ne güzel yemekleri var

Valla bi yağlama var offf işte ondan bu kilolar

Ben katılırım kaptanım zaten hergün yürüyorum size bildirmek daha bi zevkli oluyor
Ayy hevesiniz ne güzel tebrik ederim
Poğaçalar üzdü beni malesef ceza vermek zorundayım 15 dk evde adımlama suyu yazmamışsınız
Arrietty_ ben de katılmıyorum sağolasın. Masabaşı çalışıyorum çok zor
Kolaylıklar dilerim

Gel veracım kalanı dolaba kaldırdım.Çayları da ben şekersiz siyah çayı çok severim.O da kan akışını hızlandırıyormuş.Haliyle gerginlik te yapar.Reze ve adaçayı da tam tersi sakinleştiriyor.Adet dönemindeyim.Onun için de rezene ada çayı iyi deniyor.Çeşit çay bu nedenle canım.Sınav çalışması nasıl gidiyor?

Süper menü afiyet olsun
Leslie 3mile 45 dk 315 puan
7000 adım tempolu 350 puan
Su 3 lt
Toplam 665 puan
Bugün belim agriyor sanırım fıtık yine rahatsız edecek
Ceyhans Arrietty_ @_Vera_
Ay fıtık varsa zorlama kendini çok güzel ama sporlar maşallah
Ben katılamam kaptanım

Bende adaçayını ödem atmak için içiyordum aslında ama antibiyotik içtiğim için bu tarz bitki çayları ile etkileşiyormuş diş hekimi öyle söyledi içmemeni tavsiye ederim dedi reglime bi haftadan az var balon gibi geziyorum böyle çaylarla dengelemeniz çokk hoşuma gitti maşallah ne güzel düşünmüşsünüz

Buketcim arkadaşlar poğaça böreğe ceza kesiyrlar.Merdanesini kapıp gelen de var. Ben de yaşamıştım.

Çok iyi geçer inşallah sınavın. Verdiğin kilolar gibi puanları da alacaksın eminim. Ben ilk üniye başladığım sene ve 2.senemde girmiştim kendimi denemek için baya akıl çalıştırmayı isteyen bi sınav ama senin için hiçbir şey sen yapacaksınnn. Menü süper
Yaa valla yıllardır giymediğim montlarım kabanlarım var saklamışım çıkardım bugün hepsi de oldu çok güzel duygu cidden bişeleri başardığını görmesi insanın
Kankim çok sevindim senin adına
Süper menü
Sağol eşim bu hafta spor da çok aktif olamadım niye bilmiyorum geçen haftaki gibi konsantre de olamadım regl in verdiği bişe sanırım kusura bakma lütfen
Basen oluyor böyle ama haftaya seni eski azminle görmek istiyorum.
İyi akşamlar
Sabah
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık

Ara
Yesil çaý,3 kuru erik

Akşam
Kuru fasulye,salata

Su 2 litre

Spor 3000 adım_150 puan
1 saat ev işi_120 puan
Toplam_270 puan
sedulu
Çok az yemişsin
Yarın eksileri göreceğiz büyük ihtimal menü güzel
Bu sporlar ile kesin göreceksin eminim
Abla maşallah süpersin
Ellerine sağlık kaptanım
Tesekkur ederim.
Hafif tutmak istedim menumu yarin artilar gitsin istiyorum

Kaptim da geldim

Merdanelik birsey yok. Kandirdin beni
Bugun guzelce uyu yarın guzel sonuclar bekliyorum
Yarın sen bol bol eksilerle geleceksin ben geleceğimi sanmam sabit olsam bana yeter regl yaklaştığı için ben 65 biraz geç görecem ama sen kesinnnn göreceksin

Poğaçalar üzdü beni malesef ceza vermek zorundayım 15 dk evde adımlama suyu yazmamışsınız

Kolaylıklar dilerim
Teşekkür ederim cnm da bunlar ilk gunlerin verdiği heves umarım devamı da gelir

Az değil aslında fasulye tam dolu bir tabak tı salata da onun iki katı baya doydum

Ölcüm tablosu
KullaniciBaslangicToplam -cmKolGögüsBelKalca/BasenBacakGöbekKilo
@Ozlemlerhayallar07.11.20329293100569567.4
@nanekekik07.11.203197.592.51226210484.0
E English_teacherrr 07.11.204310010073119104.1
JaneRizzoli 26.06.20- 45 cm876592527164.2
@_Vera_ 07.11.2020329380100569367.0

Sunuda söyle bir paylasayim
Takip etmek isteyen varsa yarin bildirsin ölcülerini

Kolaylıklar dilerim
suyu aynen yazmadım, çünkü çok az. Ama yakalandım; Üzgünüm 800 ml. Poğaça cidden minikti. Akşama kadar ekmek tipi yemedim ki telafi edeyim. Biraz daha dikkatli olayım. Cezamı ödediğimde yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…