Yok :) yazarken öyle algılanabileceğini düşündüm aslında. Yazmıştım.2 gündür kızımın dişinden 3 er saat uykuyla duruyorum. Diş çıkarıyor. İşe gidiyorum o şekil mecburGünaydın
Senin uyku problemin mi var canım?
GünaydınGunaydin celik iradeli, enerji dolu, atom karinca misali hareketli hanimlar...
Kendime verdim gazi, verdim gazi...
Simdi haftalik temizlik zamani...
Günaydınn. İşyerinde yürüme bandı mı varGünaydınsaat 6.30. Ise 30dk erken geldim. Hava soguk oldugu icin yurumedim. Suan yurume bandinda yuruyorum ama
Güzel haftasonu dilerim sizlere
Uyy gecmis olsunYok :) yazarken öyle algılanabileceğini düşündüm aslında. Yazmıştım.2 gündür kızımın dişinden 3 er saat uykuyla duruyorum. Diş çıkarıyor. İşe gidiyorum o şekil mecbur
TeşekkürlerrrUyy gecmis olsun
Yettim gayriiiKimse yok mu huhuuuu
Haftasonu diye dimiiiii
İnanır mısın mantı yiyip tatlı yiyip bende eksi çıktım hahaha keramet mantıdaGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben @Onlymemeself nasılsın eşim
oo ketoya mi başlıyorsun eşim hayırlı olsun sen ketoya başlayınca biz kesin birinciyiz bende tarta tarta yemeye geri döndüm bende de o çok işe yarıyorYess tsk
Evet ketonlaniyi zayifliyorum. Bu hafta kesinnnn 1. Olacaz
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun
Basiniz saolsunn
ex esimm
Yeni esim biz bu hafta 1 olacaz. Gor bak
selam kizlar. Bugun cok yogun bir gundu. Haftasonu kardesimin esi yani gelinin ayagi kirildi diye yaninda kalacam. O yuzden pazartesi baslicam ketoya.
Sabah
1 corba
Ogle
Ton salatasi
Aksam
Ispanak yemegi ve yogurt
Ara
2 mandalina, 1 muz, kahve ve yesil cay
Su
4 litre
Spor
16700 adim 835
2 saat temizlik 240 puan
Toplam 1075
Arrietty_
@_Vera_
@Tanssss
North River
Afiyet olsun canım oğluna geçmiş olsun tekrar inşallah çabuk iyileşirKızlar kusura bakmayın Gündüz hiç girmedim malum oğlum hasta birde evdeki mikroplar ölsün iyice diye tüm evi kırkladım oğlanla birlikte tüm günümü aldı
Cuma menüm
9:30
2 dilim beyaz peynir, 2 tane küçük Krep, domates, kapya biber
12:00
Şade Türk kahvesi , minik bir tane kurabiye
15:30
2yk yoğurt, 1 cennet elması, 2 yk granalo
Filtre kahve
18:30
4 yk tavuk ciğer sote, 4 yk tavuklu, havuçlu basmaktı pirinç pilavı, yoğurt
21:00
Beyaz çay
Su: 2,5lt
Spor: 5600adım
Arrietty_ @_Vera_
@Birgaripyolcu06 yeni eşim merhaba bu hafta çok daha güzel sonuçlar alırız inş.
Darısı bana bana Allah'ım duy sesimiGünaydın kızlarrr. Akşam 10da vurdum kafayı uyudum. Çok mutluyum
Kaptanim senin oğlan nasıl oldu toparladı miGünaydınsaat 6.30. Ise 30dk erken geldim. Hava soguk oldugu icin yurumedim. Suan yurume bandinda yuruyorum ama
Güzel haftasonu dilerim sizlere
Günaydın abla sana da bol enerjik mutlu hafta sonlarıGunaydin celik iradeli, enerji dolu, atom karinca misali hareketli hanimlar...
Kendime verdim gazi, verdim gazi...
Simdi haftalik temizlik zamani...
Bilseydim böyle olacak Perşembe kabak yerine mantı yerdim gizzzzİnanır mısın mantı yiyip tatlı yiyip bende eksi çıktım hahaha keramet mantıda
Yaşlılar için bakım evi mi oluyor öyle bi yerde çalışıyor ama iş yeri çok güzel benceGünaydınn. İşyerinde yürüme bandı mı var
Mantı diyetine girelim günde 6 vakit mantıBilseydim böyle olacak Perşembe kabak yerine mantı yerdim gizzzz
Seker komasina gireriz kızMantı diyetine girelim günde 6 vakit mantı
Ayy bence kestirme yazık sana kıyamam. Eminim vericeksin sen bizimle kal gitme hiç takımdan eminim vericeksin ve veriyorsun da çok güzel şekilde leslie aslında gayet kolay beginner seviyesinden başla 15 dk çünkü tüm kasları çalıştırıyor inanır mısın benim göğüslerim bile ağrıyordu ilk düzenli yapmaya başladığım zamanBen keto yaptigimda yedigim seyler belli. Menum hergun ayni.
sabah : dilimlenmis tavuk gogsu ve yumurta
Ogle: tonbaligi, rukola ve yarim salatalik
Aksam: kirmizi et yada tavuk bazende yumurta ve rukola
Aralarda bol yesil cay ve 250 ml protein yogurdu.
Ilk 2 gun zor. Bas agrisi falan oluyo. Ama ketose ye girdiginde super oluyo
39 yasindayim denemedigim diyet yok. Mideme kelepce bile taktirdim ama sadece ketodan memnun kaldim.
aslinda gelecek persembe ameliyat olacaktim. Midemi kestirecektim ama malesef corona yuzunden ameliyatlar ertelendi. Bakalim ne olacak.
Leslie leslie yaziyorsunuz. Baktim nedir. Bende baslicam ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?