- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende onu düşünüyordum acaba bizim kaptan nerde çalışıyor diye hani yurt dışında ya orda imkanlar daha farklı oluyor malum birden öyle birşey hayal ettim :)Yaşlılar için bakım evi mi oluyor öyle bi yerde çalışıyor ama iş yeri çok güzel bencespor salonu var iş aralarında gidip spor yapıyordu bi ara.
İlk korona çıktığında istanbulda bi koreliyi dövmüşler Çinli diye adam demiş abi yapmayın ben koreliyim döven dayı koreli olman Çinli olmanı değiştirmez ne çektik ulan sizden diyip vurmuş adamıKore diziciler( bu nasıl bir kelimedir ya :/ ) ji chang wook un son dizisi fiyasko backstreet rookies yani o canım yakışıklı için bile 2 bölüm zor izledim
Evett iyiyim çok şükür yaa, uykuyu ben de çok severimYettim gayriiinasılsın ne güzel uyku çekmişsin ben uyuyup uyuyup doymuyorum uykuya
Amin yaa sen de mahfoldunoo ketoya mi başlıyorsun eşim hayırlı olsun sen ketoya başlayınca biz kesin birinciyiz bende tarta tarta yemeye geri döndüm bende de o çok işe yarıyor
Afiyet olsun canım oğluna geçmiş olsun tekrar inşallah çabuk iyileşir
Darısı bana bana Allah'ım duy sesimipatladı mi disi kuzucugun
Kaptanim senin oğlan nasıl oldu toparladı mi
Günaydın abla sana da bol enerjik mutlu hafta sonları
Ben de diyorum spor salonunda mı çalışıyor:) bir nevi o tarzmışYaşlılar için bakım evi mi oluyor öyle bi yerde çalışıyor ama iş yeri çok güzel bencespor salonu var iş aralarında gidip spor yapıyordu bi ara.
Sosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .Ayy bence kestirme yazık sana kıyamam. Eminim vericeksin sen bizimle kal gitme hiç takımdan eminim vericeksin ve veriyorsun da çok güzel şekilde leslie aslında gayet kolay beginner seviyesinden başla 15 dk çünkü tüm kasları çalıştırıyor inanır mısın benim göğüslerim bile ağrıyordu ilk düzenli yapmaya başladığım zaman
Manyak mi yokİlk korona çıktığında istanbulda bi koreliyi dövmüşler Çinli diye adam demiş abi yapmayın ben koreliyim döven dayı koreli olman Çinli olmanı değiştirmez ne çektik ulan sizden diyip vurmuş adamı
Bilmiyorum ben biraz korkarım bu işlerdenSosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .
Çok yüksek kilolar için olabilir ama eşimin akrabalarda moda oldu şuanKaradenizliler pek kilolu olmuyor malum çok hareketliler biraz kilo alanda artık parayı basıp ameliyata gitmeye başladı bu sene 2 erkek bir kadın kuzeni tüp mide olmuş kadın şuan 50kg erkeklerde acayip süzülmüş ama ya sonrası diyor insan mide büyüyebilen birşey sonuçta
Insallah boyle devam edersem birakmazsamSosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .
Çok yüksek kilolar için olabilir ama eşimin akrabalarda moda oldu şuanKaradenizliler pek kilolu olmuyor malum çok hareketliler biraz kilo alanda artık parayı basıp ameliyata gitmeye başladı bu sene 2 erkek bir kadın kuzeni tüp mide olmuş kadın şuan 50kg erkeklerde acayip süzülmüş ama ya sonrası diyor insan mide büyüyebilen birşey sonuçta
Geçmiş olsun kuzucuğuna Allah şifalar versinYok :) yazarken öyle algılanabileceğini düşündüm aslında. Yazmıştım.2 gündür kızımın dişinden 3 er saat uykuyla duruyorum. Diş çıkarıyor. İşe gidiyorum o şekil mecbur
Çok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)Insallah boyle devam edersem birakmazsam
belki ameliyat olmam. Ameliyatlar ne zaman baslarsa ozmn bi bakarim. Boylede veriyorsam ameliyat olmam. Allahtan cok hareketliyim. Bu kiloya ragmen oturmam. Ama iyi de yerim yani yerdim
Alıp Alıp vermek ne kötü tabi sağlık olsun da. Bünyesi kilo almaya müsait çoğu insan yıllarca kilo verip alıyor. Ben ilk kez bu kadar aldım, belki de ben de ömrümü vericem zayıflama . Ömrümüz bu mücadele ile geçiyor. Belki de bünyemiz alışır midemiz küçülür, bir umuttÇok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)
15metre karelik spor odasi var :) orda kardio aletleri ve agirlik da var. Saglik sektoru olunca oyle bir Oda kacinilmazGünaydınn. İşyerinde yürüme bandı mı var
Oda güzelGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben @Onlymemeself nasılsın eşim
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
| 3 | |||||||
B Beklenen2 | 2.5 | |||||||
| ?? | |||||||
| 1.8 | |||||||
| 2 | |||||||
| 3 | |||||||
| ?? | |||||||
E English_teacherrr | 3 | |||||||
| 1.5 | |||||||
@_Vera_ | 2 | |||||||
| 2.5 | |||||||
| 2.25 | |||||||
| 2 | |||||||
| 3 | |||||||
@Onlymemeself | 4 | |||||||
| ?? |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
B Beklenen2 | Ödül | ||||||
E English_teacherrr | |||||||
| Ödül | ||||||
| ?? | ||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| ?? | ||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Onlymemeself | |||||||
| Ödül |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | Toplam |
| 1100 | |||||||
@_Vera_
| 350 | |||||||
| 325 | |||||||
@Onlymemeself
| 1075 | |||||||
| 426 | |||||||
| 280 | |||||||
| 360 | |||||||
| 400 |
Arada bir bile faydalansan süper valla. Hangi ülkede yaşıyorsun15metre karelik spor odasi var :) orda kardio aletleri ve agirlik da var. Saglik sektoru olunca oyle bir Oda kacinilmaz
Valla ne yalan söyleyim bende 3 bölüm izledim ve bıraktım sevemedim sürükleyici değilKore diziciler( bu nasıl bir kelimedir ya :/ ) ji chang wook un son dizisi fiyasko backstreet rookies yani o canım yakışıklı için bile 2 bölüm zor izledim
Tembellik yapmayip insem super Olur. Bazen is coook yorucu oluyor.Arada bir bile faydalansan süper valla. Hangi ülkede yaşıyorsun
Biraz daha dikkat edecegim canimCanim daha aktif olmaya calis.Sadece menü paylasiyorsun bu ara.
Yediklerini daha da dikkat et.
Gerisi kendiliginden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?