Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaşlılar için bakım evi mi oluyor öyle bi yerde çalışıyor ama iş yeri çok güzel bence spor salonu var iş aralarında gidip spor yapıyordu bi ara.
Bende onu düşünüyordum acaba bizim kaptan nerde çalışıyor diye hani yurt dışında ya orda imkanlar daha farklı oluyor malum birden öyle birşey hayal ettim :)

Kore diziciler( bu nasıl bir kelimedir ya :/ ) ji chang wook un son dizisi fiyasko backstreet rookies yani o canım yakışıklı için bile 2 bölüm zor izledim
İlk korona çıktığında istanbulda bi koreliyi dövmüşler Çinli diye adam demiş abi yapmayın ben koreliyim döven dayı koreli olman Çinli olmanı değiştirmez ne çektik ulan sizden diyip vurmuş adamı

Yettim gayriii nasılsın ne güzel uyku çekmişsin ben uyuyup uyuyup doymuyorum uykuya
Evett iyiyim çok şükür yaa, uykuyu ben de çok severim
Amin yaa sen de mahfoldun anneme bıraktım valla bu seferlik. İşyerinde biraz rahatsızlanmıştım, koştum yüzümü yıkadım ama iyiyim yaa çok şükür
Yaşlılar için bakım evi mi oluyor öyle bi yerde çalışıyor ama iş yeri çok güzel bence spor salonu var iş aralarında gidip spor yapıyordu bi ara.
Ben de diyorum spor salonunda mı çalışıyor:) bir nevi o tarzmış

Sosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .
Çok yüksek kilolar için olabilir ama eşimin akrabalarda moda oldu şuan Karadenizliler pek kilolu olmuyor malum çok hareketliler biraz kilo alanda artık parayı basıp ameliyata gitmeye başladı bu sene 2 erkek bir kadın kuzeni tüp mide olmuş kadın şuan 50kg erkeklerde acayip süzülmüş ama ya sonrası diyor insan mide büyüyebilen birşey sonuçta

Manyak mi yok en büyük suç dünya sağlık örgütünundu ille de salgın sayılacak durumda değil diye salgın ilan etmediler bence zaten bilinçli planli bir olay Kuzey Kore dışında yayilmadigu yer kalmadi gerçi orayada bulaşsa bile onlar açıklamaz

Bilmiyorum ben biraz korkarım bu işlerden

Insallah boyle devam edersem birakmazsam
belki ameliyat olmam. Ameliyatlar ne zaman baslarsa ozmn bi bakarim. Boylede veriyorsam ameliyat olmam. Allahtan cok hareketliyim. Bu kiloya ragmen oturmam. Ama iyi de yerim yani yerdim

Insallah boyle devam edersem birakmazsam
belki ameliyat olmam. Ameliyatlar ne zaman baslarsa ozmn bi bakarim. Boylede veriyorsam ameliyat olmam. Allahtan cok hareketliyim. Bu kiloya ragmen oturmam. Ama iyi de yerim yani yerdim
Çok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)

Çok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)
Alıp Alıp vermek ne kötü tabi sağlık olsun da. Bünyesi kilo almaya müsait çoğu insan yıllarca kilo verip alıyor. Ben ilk kez bu kadar aldım, belki de ben de ömrümü vericem zayıflama . Ömrümüz bu mücadele ile geçiyor. Belki de bünyemiz alışır midemiz küçülür, bir umutt

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

Kore diziciler( bu nasıl bir kelimedir ya :/ ) ji chang wook un son dizisi fiyasko backstreet rookies yani o canım yakışıklı için bile 2 bölüm zor izledim
Valla ne yalan söyleyim bende 3 bölüm izledim ve bıraktım sevemedim sürükleyici değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…