ALlah razı olsun kardeşimTamam canim yarin okuyum alarm kurayimda
Allah razı olsun gülümBasınız sağolsun allah rahmet eylesinallah ailesine sabır versin inş
TebriklerCanTorun Birgaripanne
Dikkat etmezsen eski hale geri donerSosyal medyada takip ettiğim biri vardı verdi aldı verdi aldı geçenlerde tüp mide ameliyatı olmuş (bence büyük cesaret ama çoluk çocuk olmasa denerdim :) ) 40 günde 15kg gitmiş ama artık yavaşlayacak ve sporla normal diyete devam edecek yani buda çözüm değil başta yiyemiyordu ama baya baya yemeye başladı neredeyse benim kadar yiyor .
Çok yüksek kilolar için olabilir ama eşimin akrabalarda moda oldu şuanKaradenizliler pek kilolu olmuyor malum çok hareketliler biraz kilo alanda artık parayı basıp ameliyata gitmeye başladı bu sene 2 erkek bir kadın kuzeni tüp mide olmuş kadın şuan 50kg erkeklerde acayip süzülmüş ama ya sonrası diyor insan mide büyüyebilen birşey sonuçta
ne guzel vermis umarim tekrar verir before after olsa bende motive olurdumÇok hareketliysen aslında bence verirsin geçen sene ablam 113den 70lere indi sonra hmile kalıp geri aldı şimdi 115 le başladı 101 e indi 1.5 ayda kilo cokken vermekte kolay oluyor başta bence neden basarmayasin ki :)
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik 3 @Beklenen2 2.5 @Birgaripyolcu06 ?? Birgaripanne 1.8 Arrietty_ 2 CanTorun 3 @Mountainsgirl ?? @Sivaskayseri 3 @Ozlemlerhayallar 1.5 @_Vera_ 2 Melegimkorusun 2.5 Varyemez 2.25 @Ceyhans 2 sedulu 3 @Onlymemeself 4 buketx ??
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar Ödül @Birgaripyolcu06 ?? Arrietty_ Ödül CanTorun @Mountainsgirl ?? Birgaripanne Ödül Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans sedulu @Onlymemeself buketx Ödül
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 1100 @_Vera_ @Ozlemlerhayallar 350 @Ceyhans @Sivaskayseri 325 @Onlymemeself @nanekekik 1075 Varyemez @Beklenen2 426 Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 280 CanTorun buketx 360 Birgaripanne @esmeriiim 400
Ellerine saglik kaptanimKalori hesapladığım için yerken 1 adet yiyorum genelde, aklımda kalması açısındanörneğin salatalık 1 dilim yerine adet. Yani 4 te biri bilmem ne, bazen zor oluyor. Buraya bazen yazıp geçsem de kalori bir gün sonra da olsa hesaplıyorum programa kaydediyorum
Hmmm bizdeki ismi ne acabaKüçük oğlum peksimet istedi onu yapacağım
Unutkanim o yuzden alarm kurayim dedimALlah razı olsun kardeşim
Haşhaşlı çörekDikkat etmezsen eski hale geri doner
ne guzel vermis umarim tekrar verir before after olsa bende motive olurdum
Ellerine saglik kaptanim
Hmmm bizdeki ismi ne acaba
Unutkanim o yuzden alarm kurayim dedim
Daha toparladı canım. Boğazda biraz kızarıklık var daha ama keyfi enerjisi yerinde çok şükürMelegimkorusun nasil oldu kuzucuk?
Ayni mi hala?
Mmm lezzetli geldiHaşhaşlı çörek
Uşak yöresinde biz haşhaşlı peksemet diyoruz
Afiyet olsun canim kolay gelsinBen geldim yorulupta geldimsabahtan beri ev temizliğiyle uğraştım dip bucak hali alti üstü derken 2.5 saat geçmiş yeni kahve içmeye oturdum.
SüperAra öğünlerim için
Cennet elması portakal ve armut düşünüyorum
Puanları kaptın desene.Ben geldim yorulupta geldimsabahtan beri ev temizliğiyle uğraştım dip bucak hali alti üstü derken 2.5 saat geçmiş yeni kahve içmeye oturdum.
Ödül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyim
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik 3 @Beklenen2 2.5 @Birgaripyolcu06 ?? Birgaripanne 1.8 Arrietty_ 2 CanTorun 3 @Mountainsgirl ?? @Sivaskayseri 3 @Ozlemlerhayallar 1.5 @_Vera_ 2 Melegimkorusun 2.5 Varyemez 2.25 @Ceyhans 2 sedulu 3 @Onlymemeself 4 buketx ??
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar Ödül @Birgaripyolcu06 ?? Arrietty_ Ödül CanTorun @Mountainsgirl ?? Birgaripanne Ödül Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans sedulu @Onlymemeself buketx Ödül
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 1100 @_Vera_ @Ozlemlerhayallar 350 @Ceyhans @Sivaskayseri 325 @Onlymemeself @nanekekik 1075 Varyemez @Beklenen2 426 Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 280 CanTorun buketx 360 Birgaripanne @esmeriiim 400
Olsun kardeşim Allah razı olsunDikkat etmezsen eski hale geri doner
ne guzel vermis umarim tekrar verir before after olsa bende motive olurdum
Ellerine saglik kaptanim
Hmmm bizdeki ismi ne acaba
Unutkanim o yuzden alarm kurayim dedim
Ben de yazacaktım dedim yarım yamalak gibi olur ama mantıklı. Plan yapmış oluyoruzAkşama toplucu yazarım ama yine de öğünlerimi ve planlarımı yazmak istiyorum
Sabah kalkınca 500 ml su
Kahvaltı/ öğlen birarada düşünürek
1 kaşarlı tost
1 domates
3 zeytin
2 fincan çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?