Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Es olmusuk
Odul ogunu olmus aksam.
heee eş olmuşuk bu hafta ne yapak nası bi diyet yapak eşimmm
Arrietty_ @_Vera_

10.00 bir bardak kefir
12.00 2 dilim t b ekmek 1 tk bal 3 zeytin
16.00 trabzon hurmasi
18.00 1 sac boregi 2 sb ayran
Su 1.5 litre
Spor 3000 adim 100 jj
su az olmuş 2 bardak ceza veriyorum malesef
Kizlar 4.olduk bu hafta..
YAŞASINNN
çok güzel olmuş mantı ödül mü bilemedim bebişe geçmiş olsun
Insaallah canım siz de çok dikkat edin Rabbim korusun insallah hepimizi cok zormus gercekten
çok üzüldüm canım ya ne şikayetlerin var

Gayet güzel planlar
Benim de her gün leslie 3 mile hedefim var eve kapandık şimdi soguk ve covid var diye evde diğer egzersizlerle beraber günü tamamlarım

Mantı aslında hafta boyu istedi eşim cumaya sakladım mecbur akşam onu yedik yoksa 6yk sebze salata 100 g yogurt ve çorba olacaktı
Ama yarına artık

Kaptanım leslie de adım sayısına girer mi telefonu yaparken yanıma alsam adım saysa olurmu

Olur neden olmasin. Adim adimdir :)
O zaman şöyle bir soru da ben sorayım lesli yi spor puanı hesaplarken eklersek leslie de attığımız adımı adım sayısına ekleyebilir miyiz ? Karışık oldu ama mesela ben bugün lesli yaptim onu puan olarak hesapladım adımlarıma eklemedim. Eğer eklenirse 10000 adımı gecer benimki

Bende merak ettim simdi

Ellerine saglik kaptanim
Mayıs ve eylül arası baya fark var çok güzel
75 e dusene kadar hic incelme olmadi bende etim civik
Ama 72 ye bir dustum cogu elbisem oldu
Abiye tarzi olanlarda 70 te oldu
Kizlar 4.olduk bu hafta..
Ilk 3 e girseydik nota silinirdi daha dikkatli olalim

Ikisi ayri Yaris
O yuzden olur
Adim yarisinda puan hesabi yok. Sadece 1 hafta boyunca en fazla adimi kim atmis diye takip edecegiz

Allah razı olsun kardeşim bir hafta süre koyduk haftası çıkınca teslim edicez

Cnm benim fikrim bu hafta adım yarışması olduğu için adıma yazarsın spor puanı yarışmasında da spor puanına olmazmı

Cnm benim fikrim bu hafta adım yarışması olduğu için adıma yazarsın spor puanı yarışmasında da spor puanına olmazmı
Bence de öyle olur da kaptana sormadan yanlış hesap kitap yapmayayım dedim konuya açıklık getirmiş oldu o da böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…