heee eş olmuşukEs olmusuk
Odul ogunu olmus aksam.
su az olmuş 2 bardak ceza veriyorum malesef
Kizlar 4.olduk bu hafta..
çok güzel olmuş mantı ödül mü bilemedim@Onlymemeself iyi akşamlar yeni eşim günün nasıl geçti benim herşey iyiydi ama akşam patladım
Menü
Sabah
2 tam buğday ekmeğinden 20g kaşarla tost
1 yumurta
1 kapya biber
Ara
2 küçük incir
Filtre kahve
Öğle
100g yoğurt
2 kepçe yayla çorbası
25g hellimle salata
Ara
2 wasa (18g ) arası labne (21 g)
Yesilcay ananaslı
Akşam
200g mantı (5yk)
1 tane zero cola
Su: 2.5 lt spor: sürekli kız kucağımda evi turladik spora vakit olmadı damak iyice sertleşmiş çok sinirli huysuz @Arriety_ @_Vera_
çok üzüldüm canım ya ne şikayetlerin varInsaallah canım siz de çok dikkat edin Rabbim korusun insallah hepimizi cok zormus gercekten
Gayet güzel planlarKesinlikle öyle
Is haftasonu ipin ucunu kacirmamakda
Ben calistigim da Yemek yemeye vakit olmuyor. Ve surekli ayakdayim.
Sabah erken kalktigim icin Karin egzersizini sabahdan yapacagim. Ardindan ise yuruyecegim. Yaklasik 3500 adim ediyor gidene kadar
Aksam da evde kardio yapacagim insallah
Mantı aslında hafta boyu istedi eşim cumaya sakladım mecbur akşam onu yedik yoksa 6yk sebze salata 100 g yogurt ve çorba olacaktıheee eş olmuşukbu hafta ne yapak nası bi diyet yapak eşimmm
su az olmuş 2 bardak ceza veriyorum malesef
YAŞASINNN
çok güzel olmuş mantı ödül mü bilemedimbebişe geçmiş olsun
çok üzüldüm canım ya ne şikayetlerin var
Kaptanım leslie de adım sayısına girer mi telefonu yaparken yanıma alsam adım saysa olurmu*** 20-27 Kasim Adim yarisi ***
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Sivaskayseri 2.000 Ceyhans 4.500 Arrietty_ 6.812 Sedulu 5.000 Buketx Ozlemlerhayallar 3.000 Nanekekik Birgaripyolcu06 Beklenen2 Onlymemeself Tanssss Esmeriiim Melegimkorusun
Olur neden olmasin. Adim adimdir :)Kaptanım leslie de adım sayısına girer mi telefonu yaparken yanıma alsam adım saysa olurmu
O zaman şöyle bir soru da ben sorayım lesli yi spor puanı hesaplarken eklersek leslie de attığımız adımı adım sayısına ekleyebilir miyiz ? Karışık oldu ama mesela ben bugün lesli yaptim onu puan olarak hesapladım adımlarıma eklemedim. Eğer eklenirse 10000 adımı gecer benimkiOlur neden olmasin. Adim adimdir :)
Bende merak ettim simdiO zaman şöyle bir soru da ben sorayım lesli yi spor puanı hesaplarken eklersek leslie de attığımız adımı adım sayısına ekleyebilir miyiz ? Karışık oldu ama mesela ben bugün lesli yaptim onu puan olarak hesapladım adımlarıma eklemedim. Eğer eklenirse 10000 adımı gecer benimki
Aynen öyle cnm lesli yaparsın bol bol adım adımdır soğuklarda mecbur bende lesli yaparımOh süper valla keşke benimde öyle bi imkanım olsaolsun bende evde yaparım bişeler demi napalım
Ellerine saglik kaptanim4.takım kızlarıArrietty_ kaptanımız takımımızın bu hafta dereceye gireceği konusunda hepimize sonsuz bi güven duyduğu için eş listes
ne geri dönelim dedik.Bireysel olarak adımlarınız tablolanıcak bir yandan adım yarışı olacak diğer yandan bu hafta olduğu gibi eşli spor puan listesi devam edicek.
bu hafta birinci olacağız kızlarrr bize güveniyorum.
Yeni eş listemiz
sedulu Arrietty_
Ceyhans E English_teacherrr
@OnlymemeselfNorth River
@Ozlemlerhayallar @_Vera_
@ozrengin @Beklenen2
@Melegimkorusun @Birgaripyolcu06
@CanTorun @buketx
Birgaripanne @esmeriiim
75 e dusene kadar hic incelme olmadi bende etim civikMayıs ve eylül arası baya fark var çok güzel
Ilk 3 e girseydik nota silinirdi daha dikkatli olalimKizlar 4.olduk bu hafta..
Ikisi ayri YarisO zaman şöyle bir soru da ben sorayım lesli yi spor puanı hesaplarken eklersek leslie de attığımız adımı adım sayısına ekleyebilir miyiz ? Karışık oldu ama mesela ben bugün lesli yaptim onu puan olarak hesapladım adımlarıma eklemedim. Eğer eklenirse 10000 adımı gecer benimki
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Yani birde coviddi kisitlamalardi derken disarida yuruyus Imkani zor.Aynen öyle cnm lesli yaparsın bol bol adım adımdır soğuklarda mecbur bende lesli yaparım
O zaman kaptan benim bugün 10000 adım yapıyorIkisi ayri Yaris
O yuzden olur
Adim yarisinda puan hesabi yok. Sadece 1 hafta boyunca en fazla adimi kim atmis diye takip edecegiz
Allah razı olsun kardeşim bir hafta süre koyduk haftası çıkınca teslim edicez❤
❤
❤
❤
❤
Gecmis olsun canim cok dikkatli ol
❤
❤
Bir daha ne zaman olacak kaptanim bende olcum alayim
❤
Allah rahmet eylesin canim ne zamana kadar okunacak saat kac gibi yani bir tane okurum
❤
❤❤
Sabirli ol ben 2 ay bekledim 72 kiloyu kirmayi yitiksifa yaptim
Cnm benim fikrim bu hafta adım yarışması olduğu için adıma yazarsın spor puanı yarışmasında da spor puanına olmazmıO zaman şöyle bir soru da ben sorayım lesli yi spor puanı hesaplarken eklersek leslie de attığımız adımı adım sayısına ekleyebilir miyiz ? Karışık oldu ama mesela ben bugün lesli yaptim onu puan olarak hesapladım adımlarıma eklemedim. Eğer eklenirse 10000 adımı gecer benimki
Guncellerken ekleyecegim mutlakaO zaman kaptan benim bugün 10000 adım yapıyor
O zaman gün boyu telefon cepte gezelimYani birde coviddi kisitlamalardi derken disarida yuruyus Imkani zor.
O yuzden temizlik de attigin adim, leslie de veya evde attigin adim. Hepsine acigim ben :)
Bence de öyle olur da kaptana sormadan yanlış hesap kitap yapmayayım dedim konuya açıklık getirmiş oldu o da böyleceCnm benim fikrim bu hafta adım yarışması olduğu için adıma yazarsın spor puanı yarışmasında da spor puanına olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?