Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ödül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyim sanmam yaa
Tablonun basinda belirtilmis
Alinti yapayim Yinede

Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimi z icindir.

Teşekkürler yani pek anlamadım desem, yormak istemiyorum da’ yediğiniz ödül” öğünü derken, yemiş mi oluyorum onu çözemedim ve iki emoji yazdıpını gördüm ama o iki emoji aynı tabloda mı olacak, farklı mı? Ve de ikinci tabloda bir emoji bir de ödül yazıyor

Dün ne yediniz aklimda degil. Galiba pogacalar icin yazdim cünkü 2 gündür pogaca tükettiniz.
Neyse kisacasi @_Vera_ kaptan tabloyu hazirlar iken sagliksiz ögün gördüyse onu ödül diye yazmistir. Bu demek oluyor ki artik düzenli ve saglikli beslenme bekliyoruz sizden.
Ödül yapinca tek bir emoji oluyor.
Ayni tabloda oluyor o iki emoji. Spor yapmadiysan spor cezasi veriyoruz.
Eger kacamak varsa, kalori miktari spor cezasi veriyoruz

Ödül hangi durumda ya da kimlerle veriliyor?

Ödül hangi durumda ya da kimlerle veriliyor?
Ödül aslinda tüm hafta Kacamaksiz beslenen icin bence :) ama sen kacamak yaptin Carsamba o yuzden Cuma veya Cumartesi yapamazsin o tek 1 ögünlük ödülü diyemeyiz.
Kendine kalmis birsey.
Ben eksi ile geldiysem o hafta, ödül yapabilirim diye dusunuyorum.
Takimi ciddiye aliyor isen, durumuna bakip yapmali bence

tamamdır çok teşekkürler

Herkese selamlar nasılsınız haftasonu nasıl geçiyo bende dışardaydım yeni geldim akşam yemeğinde fırında tavuk var ilk kez tüm tavuk yapcam inşallah pişer
Ceyhans eşim adımlar ne durumda bende şuan 5000 oldu bile
@_Vera_ canım sen nası oldun bugun sesin çıkmadı dişin ne durumda
E-brulim hamilelik nasıl gidiyo canım bi sıkıntın varmı
Arrietty_ kaptanım işinde kolay gelsin

Rutinlerim disinda, bizi bir hafta idare edecek saglam bir temizlik oldu.
Evim misler gibi oldu, cok seviyorum temiz evi...
Oohh ellerine sağlık ablacım nasıl oldu dizin de bi problem varmı

Oohh ellerine sağlık ablacım nasıl oldu dizin de bi problem varmı
Yok cok sukur, su an icin bomba gibiyim...
Yuruyeyim diye icim gidiyor ama, bir taraftan da doktorumun dusmeyle ilgili sozleri mantikli geliyor.
Buna sukur, kir dizini ve otur oturdugun yerde diyorum...
WC gidemedigin gunleri ne cabuk unuttun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…