Tablonun basinda belirtilmisÖdül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyimsanmam yaa
Teşekkürler yani pek anlamadım desem, yormak istemiyorum da’ yediğiniz ödül” öğünü derken, yemiş mi oluyorum onu çözemedim ve iki emoji yazdıpını gördüm ama o iki emoji aynı tabloda mı olacak, farklı mı? Ve de ikinci tabloda bir emoji bir de ödül yazıyorTablonun basinda belirtilmis
Alinti yapayim Yinede
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimi z icindir.
Başınız sağolsunOlsun kardeşim Allah razı olsun
Selam orada saat kaçSelam kizlar
Hala Isteyim.
1,5 saat sonra cikiyorum. Bir 30dk yürüme bandinda yürürüm diye hesapladim. Boylece sabah 30 dk Ögle sonu 30dk derken 1 saat etmis Olur. Normalde ise yurume, Isten Eve yurume surem okadar. Ama araba ile geldigim icin boyle yapayim diyorum
Dün ne yediniz aklimda degil. Galiba pogacalar icin yazdim cünkü 2 gündür pogaca tükettiniz.Teşekkürler yani pek anlamadım desem, yormak istemiyorum da’ yediğiniz ödül” öğünü derken, yemiş mi oluyorum onu çözemedim ve iki emoji yazdıpını gördüm ama o iki emoji aynı tabloda mı olacak, farklı mı? Ve de ikinci tabloda bir emoji bir de ödül yazıyor
SelamSelam orada saat kaç
Ödül hangi durumda ya da kimlerle veriliyor?Tablonun basinda belirtilmis
Alinti yapayim Yinede
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimi z icindir.
Ödül aslinda tüm hafta Kacamaksiz beslenen icin bence :) ama sen kacamak yaptin Carsamba o yuzden Cuma veya Cumartesi yapamazsin o tek 1 ögünlük ödülü diyemeyiz.Ödül hangi durumda ya da kimlerle veriliyor?
Bitti ben de bittim dicem de daha enerji varsedulu bitti mi temizlik tamamen? Ben calistigim haftasonlari temizlik esimdedir
Yemek disinda elimi birseye sürmem
Dün ne yediniz aklimda degil. Galiba pogacalar icin yazdim cünkü 2 gündür pogaca tükettiniz.
Neyse kisacasi @_Vera_ kaptan tabloyu hazirlar iken sagliksiz ögün gördüyse onu ödül diye yazmistir. Bu demek oluyor ki artik düzenli ve saglikli beslenme bekliyoruz sizden.
Ödül yapinca tek bir emoji oluyor.
Ayni tabloda oluyor o iki emoji. Spor yapmadiysan spor cezasi veriyoruz.
Eger kacamak varsa, kalori miktari spor cezasi veriyoruz
Rutinlerim disinda, bizi bir hafta idare edecek saglam bir temizlik oldu.
Oohh ellerine sağlık ablacım nasıl oldu dizin de bi problem varmıRutinlerim disinda, bizi bir hafta idare edecek saglam bir temizlik oldu.
Evim misler gibi oldu, cok seviyorum temiz evi...
Yok cok sukur, su an icin bomba gibiyim...Oohh ellerine sağlık ablacım nasıl oldu dizin de bi problem varmı
Ellerine saglik, delikanlilara afiyet sifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?