Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rutinlerim disinda, bizi bir hafta idare edecek saglam bir temizlik oldu.
Evim misler gibi oldu, cok seviyorum temiz evi...
Ellerine sağlık, ben de etrafı topladım, dolabımdaki kıyafetleri düzenledim, çamaşırları katladım, basit ve hafif işler ama olsun, hem rahatladım hem de puanları kaptım

Aman dikkat et ablacım

Ödül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyim sanmam yaa
şöyle ki ilk emoji menü anlamına geliyor ikinci emoji spor anlamına geliyor sizde ÖDÜL Yazıyor yani menünüzde ödüllü bir öğün yenmiş poğaça yemiştiniz ben onu ödüllü bir öğün saydım sporunuz olduğu için ki bazen olmasa bile çocuğunuzun olmasını ev işlerini olduğunu göz önünde bulundurup spor yağılmış gibi emoji bırakıyorum

JaneRizzoli bir sorum var keto da makroları kaçta tutmak gerek ben ciddi şekilde ketoya başlama kararı aldım
Yağ 80 gr civarı
Karbo en zorlusu 20 ama başlangıçta 30-40 da yapabilirsin
Protein kilo başına 1 gr
Karbo ne kadar az o kadar iyi
Ama yağ ve proteinde kısma sakın

Yağ 80 gr civarı
Karbo en zorlusu 20 ama başlangıçta 30-40 da yapabilirsin
Protein kilo başına 1 gr
Karbo ne kadar az o kadar iyi
Ama yağ ve proteinde kısma sakın
Peki zeytinyağlı yemekler yiyebilir miyiz mesela ben pırasa yaptım patlıcam yaptım bol zeytinyağlı

Kızlar telefona adım sayar programı yükledim ama yürümesem bile telefonu elime aldığımda bile adım sayıyor
Nasıl iş bu anlamadım
Hassasiyetini ayarlar kısmından düşürmeniz lazım ya da Samsung health yükleyin en iyisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…