Ellerine sağlık, ben de etrafı topladım, dolabımdaki kıyafetleri düzenledim, çamaşırları katladım, basit ve hafif işler ama olsun, hem rahatladım hem de puanları kaptımRutinlerim disinda, bizi bir hafta idare edecek saglam bir temizlik oldu.
Evim misler gibi oldu, cok seviyorum temiz evi...
Güzell duruyor, ki güzeldir eminim. eline sağlık .
Duzen de iyidir, ruhu hafifletir.Ellerine sağlık, ben de etrafı topladım, dolabımdaki kıyafetleri düzenledim, çamaşırları katladım, basit ve hafif işler ama olsun, hem rahatladım hem de puanları kaptım
Erzincanlı mısınız orda duymuştum sanki ben peksemet çokk lezzetliydi ama onlar büyük ekmek şeklinde yapmıştı
Teşekkür ederim aynen öyle oluyorDuzen de iyidir, ruhu hafifletir.Senin de ellerine saglik...
Aman dikkat et ablacımYok cok sukur, su an icin bomba gibiyim...
Yuruyeyim diye icim gidiyor ama, bir taraftan da doktorumun dusmeyle ilgili sozleri mantikli geliyor.
Buna sukur, kir dizini ve otur oturdugun yerde diyorum...
WC gidemedigin gunleri ne cabuk unuttun diyorum.
Ayy harika görünüyo ellerine sağlık valla abla ağzım sulandı
şöyle ki ilk emoji menü anlamına geliyor ikinci emoji spor anlamına geliyor sizde ÖDÜLÖdül ve kalbim ne anlama geliyor bu durumda? Ödülüm varsa yiyeyimsanmam yaa
Halis muhlis Uşaklıyım canımErzincanlı mısınız orda duymuştum sanki ben peksemet çokk lezzetliydi ama onlar büyük ekmek şeklinde yapmıştı
Ablacım bana kokusu bile yokEllerine saglik, delikanlilara afiyet sifa olsun.
Sen de kokusuyla doy...
Yağ 80 gr civarıJaneRizzoli bir sorum var keto da makroları kaçta tutmak gerek ben ciddi şekilde ketoya başlama kararı aldım
Halâ mi?Ablacım bana kokusu bile yok
Tat ve koku almıyorum kaç gündür
Peki zeytinyağlı yemekler yiyebilir miyiz mesela ben pırasa yaptım patlıcam yaptım bol zeytinyağlıYağ 80 gr civarı
Karbo en zorlusu 20 ama başlangıçta 30-40 da yapabilirsin
Protein kilo başına 1 gr
Karbo ne kadar az o kadar iyi
Ama yağ ve proteinde kısma sakın
Hassasiyetini ayarlar kısmından düşürmeniz lazım ya da Samsung health yükleyin en iyisi oKızlar telefona adım sayar programı yükledim ama yürümesem bile telefonu elime aldığımda bile adım sayıyor
Nasıl iş bu anlamadım
Pedometre diye bir program indirdim, oyle bir sorun yasamiyorum. Yorumlar iyiydi...Kızlar telefona adım sayar programı yükledim ama yürümesem bile telefonu elime aldığımda bile adım sayıyor
Nasıl iş bu anlamadım
Evet ablaHal
Halâ mi?
Pedometre diye bir program indirdim, oyle bir sorun yasamiyorum. Yorumlar iyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?