- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
olabilirYaaa azmı diyosun baya yedim akşam mesela tavuktan. Sabah yeşillik oluyo genelde de bugun kalmamıştı. Neee 3 müüü yiyemem ki bunlarla bile tıkabasa doyuyorum ara da yesem yumurta olurmu ki acıkınca mesela öğlende
Bugun kü makrolar aslında 118 gr almışım protein nası oldu kiolabilir
101 grma tamamla mutlaka
80-90 bile olur :) ama yediklerinde o kadar yok
Sen kendini şimdiden hazırla, o yatağına alışsa da yanına gelmeye devam edecekYaa hamileyken en çok zorlandığım konu temizlikti belim kopuyordu bildiğin hayırla kurtul sende inşallah canım . bende iyiyim şükür Oğluş iyi bol bol yaramazlık yapma peşinde hala alışamadı yatağa da sürekli yanıma geliyo inşallah alışacak
YaaaSen kendini şimdiden hazırla, o yatağına alışsa da yanına gelmeye devam edecek
Never ending storyYaaaneyse gelsin bakalım koca dana
tam olarak ne girdin uyulamaya?Bugun kü makrolar aslında 118 gr almışım protein nası oldu ki
Never ending storybenim cadı 4 oldu bazı sabahlar uyanıyorum kıvrılmış aramıza
Yok valla terazi almadım daha yaklaşık göz kararı giriyorum diyimtam olarak ne girdin uyulamaya?
ölçümü hassas terazi ile yapıyor musun?
Keske benimkide gelseSen kendini şimdiden hazırla, o yatağına alışsa da yanına gelmeye devam edecek
Çok zor uykusuzluk valla canım haklısın günlerdir diş çıkarıyo uykusuz um ilk defa dün güzel bi uyku uyudum bakalım bu gece nası olacakKeske benimkide gelse
Uyku nedir bilmiyorum haftalardir
Korkuyorum diyor. abisi ile ayni odada,gece lambasi acik. Salonun da acik
abiside boyleydi gececek diye avutuyorum kendimi. Ama surekli uyanmak da mahvediyor beni
göz kararı girfiğimde ne kadar yanlış girdiğimi terazi alınca anladım ben :)Yok valla terazi almadım daha yaklaşık göz kararı giriyorum diyim
if candır :)Benim omad yine olmadi
Neyse IF oldu :))
Artik oldugu kadar olmadigi kader
Yaaa ciddi mi bu ay alcam kesin tartıyı o zaman kesin gr ları girerim inşallah daha iyi olur o zamangöz kararı girfiğimde ne kadar yanlış girdiğimi terazi alınca anladım ben :)
bu yediklerin 118 gr protein etmez pampa
hesapta yanlışlık var
ben 30 liralık bir tartı almıştım trendyoldanYaaa ciddi mi bu ay alcam kesin tartıyı o zaman kesin gr ları girerim inşallah daha iyi olur o zaman
Markası ne canım iş görüyosa ondan alırımben 30 liralık bir tartı almıştım trendyoldan
gayette yeterli
pahalı biir şey almana gerek yok bak :)
Ben OMAD da hergün tartildimif candır :)
zeynep ben bir ara her gün tartılarak gidiyordum
neyin nasıl etki ettiğini görebilmek adına
if günlerinde normal eksiler görürken
omad günlerinde ya sabit ya hafif artı oluyordu
kadınların hormonlarına iyi gelmemesinden ötürü olabilir bu
bilindik bir marka değilMarkası ne canım iş görüyosa ondan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?