Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun
Samsung canımVaryemez telefonun modeli markası nedir ? Samsung ise kendi programı oluyor healty diye oradan aktif edebiliyorsunuz adimsayari
Genelde ekstra program yüklemeye gerek olmuyor healtyi açarsan o halleder zaten. Takilma olabilir o normal bazen bir kaç saniye geç gelirSamsung canım
Ama duraksatmamışım programı
Şimdi oldu ama
Programı çalıştırsam da yürümeye başladığımda ilk etapta adım saymıyor aradan birkac sn geçince patır patır sayıyor
Teşekkür ederim ayrıca hassasiyetiniz içinşöyle ki ilk emoji menü anlamına geliyor ikinci emoji spor anlamına geliyor sizde ÖDÜLYazıyor yani menünüzde ödüllü bir öğün yenmiş poğaça yemiştiniz ben onu ödüllü bir öğün saydım sporunuz olduğu için ki bazen olmasa bile çocuğunuzun olmasını ev işlerini olduğunu göz önünde bulundurup spor yağılmış gibi emoji bırakıyorum
Benim adımsayarım var çok memnunum
Tabii kiPeki zeytinyağlı yemekler yiyebilir miyiz mesela ben pırasa yaptım patlıcam yaptım bol zeytinyağlı
Ben de bileklik düşünmeye başladımBenim adımsayarım var çok memnunum
Ayni program...Ayarlardan hassasiyetini dusurebilirsin. Yurume disinda hic ilerleme olmuyor.
Tamam ablacım teşekkür ederimAyni program...Ayarlardan hassasiyetini dusurebilirsin. Yurume disinda hic ilerleme olmuyor.
2 tane mi yiyem kankaPampa yumurta az olmuş
Bol bol bulantım var, sabahtan akşama kadar. Zar zor kalktım bugün biraz temizlik yaptım yoksa yüzecektik şeyin içindeHerkese selamlar nasılsınız haftasonu nasıl geçiyo bende dışardaydım yeni geldim akşam yemeğinde fırında tavuk var ilk kez tüm tavuk yapcam inşallah pişer
Ceyhans eşim adımlar ne durumda bende şuan 5000 oldu bile
@_Vera_ canım sen nası oldun bugun sesin çıkmadı dişin ne durumda
E-brulim hamilelik nasıl gidiyo canım bi sıkıntın varmı
Arrietty_ kaptanım işinde kolay gelsin
Ellerine sağlık abla nefis gözüküyor
3 tane ye2 tane mi yiyem kankadiğerleri iyimi sence
Yaa hamileyken en çok zorlandığım konu temizlikti belim kopuyordu bildiğin hayırla kurtul sende inşallah canım . bende iyiyim şükür Oğluş iyi bol bol yaramazlık yapma peşinde hala alışamadı yatağa da sürekli yanıma geliyo inşallah alışacakBol bol bulantım var, sabahtan akşama kadar. Zar zor kalktım bugün biraz temizlik yaptım yoksa yüzecektik şeyin içindesen nasılsın gülüm? Oğluşun nasıl? Yeni yatağına alıştı mı?
Ellerine sağlık abla nefis gözüküyor
Yaaa azmı diyosun baya yedim akşam mesela tavuktan. Sabah yeşillik oluyo genelde de bugun kalmamıştı. Neee 3 müüü yiyemem ki bunlarla bile tıkabasa doyuyorum ara da yesem yumurta olurmu ki acıkınca mesela öğlende3 tane ye
senin kilona göre yedşklerin az
zarar verirsin kendine
hem karboyu kesiyorsun hem proteini yeterli yemiyorsun
o olmaz :)
sebze miktarını artır bir de
kahvaltıda yeşil sebze tüket mutlaka
akşam da salata yapsan fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?