İşten kötü bir şekilde atıldım. 3 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. Bütün rutinlerimi aksatmaya başladım. Ayın 26 sında psikiyatriden randevu aldım. Yalnız kaldıkça sürekli beni yeren düşüncelerden kurtulamıyorum.@nanekekik Ilk kim yazdiysa o kaptibu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))
Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik
esmeriiim nasil geciyor OMAD?
@fyzanur nerelerdesin kuzum?
@GCA sen Nasil oldun ?
JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
@Smneapdullah sen nasil oldun?
Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
@barga @bnnu @sserendipity @stitch @MorVampirella
Cok uzuldum. Daha önce de demistin sorunlar var diye. Ama kovulmamistin. Umarim psikiyatri iyi gelir. Baska ne denir bilmiyorum.İşten kötü bir şekilde atıldım. 3 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. Bütün rutinlerimi aksatmaya başladım. Ayın 26 sında psikiyatriden randevu aldım. Yalnız kaldıkça sürekli beni yeren düşüncelerden kurtulamıyorum.
Ben bir cekmeye 50 cekiyordum eskiden en son 35 falan oglumdan sonra 15 baktim sorun oluyor vucuduma biraktim simdi ara ara 5 10 cekiyorumGünaydın kızlar
Erkenciyim bugün uykumu aldım sanırım dinç uyandım.
Birgaripanne mekik karni çok güzel toparlıyor ben zamanında kas bile yapmıştım günde 100 mekik çekerek.
Hayirdir canimİşten kötü bir şekilde atıldım. 3 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. Bütün rutinlerimi aksatmaya başladım. Ayın 26 sında psikiyatriden randevu aldım. Yalnız kaldıkça sürekli beni yeren düşüncelerden kurtulamıyorum.
Kuzus en dogrusun ben cok lu cevap yazarken yanlis yapmisimToparlandı şükür canımçok saol
Ama benBirgaripyolcu06 yı görmüştüm eş diye beni net aydınlatıverin Arrietty_ @_Vera_
Merhaba gerçekten çok üzücü bir durum fakat Allah'tan bu imtihandan başarılı bir şekilde geçmenizi ve size çok daha hayırlı bir iş kapısı açmasını diliyorumİşten kötü bir şekilde atıldım. 3 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. Bütün rutinlerimi aksatmaya başladım. Ayın 26 sında psikiyatriden randevu aldım. Yalnız kaldıkça sürekli beni yeren düşüncelerden kurtulamıyorum.
Merhaba hoşgeldiniz ben kaptan yardımcısı Vera.İlk sayfadaki formu doldurur musunuz rica etsemMerhaba hanımlar bende aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyacağım
Uzucu...İşten kötü bir şekilde atıldım. 3 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum. Bütün rutinlerimi aksatmaya başladım. Ayın 26 sında psikiyatriden randevu aldım. Yalnız kaldıkça sürekli beni yeren düşüncelerden kurtulamıyorum.
Saol cankmŞahane görünüyorçok iyi gidiyorsun Zeynep
Afiyet olsun. Allah kolaylık versin@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_
Menümü paylaşayım
Ketoya uyan-uymayan şeyleri de söyleyim
Öncelikle ketoda süt ve süt ürünleri çok tavsiye edilmiyor
Ama ben tüketiyorum ve bunu tüketerek de verdim kilo
Baklagil ve sağlıklı da olsa un tavsiye edilmiyor
Ama ben onu da tükettim :)
Ketojenik diyet ameliyat öncesi hızlı kilo vermesi için hastalar için çıkarılmış bir diyet unutmamak gerekiyor ki. O denli sıkı yapmak kendi açımdan gereksiz geliyor.
kahvaltı tabağındaki ekmekcikler yumurta-tahin-tuz-kabartma tozu karıştır fırınla. Ya da pankek gibi pişir.
1 yumurtadan da omlet yaptım
O kesilmiş olan çorbakuzu gerdan çorbası. Unsuz bağladım. Çorbada un tadı sevmiyorum ben. Nohut ve kuzu parçaları var içinde. 2 tabak içtim onun gibi. Şifa niyetine de içiyorum onu.
Aslında ara öğün yapmıyorum normalde. Ama ders çalışırken müthiş acıkıyorum bu ara. Nohut unundan yaptığım ekmekler vardı dünden. Karışık tost yaptım.
Makroları hesaplamadım. Hesaplama da yapmak istemedim. Dersler yoğun halihazırda.
Tavsiye niteliği taşımamakla birlikte yaptıklarım bunlar :) siz yine de bir uzmanla çalışın demek istiyorum.
Afiyet olsunnMenü yazayım
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir salatalık yeşil çay
Öğlen sade kahve 50 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
Akşam bir tabak nohut yemeği 3 yk pilav ayran
su 3.5 lt spor sonrası epey susuyorum. Spor bildirimi sonra yaparım bir kaç bölgesel egzersizim kaldı. Bir de bugün ölçüm aldım ben bir aydır düzenli leslie yapıyorum haftada en az 5 gün olacak şekilde. Bel ve baldır bölgemden 3cm incelme olmuş çok sevindim geçen sene bacak kısmı sıkan bi eşofmanım vardı şimdi gayet rahat oluyor giydimArrietty_ @_Vera_
Afiyet olsun “tk” tabak mı
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyo lar bende menümü yazayım bi bak bakalım@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_
Menümü paylaşayım
Ketoya uyan-uymayan şeyleri de söyleyim
Öncelikle ketoda süt ve süt ürünleri çok tavsiye edilmiyor
Ama ben tüketiyorum ve bunu tüketerek de verdim kilo
Baklagil ve sağlıklı da olsa un tavsiye edilmiyor
Ama ben onu da tükettim :)
Ketojenik diyet ameliyat öncesi hızlı kilo vermesi için hastalar için çıkarılmış bir diyet unutmamak gerekiyor ki. O denli sıkı yapmak kendi açımdan gereksiz geliyor.
kahvaltı tabağındaki ekmekcikler yumurta-tahin-tuz-kabartma tozu karıştır fırınla. Ya da pankek gibi pişir.
1 yumurtadan da omlet yaptım
O kesilmiş olan çorbakuzu gerdan çorbası. Unsuz bağladım. Çorbada un tadı sevmiyorum ben. Nohut ve kuzu parçaları var içinde. 2 tabak içtim onun gibi. Şifa niyetine de içiyorum onu.
Aslında ara öğün yapmıyorum normalde. Ama ders çalışırken müthiş acıkıyorum bu ara. Nohut unundan yaptığım ekmekler vardı dünden. Karışık tost yaptım.
Makroları hesaplamadım. Hesaplama da yapmak istemedim. Dersler yoğun halihazırda.
Tavsiye niteliği taşımamakla birlikte yaptıklarım bunlar :) siz yine de bir uzmanla çalışın demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?