- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Evet ant iyi gelmiştir apsesi geçince ağrında hafifler ama ihmal etme sınavların bitince git çektir hemen olurmu yine apse yapar sonra bakerteledim sınav haftamda çekerse etkilenir belki sınavlarım ant. iyi geldi ağrılarım bugün hiç yok çiğneme sorunum da kalktı.Haftaya değil sonraki hafta gidicem
gidicem gidicem merak etmeEvet ant iyi gelmiştir apsesi geçince ağrında hafifler ama ihmal etme sınavların bitince git çektir hemen olurmu yine apse yapar sonra bak
Toparlandı şükür canımIyi aksamlar canim
Ødulun afiyet olsun
Nasil oldu oglun?
Ama benCaniiimmm bu hafta biz esiz diye biliyorum ama
Menü , spor ve su şahane bu hafta çok güzel bir sonuç gelecek inşKizlar kusura bakmayın eşim 2 gündür evde ve çocuklarla uğraştım baya giremedim
Cuma menüm
Sabah 2 dilim ekmek
Zeytin
Bı dilim peynir
Omlet
Öğle
Karnabahar haslama
Yoğurt
Akşam
Kavurma et 5 kaşık
Salata
Su 2 lt
Spor 8000 adım 400 puan
Cumartesi menum
Sabah
2 dilim ekmek
Omlet
Bı TK bal
Salatalik
Akşam
7 kaşık kuru fasulye
1 kase çorba
Bı kase yoğurt
Su 2 lt
7000 adım 350 puan
Arrietty_
Melegimkorusun
Siz kaç kilodan 63 e düştünüz keto diyet ilemi zayıfladınıztamamdır veracım
akşam atmaya başlarım yine
Denemem lazım aslında en sorunlu bölgem göbeğim çünküYarım mekikle başlayabilirsin fazla zorlamadan
Afiyet olsunAra öğünlerimde şu ana kadar yedikleri
1 armut
1/2 kahve fincanı antep fıstığı
1/2 fincan badem
1/2 fincan yer fıstığı
1/2 fincan kuru üzüm
77den düştüm. Evet çoğunlukla keto yaptım.Siz kaç kilodan 63 e düştünüz keto diyet ilemi zayıfladınız
Yaa çok güzel o zaman bende ilham almak isterim77den düştüm. Evet çoğunlukla keto yaptım.
Biraz gevşek bir keto ama olsun :)
Ben çok deneme yanılma yaptımYaa çok güzel o zaman bende ilham almak isterim
Neler koydun içine?Dun aksam yaptigim ekmekler efso olmus
Yarisini yanima aldim yarisini evde biraktim.
Cocuklar yemis evde olani
Tmm çok teşekkürler yinede int den araştırayım bi menülerinizi de takipteyimBen çok deneme yanılma yaptım
Burda paylaştım hep
Paylaşmaya da devam edeceğim
Yarışta olsam da olmasam da
Çünkü verme sürecindeki o kafa karışıklığını iyi biliyorum
Siz keto yapmaya karar verirseniz ben de elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Ama benim tavsiyem yine de bir uzmana danışmak. Bu konuda eğitimim yok. Sadece yaptığım ve bana iyi gelen şeyleri paylaşabiliyorum.
Şahane görünüyorSabah Ton salatasi yaptim. Teek teek yazdim. Aksam yemegini de ekledim ki Makrolarim sasmasin
Ay dur atayim foto
Eki Görüntüle 2725837
Bu bahsettiklerimin hepsini ölçerek saklama kabına koyuyorum gün içerisinde atıştırıyorumAfiyet olsun
Ben kuru yemiş yemeğe korkuyorum yeyince çok abartıyorum direk kilo oluyor bana 10 tane badem felan kesmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?