Ketoya devam o zaman inşallah 69 kiloyu görmemBende öyle bir etki olmadı o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Ama bence bir hafta dene. Yine yapamazsan bırakırsın.
Kilo vermende bir duraksama olması normal belli bir süre sonra. Bunun çözümü genelde beslenme tarzında bir değişiklik yaparak oluyor.
Ya kendin bir değişiklik yapacaksın ya da diyetisyen desteği ile.
Bence ikincisi makul çözüm. Ama kendin yapacaksan keto iyi bir alternatif.
Ben 3 yumurtayı direkt yemiyorum. Bana da fazla.Kilo alıcam gibi hissetmek ayrı midem bulanıyor le dokunmayın bana çokk fenayım moduna girdim Azer Bülbül gibi
Bir kaç gün dene ve her gün tartılmaya çalış. Etkisi nasıl oluyor gözlemle.Ketoya devam o zaman inşallah 69 kiloyu görmem
Ya sen duayensin bu işte ben sebze üzerinden kendimi çözmüştüm bu keto da Fransız kaldım ama bakıcam reglimin yaklaşması da o şiş hissinden etken tam olarak ketoya bağlamak istemiyorum bi diyetisyen buldum listesini paylaşmış o da 3 yumurta fix vermiş hepBir kaç gün dene ve her gün tartılmaya çalış. Etkisi nasıl oluyor gözlemle.
Ben neleri yiyip neleri yememem gerektiğini öyle anladım mesela.
Bu meseleler tamamen kişisel :)
Bu adam çok iyi bu işte. Diyetisyen değil tıp doktoru.Ya sen duayensin bu işte ben sebze üzerinden kendimi çözmüştüm bu keto da Fransız kaldım ama bakıcam reglimin yaklaşması da o şiş hissinden etken tam olarak ketoya bağlamak istemiyorum bi diyetisyen buldum listesini paylaşmış o da 3 yumurta fix vermiş hep
Eki Görüntüle 2725741
Ayy evet menülerinden ilham alalımBu adam çok iyi bu işte. Diyetisyen değil tıp doktoru.
keşke erkekler kadar çok yiyebilseydik :)
İstersen ben yine menü paylaşımlarımı yapayım bu hafta da. Kendi evime geldim, keto tarzına geçtim yine.
Ama eşlenmek ve cuma tartılmak istemiyorum :) zira 10 gündür hayvan gibi yiyorum. Tartıda ne kadar artı olmuştur göresim yok :)
tamamdır veracımAyy evet menülerinden ilham alalım
Bence dePeksemet ekmek yerine geçsin ama 2.yi yemeyin bence
Pazar sabahlari genelde kahvaltiyi esim hazirliyor.Sabah kalkınca
500 ml su içtim
Kahvaltı
1 adet peksemet
3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 fincan çay
Yarım mekikle başlayabilirsin fazla zorlamadanYaa ne güzel mekik yapabiliyorsan ben bir türlü yapamadım zorlayınca da boyun fıtığı var boynumu agritiyorum
Canın istemezse bana verBugün nasipse yine 2 lt su içmeyi düşünüyorum
Ara öğün olarak düşündüklerim
1 cennet elması
1 armut
Akşam menüsü olarak
3 köfte (canım isterse)
Bulgurlu ıspanak
Yoğurt
Kolay gelsinKahvaltı yaptım akşam yemeğini hazir ettim menüde nohut yemeği var pilavda olacak ama bana degil eşime ve çocuğa. Leslie 3 mile de tamam. Birazdan bi yorgunluk kahvesi içerim sonra bölgesel bir kaç egzersiz tamamlarım
ahahahah bıkmışsa içmeyiversin azıcık nolcak ama dimiPazar sabahlari genelde kahvaltiyi esim hazirliyor.
Ilik balli veya pekmezli sudan bikmis olsa gerek, unutmus ayagina yatiyor.
Ben de kalbi kirilmasin diye inanmis gorunuyorum.
Kendim iciyorum, o yok yok artik faydasi olmaz, ben icmiyeyim diyor...
bende talibim 3 köfteyeCanın istemezse bana ver
Seninki mecbur içeceksin onu kanki kızarım yoksa valla annen haklı yarın mı gideceksin tekrar dr aahahahah bıkmışsa içmeyiversin azıcık nolcak ama dimiBende antibiyotikten bıktım anneme unuttum diyorum o da yine mi ağlıcaksın aprıdan diyip arkamdan dolanıyor.
Tansiyon hastasi, icmeye basladigindan beri fayda da gordu.ahahahah bıkmışsa içmeyiversin azıcık nolcak ama dimiBende antibiyotikten bıktım anneme unuttum diyorum o da yine mi ağlıcaksın aprıdan diyip arkamdan dolanıyor.
erteledim sınav haftamda çekerse etkilenir belki sınavlarım ant. iyi geldi ağrılarım bugün hiç yok çiğneme sorunum da kalktı.Haftaya değil sonraki hafta gidicemSeninki mecbur içeceksin onu kanki kızarım yoksa valla annen haklı yarın mı gideceksin tekrar dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?