Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ketoya devam o zaman inşallah 69 kiloyu görmem

Kilo alıcam gibi hissetmek ayrı midem bulanıyor le dokunmayın bana çokk fenayım moduna girdim Azer Bülbül gibi
Ben 3 yumurtayı direkt yemiyorum. Bana da fazla.
Ama mesela tahin ve yumurta karıştırıp pankek yapıyorum. Hem yağ makrom artıyor hem fark etmeden yumurta yemiş oluyorum.
Ketoda alternatif tarif bulman önemli veracım yoksa uygulamak zor zaten.

Ketoya devam o zaman inşallah 69 kiloyu görmem
Bir kaç gün dene ve her gün tartılmaya çalış. Etkisi nasıl oluyor gözlemle.
Ben neleri yiyip neleri yememem gerektiğini öyle anladım mesela.
Bu meseleler tamamen kişisel :)

Bir kaç gün dene ve her gün tartılmaya çalış. Etkisi nasıl oluyor gözlemle.
Ben neleri yiyip neleri yememem gerektiğini öyle anladım mesela.
Bu meseleler tamamen kişisel :)
Ya sen duayensin bu işte ben sebze üzerinden kendimi çözmüştüm bu keto da Fransız kaldım ama bakıcam reglimin yaklaşması da o şiş hissinden etken tam olarak ketoya bağlamak istemiyorum bi diyetisyen buldum listesini paylaşmış o da 3 yumurta fix vermiş hep

Bu adam çok iyi bu işte. Diyetisyen değil tıp doktoru.
keşke erkekler kadar çok yiyebilseydik :)
İstersen ben yine menü paylaşımlarımı yapayım bu hafta da. Kendi evime geldim, keto tarzına geçtim yine.
Ama eşlenmek ve cuma tartılmak istemiyorum :) zira 10 gündür hayvan gibi yiyorum. Tartıda ne kadar artı olmuştur göresim yok :)

Ayy evet menülerinden ilham alalım

Sabah kalkınca
500 ml su içtim

Kahvaltı

1 adet peksemet
3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 fincan çay
Pazar sabahlari genelde kahvaltiyi esim hazirliyor.
Ilik balli veya pekmezli sudan bikmis olsa gerek, unutmus ayagina yatiyor.
Ben de kalbi kirilmasin diye inanmis gorunuyorum.
Kendim iciyorum, o yok yok artik faydasi olmaz, ben icmiyeyim diyor...

Pazar sabahlari genelde kahvaltiyi esim hazirliyor.
Ilik balli veya pekmezli sudan bikmis olsa gerek, unutmus ayagina yatiyor.
Ben de kalbi kirilmasin diye inanmis gorunuyorum.
Kendim iciyorum, o yok yok artik faydasi olmaz, ben icmiyeyim diyor...
ahahahah bıkmışsa içmeyiversin azıcık nolcak ama dimi Bende antibiyotikten bıktım anneme unuttum diyorum o da yine mi ağlıcaksın aprıdan diyip arkamdan dolanıyor.

ahahahah bıkmışsa içmeyiversin azıcık nolcak ama dimi Bende antibiyotikten bıktım anneme unuttum diyorum o da yine mi ağlıcaksın aprıdan diyip arkamdan dolanıyor.
Seninki mecbur içeceksin onu kanki kızarım yoksa valla annen haklı yarın mı gideceksin tekrar dr a

Tansiyon hastasi, icmeye basladigindan beri fayda da gordu.
Hem o sebepten, hem de emege saygidan icmeyeyim demiyor.
Haftada bir bu sekilde kaytariyor, karsilikli oynuyoruz...

Seninki mecbur içeceksin onu kanki kızarım yoksa valla annen haklı yarın mı gideceksin tekrar dr a
erteledim sınav haftamda çekerse etkilenir belki sınavlarım ant. iyi geldi ağrılarım bugün hiç yok çiğneme sorunum da kalktı.Haftaya değil sonraki hafta gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…