Günaydın, pazartesileri yüzde hesaplamıyorduk dimiGunaydin kizlar. Bugun kontrol tarti günü
Cuma hedeflerinizide bildirmeyi unutmayin
Aynen oyle canimGünaydın, pazartesileri yüzde hesaplamıyorduk dimi
TMam sağol o kadar upraşmıştımAynen oyle canim
Fotograf da eklemek gerekmiyor
Haftasonundan dolayi kontrol amacli tartiliyoruz
Muhteşem gidiyorsunCuma 77.2 kg
Pazartesi 76.7 kg
Cuma hedefim 76.2 kg
HarikaHerkese günaydın mutlu haftalar hepinize bol bol eksiler görürüz hep beraber inşallah ben çok umutlu olmayarak uyandım sabah ama yine çok çok mutlu olduğum bi tartı geçen hafta cumaya kadar veremediğimi 2 günde fazlasıyla vermişim
Cuma 101.4
Bugun 100
Vee cumaya hedef artık 2 li rakamları görmek diyorum 99 u ucundan da olsa yakalarımArrietty_ @_Vera_ Ceyhans
Magnezyum almiyor iseniz mutlaka baslayin derim. Arti fazla degil, spordan da olabilirGünaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Muhteşem gidiyorsun
Siz cok aktif ve Kacamaksiz Devam ediyorsunuz.
Bu hafta esas listeye alalim mi sizi?
Boylece hem daha motive olursunuz hemde takim icin büyük bir iyilik yapmis olursunuz
D vitamini ve c vitamini aliyorum bir de kolajen. Magnezyum sipariş edeyim o zaman. Perşembe spor yapmam aklımda bakalım toparlarım umarım. Eksi görmek istiyorumMagnezyum almiyor iseniz mutlaka baslayin derim. Arti fazla degil, spordan da olabilir
Persembe günü Sporsuz gecirin derim
Valla keto sağolsun belki tam anlamıyla yapmıyorum bile ama çok güzel gidiyo yapıncaHarika
Bence keto ya dönüs saolsun. Ayni fikirde misin bilmem
Bu cuma 2li rakamlara hosgeldin diydceksin
Harikasın kanki bak keto ile yarıyo hemde pazartesi den bu kilo dasınBen uzun aradan sonra ilk defaaa eksi geldim azıcık da olsa eksiyim
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 66.6
Artı kesinlikle lesliedenGünaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Cok SevindimHadi al bakalım patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?