Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese günaydın mutlu haftalar hepinize bol bol eksiler görürüz hep beraber inşallah ben çok umutlu olmayarak uyandım sabah ama yine çok çok mutlu olduğum bi tartı geçen hafta cumaya kadar veremediğimi 2 günde fazlasıyla vermişim
Cuma 101.4
Bugun 100
Vee cumaya hedef artık 2 li rakamları görmek diyorum 99 u ucundan da olsa yakalarım Arrietty_ @_Vera_ Ceyhans

Harika
Bence keto ya dönüs saolsun. Ayni fikirde misin bilmem
Bu cuma 2li rakamlara hosgeldin diydceksin

Günaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Magnezyum almiyor iseniz mutlaka baslayin derim. Arti fazla degil, spordan da olabilir
Persembe günü Sporsuz gecirin derim

Magnezyum almiyor iseniz mutlaka baslayin derim. Arti fazla degil, spordan da olabilir
Persembe günü Sporsuz gecirin derim
D vitamini ve c vitamini aliyorum bir de kolajen. Magnezyum sipariş edeyim o zaman. Perşembe spor yapmam aklımda bakalım toparlarım umarım. Eksi görmek istiyorum

Harika
Bence keto ya dönüs saolsun. Ayni fikirde misin bilmem
Bu cuma 2li rakamlara hosgeldin diydceksin
Valla keto sağolsun belki tam anlamıyla yapmıyorum bile ama çok güzel gidiyo yapınca

Günaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Artı kesinlikle leslieden Arrietty_ bilir pazartesinden cumaya 1.4 kg fark oluyordu benim kaslardaki ödemden dukan birası ile ödem atmayı ve sporu her gün yapmamanızı öneririm sporu hergün yaparsanız 1. Vücut alışıyor ve rutini haline geldiği için yağ yakmıyor 2.tartıda ciddi artılar görebilirsiniz eksi olduğunuz halde. 3 gün leslie yapın 2 gün tamamen dinlenin gün sadece yürüyüş yapın derim siz vücudunuzu daha iyi bilirsiniz ama spor yüzünden sürekli ciddi farklarla artı gelen biriyim de tecrübelerimi paylaşıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…