Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

D vitamini ve c vitamini aliyorum bir de kolajen. Magnezyum sipariş edeyim o zaman. Perşembe spor yapmam aklımda bakalım toparlarım umarım. Eksi görmek istiyorum
Sizin gibi Kabizlik cektim. Normalde kahve fayda ederdi. Etmemeye basladi. Zeytinyag denedim az fayda etti.
Sonra magnezyum önerdi E-brulim di galiba
Ve sabah demir 100mg, d vitamini, c vitamini, chrom vitamini ile birlikte aliyorum.
Demir in dozu yuksek olsada Kabizlik kalmadi

Şimdi sen bana görevlerimden bahset bakalım
Aslinda bir degisiklik yok. Tek onemli birsey var Oda Cuma gunleri bildirim kismi önemli
Su sekilde bildirim yapman gerek foto ile ayrica

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

Bu kisim
Yüzde hesapliyamadim dersen tamam. Onu yaparim ben.
Foto kismi cok onemli ama :)

Gerisi bildigin gibi
Uzun oldu umarim gozun korkmadi. Ama farkli bisey yok yani foto disinda

Bu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.

Ya evet kahve her gün içiyorum günde 2 kere bu sıra sanırım bana da faydasi olmadi

Benim tartının ekranı çabuk kapanıyor
Ama elimi çabuk tutup çekmeye çalışıyorum
Kağıdı tartiya koymadan çeksem olmaz mı?

Benim tartının ekranı çabuk kapanıyor
Ama elimi çabuk tutup çekmeye çalışıyorum
Kağıdı tartiya koymadan çeksem olmaz mı?
Olur tabi. Yanina yere koysanda Olur.
Benimde erken kapaniyor. Camasir makinasi ustune tel i koyuyorum kamerasi acik sekilde hazirda bekliyor tarti sabitlenince kendimi Marvel süperkahramahi The Flash gibi hissediyorum.

Olur tabi. Yanina yere koysanda Olur.
Benimde erken kapaniyor. Camasir makinasi ustune tel i koyuyorum kamerasi acik sekilde hazirda bekliyor tarti sabitlenince kendimi Marvel süperkahramahi The Flash gibi hissediyorum.
Tamam canım

Bu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.
Aynı olay bende de var bi 66 67 aralığında 3 haftadır takıldım kaldım ama incelme her hafta devam ediyor.

Menun ve spor gayet güzel olmuş canım buraya girince baya bir gecmis oluyor gepsini okuyamiyorum bulamadim seni arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…