Cok iyi VeracigimBen uzun aradan sonra ilk defaaa eksi geldim azıcık da olsa eksiyim
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 66.6
Şimdi sen bana görevlerimden bahset bakalımCok Sevindim
Boyle azimli ve kararli olman okadar güzel ki
Sizin gibi Kabizlik cektim. Normalde kahve fayda ederdi. Etmemeye basladi. Zeytinyag denedim az fayda etti.D vitamini ve c vitamini aliyorum bir de kolajen. Magnezyum sipariş edeyim o zaman. Perşembe spor yapmam aklımda bakalım toparlarım umarım. Eksi görmek istiyorum
Aslinda bir degisiklik yok. Tek onemli birsey var Oda Cuma gunleri bildirim kismi önemliŞimdi sen bana görevlerimden bahset bakalım
Bu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.Artı kesinlikle lesliedenArrietty_ bilir pazartesinden cumaya 1.4 kg fark oluyordu benim kaslardaki ödemden dukan birası ile ödem atmayı ve sporu her gün yapmamanızı öneririm sporu hergün yaparsanız 1. Vücut alışıyor ve rutini haline geldiği için yağ yakmıyor 2.tartıda ciddi artılar görebilirsiniz eksi olduğunuz halde. 3 gün leslie yapın 2 gün tamamen dinlenin gün sadece yürüyüş yapın derim siz vücudunuzu daha iyi bilirsiniz ama spor yüzünden sürekli ciddi farklarla artı gelen biriyim de tecrübelerimi paylaşıyım dedim
Ya evet kahve her gün içiyorum günde 2 kere bu sıra sanırım bana da faydasi olmadiSizin gibi Kabizlik cektim. Normalde kahve fayda ederdi. Etmemeye basladi. Zeytinyag denedim az fayda etti.
Sonra magnezyum önerdiE-brulim di galiba
Ve sabah demir 100mg, d vitamini, c vitamini, chrom vitamini ile birlikte aliyorum.
Demir in dozu yuksek olsada Kabizlik kalmadi
Benim tartının ekranı çabuk kapanıyorAslinda bir degisiklik yok. Tek onemli birsey var Oda Cuma gunleri bildirim kismi önemli
Su sekilde bildirim yapman gerek foto ile ayrica
Eki Görüntüle 2726425
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Bu kisim
Yüzde hesapliyamadim dersen tamam. Onu yaparim ben.
Foto kismi cok onemli ama :)
Gerisi bildigin gibi
Uzun oldu umarim gozun korkmadi. Ama farkli bisey yok yani foto disinda
Olur tabi. Yanina yere koysanda Olur.Benim tartının ekranı çabuk kapanıyor
Ama elimi çabuk tutup çekmeye çalışıyorum
Kağıdı tartiya koymadan çeksem olmaz mı?
Bugün 7 aylık oldu karnım ağrıyor o kadar gergin ki derim detoksumu demledim gitsin ödemlerrrCok iyi Veracigimo sis gobege ragmen
Tamam canımOlur tabi. Yanina yere koysanda Olur.
Benimde erken kapaniyor. Camasir makinasi ustune tel i koyuyorum kamerasi acik sekilde hazirda bekliyortarti sabitlenince kendimi Marvel süperkahramahi The Flash gibi hissediyorum.
Aynı olay bende de varBu hafta degistircem rutinimi bakalım bir de öyle deneyeyim. Leslie yapabilir biliyorum çünkü vücutta incelme var tartıya artı yansıdı.
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
E English_teacherrr | 2.000 | 7.000 | 5.000 | |||||
| 4.500 | 9.700 | 5.000 | |||||
| 6.812 | 14.000 | 17.004 | |||||
| 10.000 | 8.500 | 10.500 | |||||
@_Vera_ | 12.000 | |||||||
| 3.000 | |||||||
| ||||||||
| 8.000 | 7.000 | ||||||
B Beklenen2 | 3.000 | 3.000 | 2.000 | |||||
@Onlymemeself | 16.700 | 8.900 | 6.000 | |||||
| 8.000 | 9.000 | ||||||
| 3.000 | |||||||
| 5.600 | 5.700 | 7.000 |
Evet canım süper oldu yine ilk haftaki gibi inşallah cumaya daha güzel bi sonuç alıp iyice gaza gelmek istiyorum@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_ üçünüzün de eksi gelmesine çok sevindim.
Hele E English_teacherrr seninki çok iyi olmuş :)
Saol canim@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_ üçünüzün de eksi gelmesine çok sevindim.
Benimkine sevinmedin mi ?@_Vera_ E English_teacherrrArrietty_ üçünüzün de eksi gelmesine çok sevindim.
Menun ve spor gayet güzel olmuş canımBugünkü yiyip içtiklerim
Kahvaltı
1 peksemet
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 fincan çay
Ara öğünlerde
1 armut
1 cennet elması
1/2 şer kahve fincanı kuru üzüm, badem ,yer fıstığı, antep fıstığı
Akşam menüm
3 parça karnıbahar kızartması
4 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt
2,5 lt su
30 dk ev işi 60 puan
2 mile lesli 210 puan
Toplam 270 puan
Seninkine de sevindim tabiiBenimkine sevinmedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?