100 gr da olsa eksiGünaydın bayanlar
Cuma_67,1
Bugün _67
Sadece 100 gr
Ha evet hatirladim...Günaydın, dün açıklsmıştım, gözden kaçmış :) bişeye kızmıştım diye az yapabildim kahvaltı diye
100 gr olsun bizim olsun eşim daha cumaya çook var bence güzel bi eksi olur sıkma canınıGünaydın bayanlar
Cuma_67,1
Bugün _67
Sadece 100 gr
Yaa çok güzel 1,4 tebriklerHerkese günaydın mutlu haftalar hepinize bol bol eksiler görürüz hep beraber inşallah ben çok umutlu olmayarak uyandım sabah ama yine çok çok mutlu olduğum bi tartı geçen hafta cumaya kadar veremediğimi 2 günde fazlasıyla vermişim
Cuma 101.4
Bugun 100
Vee cumaya hedef artık 2 li rakamları görmek diyorum 99 u ucundan da olsa yakalarımArrietty_ @_Vera_ Ceyhans
Sağol canımYaa çok güzel 1,4 tebrikler
Haklısın kaptanım100 gr da olsa eksi
Cumaya daha vakit var. Can skmak icin degil bu kontrol tartisi unutmayalim bunu
WaowwwwCuma 65.5
Pazartesi 65.2
Cuma hedefim 64.5
WaowwwwCuma 77.2 kg
Pazartesi 76.7 kg
Cuma hedefim 76.2 kg
Herkese günaydın mutlu haftalar hepinize bol bol eksiler görürüz hep beraber inşallah ben çok umutlu olmayarak uyandım sabah ama yine çok çok mutlu olduğum bi tartı geçen hafta cumaya kadar veremediğimi 2 günde fazlasıyla vermişim
Cuma 101.4
Bugun 100
Vee cumaya hedef artık 2 li rakamları görmek diyorum 99 u ucundan da olsa yakalarımArrietty_ @_Vera_ Ceyhans
Halledilmeyecek bir artı değil kabızlıkta varmış oda etkilemiştirGünaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Ben uzun aradan sonra ilk defaaa eksi geldim azıcık da olsa eksiyim
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 66.6
inatla yemiyorum sen yedin ha kaptanımSaol canim
Bakalim bugun San Sebastian yesem de Devam edecekmi bu eksi
Aksama dana bonfile ve yanina guzel bir salata dusundum
Olur mu sadece 100 g cumaya en kotu 600-700 olurGünaydın bayanlar
Cuma_67,1
Bugün _67
Sadece 100 gr
Ayynen diyetisyenine çok katılıyorum :) ben saydım veracım. İşin özü bu bence :)JaneRizzoli eksiyi görünce bi sevindim bi sevindim anlatamam hemmen diyetisyen bi tanıdığıma yazdım senin dediklerinin aynısını dedi bana. Proteine dikkat et yağı yüksek tutmaya çalış ama illa yağı yüksek tutucam diyip de kaşıkla tereyağı yeme. Bugün 2 kapya biber yedim kahvaltıda mesela onda karb fazla ve Allah diyeti aştım moduna girdim ona da sorun etme kendine göre esnet sebzelerdekini bazı ketocular doğal karb diyip saymıyor ama sen say yoksa keto yapmanın anlamı kalmaz dedi. Sen doğal karb olarak da olsa sayıyorsun demi
Benim kapya durumum sigara gibi yemeyince gergin oluyorum bırakıcam bu bağımlılığı inşallahAyynen diyetisyenine çok katılıyorum :) ben saydım veracım. İşin özü bu bence :)
Çok germe ama kendini. Yemek istediğini sağlıklıysa ye. Ama 2 değil 1 ye.
Olmaz eşim sen beni nasıl bulamazsın ortada 76.7kg ile geziyorum hiç mi gözüne takılmıyorumMenun ve spor gayet güzel olmuş canımburaya girince baya bir gecmis oluyor gepsini okuyamiyorum bulamadim seni arada
Yaa ama cok guzel degil mi?Günaydın herkese dün bir türlü gelemedim kaptanın yüzünden bana start up i önerdi izlemekten burayı unuttum
İşe yarıyorsa söylediklerim ne mutlu bana :)Benim kapya durumum sigara gibi yemeyince gergin oluyorum bırakıcam bu bağımlılığı inşallahçok teşekkür ederim bu arada bize çok güzel yol gösteriyorsun
Kaptanım tarif alalım o zaman :) ketoya uygunsa ye gitsinYaa ama cok guzel degil mi?
Haftasonu cikan bölümleri bikeerg ustunde izleyecegim bugun ve yarin
San Sebastian a gelecek olursak
Ketojenik usulu olunca sorun olmaz herhal :))
Malzemeleri tamamladim. Simdi yapmaya basliyacagim.
Tarif versene kaptanım acaba bu katojenik emzirirken oluyor mu ya heves ettim bakYaa ama cok guzel degil mi?
Haftasonu cikan bölümleri bikeerg ustunde izleyecegim bugun ve yarin
San Sebastian a gelecek olursak
Ketojenik usulu olunca sorun olmaz herhal :))
Malzemeleri tamamladim. Simdi yapmaya basliyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?