Canım sen ne kadar az yemek yiyorsun. 979 kal. çok az değil mi?
canim her zaman olan bisey degil :)
canim ya sen böyle dedikce utaniyom kendimden :) görüldügü gibi iradeli olsam keske ama nerde iste böyle haftanin 2 günü diyet 5 günü tozutma seklinde giidyorum iste,cok sükürki böylede olsa veriyorum,yoksa halim yamandi,tesekür ederim :)anladım abur cubur yedin diye kıstın sanırım. ama tebrik ederim canım, çok iradelisin maşallah zaten 3. olmandan da belli.
ogluna gecmis olsun canim,kilolarina üzülme verirsin yine ne olacak,nede olsa biliyosun nasil kilo verebilecegini.bugun ki menüm
sabah melemen, helva, 1 dilim ince ekmek
ara yok
öğle. eşimin dürümünden iki ısırık
ara yok
akşam.eti hoşbeş
ara yok
ne menü amaa..tatilden geldim evle ve biriken işlerle cebelleşşiyorumm..bide oğlum hasta oldu(
anlıyacağınız yemek yapmaya vaktim ve ortamın bugun hiç müsait olmadı..yatmadan evvel biraz yoğurt yiycemm
bu arada tatil bana maalesef kilo olarak ta yaradı
canim davetin icin tesekür ederim,ama gördügün üzere takimda kimse yok,gelen menü yazip gidiyor,orayaada kimsenin gelcegini sanmiyorum.ben yine arada gelir ziyaret ederim sizi ama tabi yine gelmek isteyen olursa..gunaydin 4.takimin guzelleriii
bugun erkenciydim, gelim sizlerede bir selam verim dedim..
hasretim ayriyetten sizleri bizim takima davet etmeye geldim..madem takim birlesmesi yasak tatil boyunca..bende sizleri tatil boyunca bizim takima misafirlige goturmeye geldimcuma gunu listelerherzamanki gibi yapilir ama sohbete bizim takimda devam edelimmm..sessiz sakin kalmayalimm..ne dersiniz kizlar???bak bol bol yesil caylarimizda varrr
günaydın hayatım...
ben bun 100 gr vermiş gördüm kenimi..
hergün 1 er 2 şer gitse ne iyi olurdu dimi...
neyse bakalım buna da şükür...
bu gün seyir evresine geçiyorum haber vermeye geldim...
günaydın kızlarrr,
dün yürüyüşüme başladım bu gün uyanamadım.birazda yüzdüm inşallah bundan sonra toparlanacam.en azından kilo almadım aynı duruyorum .hasretim takım bayağı boşalmış 7. takımdan davet almışız orayada gideriz fırsat bulursak.haabu arada genel kurulum çok başarılı geçti büyük oy çokluğuyla yine seçildik.rahatladım stres bittiiii:)))
kızlar dün yzamadım menümü zira
eşim hop yolda yakaladı dışarı çıktık...
sabah: rahat 400 cal kahvaltı
öğlen: muz bulgur pilavı taze fasulye
akşam: dışarda yedik
köfte patates salata
supangle....
şimdilik bu kadar
dün fazala kacrimissin sanki :)
canım hem de ne kaçırma...
insan dışarda olunca herşeyi yiyesi geliyor
şişeceğim valla bu yaz....
gördüm canim,takip ediyorum seni,benide heveslendirdin yeniden ama cesaret edemiyorum püfff,kiz hem korktum diyosun böyle cabuk gidince hemde söyleniyon sus bakim daha ne istiyon :)
canim ya bendede peynir SIKINTISI olmasa bende rahat yapicamda bizim burda yagsiz beyaz peynir yokbaşla canım başa... valla ben çok heveslendim inşallah gidecek kilolar..
evet ilk gün çok endişelendim ama halsizlik yok yüzümde çökme yok demekki dedim endişelenecek bişey yok yola devam...
canım ben dün tavuğu haşladım çok az salça bol kırmızı biber 1 tanecik limontuzu ile çorba yaptım...
onun dışımda yulaf unuyla yoğurt çorbası falan da yapmışlar...
sabahları da yumurta çay lor geçiştiridim
yani öyle bi etten bıkkınlık gelmedi bana... çokzevkli geçti açıkcası....
hep haşlama yeme ya da hep ızgara yeme bence ozaman miden bulanmaz...
az önce de 1 salatalık yedim nasıl da özlemişim...
canim bende yapmak istiyom su selülit savari ama bi baslayamadim malsaah sana calistigin halde programina uyabiliyosundaha önce bahsetmiştim 21 günlük bir kampa girdim kendimce. içinde 21 günlük karatay ve metabolic balance diyet sentezi, 21 günlük lahana kürü, 21 günlük ebru şallı selülit savar dvdsi eşiliğinde pilates programı var. bugün 13. günüm hergün pilates yaptığım için çok fazla kilo veremedim toplamda 2 kg.mı geçti yinede ama herkes zayıfladığımı tipimin değiştiğini söylüyor.
Fakat çok sıkıldım.
akşam 6'da işten çık, eve git yemek hazırla, 7'de akşam yemeği, yemekten sonra 1 saat bekle sonra 1 saat pilates, sonra duşunu al, ertesi gün lahaha suyu içilecekse onu hazırla, mutfağı topla evi topla uykum geldi uyuyayım bari... pööööfff böyle hayat mı olur zaten eşim de yok burada. çok sıkıldım.:2:
kendimi çok uzun süredir böyle yaşıyormuş gibi hissederken bir bakıyorum daha 2 hafta olmuş
Selam kızlar aranıza yeni katıldım.
Öncelikle beni takıma aldığınız için teşekkür ederim.
Önce kendimi tanıtmakla başlayım.
27 yaşındayım. 9 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var. Tahmin edeceğiniz gibi kilo serüveni gebelikle başladı.
57 kilo ile hamile kaldım 22 kilo aldım ve 79 kilo ile doğuma gittim. Şu anda diyet ve sporla yine 57-58 kilo arası gidip geliyorum ama görüntü olarak eski halime göre daha kilolu görünüyorum.
53 kilo olmak istiyorum ama maalesef bu aşamadan sonra tıkandım kaldım ayrıca bu durum motivasyonumu düşürdü ve şu aralar kendimi yemeye vermiş durumdayım. Son olarak tartılmadım ama kilo almış gibi hissediyorum kendimi.
Dolayısıyla bir yarışmaya girip ekip halinde bu işin daha iyi gidebileceğini düşündüm. Ayrıca verilen kilonun korunması açısından da gruplar çok faydalı oluyor.
Daha önce başka bir sitede kilolarımı grupla verdim.
Hergün ip atladım, leslie ile yürüdüm, mekik çektim ve iş yerinde tuvalette bölgesel hareketler yaptım. (o nasıl oluyor demeyin iş yerinde tek bayanım ve dolayısıyla rahat hareket edebiliyorum.) Artı 6 öğün beslendim.
2 ayda bu şekilde 7 kilo verdim. Şimdi 53 kiloya düşmek istiyorum. İnşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
aramiza hosgeldin canim,su ana kadar verdigin kilolar icin tebrik ederim geri kalaninida birlikte veririz ins..2 hafgta denem süren var egber paylasimin güzel olursa listeye girebilirsin..
ben de 26 yaisndayim 2 tane oglum var biri 5 digeri 2 bucuk yasina dogru gidiyo :) ilk ogluma 58 kilo ikinci ogluma 70 kilo ile hamile kaldim gördügm en yüksek kilo 80 di 2 senedir burda ve 4.takimdayim ins bu sondur diyorum.ayrica takimin kaptaniyim yardimcimizda nidah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?