Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar
annemdeyim bende fazla uğrayamıyorum haftaya döncem eve inş.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz

benim diyet zor gidiyo pasta-börek ne varsa yapıyo annem ya

yasemin havalar istanbulda çok güzel atla gel kız:)

nidaahhhhhhhh desme yaralarimi istanbul deme banaaaaaaaaaaaaaa

[video=youtube;b55bRvwo0IE]http://www.youtube.com/watch?v=b55bRvwo0IE[/video]

**4.TAKIM 204.ETAP**

hasretim34(61.2/
mersa ( 80.1/
obur ( 74.5/
ohcanimadegsin(69.5/
nidah(/60/
nazkaa(68.4 ) yeni üye ( hedef )

4. TAKIM TOPLAM KİLO (

nazkaa cim yarin kilonu bildirirken hedefinide bildirimisin?

Son düzenleme:
**4.TAKIM 204.ETAP**

hasretim34(61.2/
mersa ( 80.1/
obur ( 74.5/
ohcanimadegsin(69.5/
nidah(/60/
deniz1984(86.7) 201.Etapda izine ayrilmisti,tekrar aramizda
4. TAKIM TOPLAM KİLO (

**4.TAKIM 214.ETAP**

hasretim34(61.2/60.6/0.6/%0.98)
mersa ( 80.1/
obur ( 74.5/
ohcanimadegsin(69.5/
nidah(/60/
deniz1984(86.7) 211.Etapda izine ayrilmisti,tekrar aramizda
4. TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydin kizlar..

Son düzenleme:
Merhabalar....
Yaz hali herkes bir yerlerde paylaşımlar muhteşeeem!?!.....
Ben zaten sağlam değildim.Bu hafta kayış hepten koptu.Ev de problemler bitmiyormuş gibi birde ev artık 7/24 süper lüx her şey dahil OTEL oldu.Söylemesi ayıp 3 kız var evde ama hepsi şehzade kızı......Hanımlar sabah kahvaltı hazır olup ,uyandırılmadıkça kalkmıyorlar.Kahvaltı yapıldıktan sonra herkes kendi köşesine ayrılıp masa falan toplamak yoook.( Geç kahvaltı)Onun için öğlen yemeği yok.Akşam üstü milkshayk,limonata veya meyve suları kek börekleri ama kimse bi tarafını kaldırıp yardım ettiği yok.Hadi anne yap.Akşam yemeği keza gene aynı.Yardım edin dediğimde hepsinden ayrı bir "oooofffff,kardeşim yardım etmiyor,bende etmemm..."Alış verişe gidiyorum başka "offfff "taşıyın başka "offfff"........
Dedimya bu hafta kayış koptu...Bir masa hazırladım varya tabaklar, çatallar ,bardakları resmen masaya fırlattım.Ondan sonrada avazım çıktığıda bağırıp "istifa ettim.Yardım etmezseniz bende istediğimi yapacağım.Aış-verişte yok.ne bulursanız onu yiyin."
İşe yaradııııŞimdilik yardım ediyorlar.Bakalım ne kadar devam edecekler.

ALlah yardimcin olsun canim,tabakalri firlatmakta biraz gec kalmissin ama olsun zararin neresinden dönersen kardir :)

evin içindeki bu saçma 7/24 saat hizmet işi yetmiyormuş gibi birde hesapta reglimi düzenlemek ve tatilde rahat edebilmek için aldığım hapta beni hepten deli etti.Yahu bir insan 25 gün adet görür mü?2 gün temizlenip ,ondan sonra 3 gün az bir adet görüp ,12 gtün sonra tekrar adet görmeye başladım.Bu arada kilo alış-veriş ve tartı yok artık bozuldu herhalde dedim.Sabah 74.5-75 arası çıkıyorum akşama 78, sonraki gün 77 akşamına ,sabahına 79 bile gördüm.Ama yok bu sabah 74,5-75 arası gidip geldi.tartım eski tip hani pili bittti desem ,o da değil.Ama varya göbeğim resmen baloooon tanımayan kaç aylık diyecek!
İlaca 2-3 gün daha devam edip gidişata bakacağım. göbeğime iğne batırsam acaba şişi iner mi??.....Var ya 83 kiloyken bu kadar balon değildim.
Gördüğünüz üzre iyi değilim.
Ama iyi olacağııımmm.Olmak zorundayım.
Neyse sizinde yarlarınızı bozmadan kaçıyorum.Arada gelebilirsem yazarım gene.....
Kendinize dikkat edinnn .......

**4.TAKIM 214.ETAP**

mersa ( 80.1/
obur ( 74.5/74.5/0/%0)
ohcanimadegsin(69.5/
nidah(/60/
4. TAKIM TOPLAM KİLO (

**4.TAKIM 214.ETAP**

mersa ( 80.1/
obur ( 74.5/74.5/0/%0)
ohcanimadegsin(69.5/
nidah(/60/60/0/%0 )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (

aynıyım kızlar eve bi gideyim toparlancam inşaallah.
yasemin yetiştin kız bana haftaya yarışalım senle

olur canim bana uyar ama beni gecemessin ona göre hazirlan hihihi

nidahcim benim yarin misafirim olabilir.listeyle ilgilenebilrimisin yoksa kardes takimamai müracat edeyim?

yeni gördüm canım malesef birazdan çıkcam benden hayır yok ama haftaya buralardayım inş ,bu haftalık kardeş takımla görüş istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…