Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman ilk menümü paylaşayım...

Bugün pek diyet menüsü değil yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum.

05.07.2011 tarihli menüm;

Sabah: Çeyrek dilim ekmek arası peynir, bir bardak tek şekerli çay

Ara: Yok (Toplantıdaydım)

Öğle: 1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, minik bir kase muhallebi (diyet yapsaydım pilavı 3-4 kaşık yerdim, muhallebiyi yemezdim)

Ara: 1 tane cezerye (artık yasaklı listesinde)

Ara: 1 bardak nescafe

Akşam: Bugün yemek yok kahvaltı yaparız herhalde...

Su: Şu ana kadar yarım litre (bundan sonra en az 1,5 lt içicem)

Spor: 250 bel çevirme
100 yana eğilme
50 bacak hareketi (öne-arkaya)
50 öne eğilme
50 bacakları yana açma

Not: Sporuma yarından itibaren tekrar ip atlama eklenecek. Fırsat buldukça da leslie (en az hafta da 1 kez) yapılacak

Son düzenleme:

evet uyuyorum ama dediğim gibi çok sıkıldım. bence kesin yap gerçekten çok işe yarıyor 13 günde gösterdiği farklılık inanılacak gibi değil

Bu arada canım şimdiden belirtmem lazım. Ben haftasonları nete giremiyorum.

Deneme sürecinde göz önünde bulundurulırsa sevinirim...

canım hoşgeldin. Leslie ile ne kadar zamandır yürüyorsun? faydalı mı sence? yani oturmaktansa hepsi faydalıdır ama diğer sporlarla kıyaslayınca nasıl yani demek istedim.

Merhaba canım,

Nasıl bir diyet bu benimle de paylaşır mısın?

canım 13 günde bile çok fark etti dediğim diyet değil ebru şallının selülitsavar dvdsi eşliğinde yaptığım pilates programı.

diyet programıma gelince önceki yazılardan da görebilirsin sadece bir kaç tane uyduğum şey var bunun dışında normal bir şekilde herşeyden yiyorum, pilav, makarna hariç. öğünlerde 2 proteini bir arada yemiyorum. bir proteini günde bir öğünden fazla yemiyorum. sabah çok kuvvetli bir kahvaltı yapıyorum. günde en fazla 3 dilim ekmek yiyorum ve çoğunluğunu kahvaltıda yiyorum. bunun dışında ara öğün yemiyorum. yağ olarak sadece sızma zeytinyağı ve tereyağ kullanıyorum. aklıma gelenler bunlar şimdilik ama dediğim gibi tam bir diyet denilemez zaten.

bugun ki menüm

sabah. kk peynir, az helva, 1 dilim ekmek, süt
ara yok
öğle. 10 gr civarıda sucuk salam..(ince birer dilim yanii), az ekmek
ara. meyveli yoğurt
akşam..saat 6 civarı..dürüm-cola
ara.kavun

kolumu kaldıracak halim yok, hastayım birazz..onun için menüler eşimden olunca böyle oldu:)

Topik yaz dönemi olduğu için i bu kadar sakin ve sessiz...

İnsanın içinden paylaşımda bulunmak gelmiyor.

06.07.2011 tarihli menü;

Sabah: 1 simit, 1 bardak çay

Ara: yok

Öğle: TAvuk döner, salatalık, domates, 1 kase yoğurt

Ara: 1 bardak nescafe

Akşam: Dolma (2 tane), salata, ayran

Su: Yarım litre (performansım düşmüş içemiyorum)

Spor: 250 ip atlama
100 mekik

Son düzenleme:

canım sana sonsuz katılıyorum, ben de geçen hafta katıldım ama kendi kendime günlük tutuyormuş gibi hissediyorum

canım sana sonsuz katılıyorum, ben de geçen hafta katıldım ama kendi kendime günlük tutuyormuş gibi hissediyorum

kizlar malesef yaz dönemi bu sorun bütün takimlarda var,ama yinede memnun degilseniz takim degistirme hakkina sahipsiniz.

günaydin kizlar,bugün biraz daha iyiyim havalar güzel oldukca bende iyi oluyorum ama kapandikca benimde icim kapaniyor ,burdada havalar cok degisken malesef ruh halimede yansiyor,nedendir bilmem kapali havalar beni cok etkiliyor alimi ayagimi kaldiramiyorum cok kötü oluyorum sürekli uyuymak istiyorum..

ah canim valla tatilin ekyfini cikar suan okadar cok ihtiyacim varki bir tatile ama malesef mümkün degil,bir nefes almaya cok ama cok hitiyacim var,Allah hepimizin yardimcicsi olsun :

valla dün bi tanıdığın düğünü vardı başka ilçede oraya gittik gezdik.ne zamandır istediğim pantolon ve bluz vardı onları aldım,onunla bile keyfim yerine geldi inanki.bugün eşim geliyor.yarın çıkıyoruz tatile gezmelere..2 çocukla cılkımız çıkacak belki ama razıyım inan çok bunaldım ben

git canim tabi ne kadarda olmasa bi degisiklik iyi gelir,bendede 2 cocuk var,esim göndedirirse bu pazar sehir disindaki arkadasa gitmek istiyom,cocuk mocuk yok gözümde valla,alip gitcem :_)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…