canim ya bendede peynir SIKINTISI olmasa bende rahat yapicamda bizim burda yagsiz beyaz peynir yokbewn yumurtayida sade yiyemiyom yani ekmeksiz migdemi bulandiriyo o yüzden zor oluyo bi kac gün gecsin belki bi atak daha yaparim :)
canim bende yapmak istiyom su selülit savari ama bi baslayamadim malsaah sana calistigin halde programina uyabiliyosun
aramiza hosgeldin canim,su ana kadar verdigin kilolar icin tebrik ederim geri kalaninida birlikte veririz ins..2 hafgta denem süren var egber paylasimin güzel olursa listeye girebilirsin..
ben de 26 yaisndayim 2 tane oglum var biri 5 digeri 2 bucuk yasina dogru gidiyo :) ilk ogluma 58 kilo ikinci ogluma 70 kilo ile hamile kaldim gördügm en yüksek kilo 80 di 2 senedir burda ve 4.takimdayim ins bu sondur diyorum.ayrica takimin kaptaniyim yardimcimizda nidah.
evet uyuyorum ama dediğim gibi çok sıkıldım. bence kesin yap gerçekten çok işe yarıyor 13 günde gösterdiği farklılık inanılacak gibi değil
O zaman ilk menümü paylaşayım...
Bugün pek diyet menüsü değil yarından itibaren dikkat etmeye başlıyorum.
05.07.2011 tarihli menüm;
Sabah: Çeyrek dilim ekmek arası peynir, bir bardak tek şekerli çay
Ara: Yok (Toplantıdaydım)
Öğle: 1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak salata, 1 kase yoğurt, minik bir kase muhallebi (diyet yapsaydım pilavı 3-4 kaşık yerdim, muhallebiyi yemezdim)
Ara: 1 tane cezerye (artık yasaklı listesinde)
Ara: 1 bardak nescafe
Akşam: Bugün yemek yok kahvaltı yaparız herhalde...
Su: Şu ana kadar yarım litre (bundan sonra en az 1,5 lt içicem)
Spor: 250 bel çevirme
100 yana eğilme
50 bacak hareketi (öne-arkaya)
50 öne eğilme
50 bacakları yana açma
Not: Sporuma yarından itibaren tekrar ip atlama eklenecek. Fırsat buldukça da leslie (en az hafta da 1 kez) yapılacak
Bu arada canım şimdiden belirtmem lazım. Ben haftasonları nete giremiyorum.
Deneme sürecinde göz önünde bulundurulırsa sevinirim...
Merhaba canım,
Nasıl bir diyet bu benimle de paylaşır mısın?
canım gitti benim dukan...
misafirim vardı ben de onlarla atıştırdım...
olsun canim üzülme,devam edersin yine,devam etmiyceksende verdikelrini alammaya gayret et,gayet güzel verdin
Topik yaz dönemi olduğu için i bu kadar sakin ve sessiz...
İnsanın içinden paylaşımda bulunmak gelmiyor.
06.07.2011 tarihli menü;
Sabah: 1 simit, 1 bardak çay
Ara: yok
Öğle: TAvuk döner, salatalık, domates, 1 kase yoğurt
Ara: 1 bardak nescafe
Akşam: Dolma (2 tane), salata, ayran
Su: Yarım litre (performansım düşmüş içemiyorum)
Spor: 250 ip atlama
100 mekik
selam kizlar,keyfim yok bu aralar pek ugrayamassam kusura bakmayin
canım sana sonsuz katılıyorum, ben de geçen hafta katıldım ama kendi kendime günlük tutuyormuş gibi hissediyorum
aynen:2: bunaldım bu ara yaaa.bi tatile çıkıp gelcez inşallah kendime gelirim
ah canim valla tatilin ekyfini cikar suan okadar cok ihtiyacim varki bir tatile ama malesef mümkün degil,bir nefes almaya cok ama cok hitiyacim var,Allah hepimizin yardimcicsi olsun :
valla dün bi tanıdığın düğünü vardı başka ilçede oraya gittik gezdik.ne zamandır istediğim pantolon ve bluz vardı onları aldım,onunla bile keyfim yerine geldi inanki.bugün eşim geliyor.yarın çıkıyoruz tatile gezmelere..2 çocukla cılkımız çıkacak belki ama razıyım inan çok bunaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?