ben böyle şeylerin tüketilmesine karşıyım ve hiç tüketmiyorum mide phını değiştirip ülsere sebep olacağını düşünüyorumBen zerdecal tuketiyorum cok etkisini gordum zayiflama da
Saol canımHosgeldin canim
Canim ben yanlis anlamisim coklu cevap verince
Iyi yapmissin
Ah bende bu kadar su icsem ne var baslicam bugun
Ayyy canim ya ettiklerini bulsunlar
Oyle olur
Yansir yansir
Buyuk basari bende de fotolari var 80 ustu olanlar karismis ama yoksa bir kolaj daha yapardim
Sporlar patatesi eritmistir umarim
Karnabahari kizartma deilde haslama yada firin yapsaydin keske kizartma cooookk fazla etkiliyor
InsAllah canim
Bekarim
Havami atiyon bize
Ah bilseydim bekarken zayiflardim 58 falan simdi en fazla 63 falan olurdu kilom
Cuma oncesi tursu yeme ama
Uyuya kalmisim hemen menumu paylascam
Annem sonunda soyledi simdi ordek mevsimiymis eti fazla sert olmazmis sasmazmis yani agir bir kokusu daha az olurmus komsu besliyor bir tane alalim diyorum
Ben beceremiyorum soganli yumurtayi bir gun esime diyemde yapsin
Aaa bende alip deneyim
Aksam az olmamis mi
Gece aclik cekmemen icin diyorum
Menun az ama iyi
Ah canim ah ben 72 de 2 ay takili kaldim hemde bir art bir azal seklinde
Suya bak suya
Gecmis olsun canim
Vay vay vay
❤ ❤
bende ki artiyi gorsen gerci hala adet olmadim 2 gun gecti
Ilk defa hamilelikten suphelenmedim cunku doktora gittigimde spiral yerinde demisti
Ben de 72 73 arasinda bayagi inceldim vucut kendini toparliyor bence
10 dan sonra
Verilen kilolar onemli canim bu kontrol amacli
Tek ogun mu besleniyorsun aksami goremedim
Ben bayagi faydasini gordum gecen kis her gun agriyordu simdi sadece yagmur yagmadan once sizliyor sadece
82 yi gorursun cumaya
Saol canımGeçmiş olsun
Doğru tahmin yapmışım o zamanBen normal hayatta da aşırı alıngan biriyim ailede hatta vera olsa şimdiye küsüp gitmişti der gülerler hep.Ceyhans kızgın derken dün bi konuda yanlış anlaşılma oldu kaptanım bana şöyle yazmış veraya anlatıyorum o da anlamıyor özelden de konuştuk hala yanlış bilgi veriyor. Bunu Türk biri yazsa Ayy bana kızıyor derim ama gerçek anlamda kullanıyor anlamayıp yanlış olarak aktardığımı söylüyor kızmıyor aslında. Ama anlıyorum artık ne dediğini ne zaman kızıp kızmadığını anlıyorum
Geçmiş olsun
Daha iyiyim canımSelam kızlar nasılsınız?
Çok güzel eksiler gördüm cumaya bomba gibi geliyorsunuz
sedulu magnezyumun gerçekten faydası oluyor kabızlığa canım. Hem vitamin d kullandığını yazmışsın, magnezyum vitamin d’nin kemiklere daha kolay ulaşmasını sağlıyor. İkisini bir almayı tavsiye ediyorlar.
Arrietty_ kaptanım vitamin k2 içeriyor mu vitamin d ilacın? O da olmazsa olmazlardanmış.
E Elizan-seyma canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine
@_Vera_ kaptanım sınavların nasıl geçti?
Varyemez ablacım iyileştin mi biraz?
Nerelisin?sedulu Arrietty_
Ceyhans E English_teacherrr
@OnlymemeselfNorth River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
Melegimkorusun Birgaripyolcu06
CanTorun buketx esmeriiim
E-brulim Sismaniye
Mor Vampirella Anonimmm
AppLesma deniz diyette
Yawrukush CEYDOS
bnnu Hyt-123
B bargasserendipity fyzanur
Selam takim arkadaslarim
Normalde gecen hafta mezun olup bir anda takimdan ayrilacaktim ama bir hafta daha takip karari alip bu hafta mezun olmayi dusunuyorum Allah in izni ile hepinizle zaman gecirmek cok guzeldi birbirimizden cok sey ogrendik
Birbirimize cok destek olduk
Bugun itibari ile kaptan yardimciligindan istifa etmis bulunuyorum
Gercekten yeterince ilgilenemiyorum sizinle takima girdigim konusulmus cikilmis oluyor bense sonradan toplu cevaplar yaziyorum
Yukumlulugum artti esim yillik izne ayrildi ama babamin sezonluk zeytinyagi fabrikasinda calismak icin yukum daha da artiyor kecileri yemlemek cocuklara bakmak gun de 3 4 saat kesik kesik dikise ayirmak beni yoruyor
Anlayışıniz icin tesekkurler hakkinizi helal edin cuma gununden sonra etiketlendikce ugrarim ❤
Istifam gercektir yalan yanlis haberlere kulak asmayin
Yaaa hakkında hayırlısı olsun canım gel ama arada özletme kendini helal olsun ne demek sende helal etsedulu Arrietty_
@OnlymemeselfNorth River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
E-brulim Sismaniye
Mor Vampirella Anonimmm
AppLesma deniz diyette
Yawrukush CEYDOS
bnnu Hyt-123
Selam takim arkadaslarim
Normalde gecen hafta mezun olup bir anda takimdan ayrilacaktim ama bir hafta daha takip karari alip bu hafta mezun olmayi dusunuyorum Allah in izni ile hepinizle zaman gecirmek cok guzeldi birbirimizden cok sey ogrendik
Gercekten yeterince ilgilenemiyorum sizinle takima girdigim konusulmus cikilmis oluyor bense sonradan toplu cevaplar yaziyorum
Yukumlulugum artti esim yillik izne ayrildi ama babamin sezonluk zeytinyagi fabrikasinda calismak icin yukum daha da artiyor kecileri yemlemek cocuklara bakmak gun de 3 4 saat kesik kesik dikise ayirmak beni yoruyor
Anlayışıniz icin tesekkurler hakkinizi helal edin cuma gununden sonra etiketlendikce ugrarim ❤
sen her zaman tansu kaptanımızsınnnsedulu Arrietty_
@OnlymemeselfNorth River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
E-brulim Sismaniye
Mor Vampirella Anonimmm
AppLesma deniz diyette
Yawrukush CEYDOS
bnnu Hyt-123
Selam takim arkadaslarim
isim olarak farklı geçiyor kaptanım
Geçmiş olsun bizim kız, boşver ketoyu falan önce iyileş toparlan ondan sonra diyete tam gaz devam edersin. Sağlık her şeyden önemli.Merhabalar bugun çok kötü rahatsızlandım karnımmı midem mi anlayamadım ama delirdim ağrıdan komşumu aradım hemen o geldi ambulansı aradı oğlum da normalde bensiz durmaz kesinlikle allah yardım etti onlarla durdu o beni hastaneye götürdüler eşimde oraya geldi çok şükür şimdi eve geldim iyiyim ama canımdan can gitti resmen . bugun biraz keto diyetime uygun yiyecekler yiyemedim yarın devam ederim kaldığım yerden .
Nasıl oldun canım, ilaç iyi geldi mi?
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Saol canım
Kaptanım Allah yolunu bahtını açık etsin, işlerinde kolaylık dilerimsedulu Arrietty_
@OnlymemeselfNorth River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
E-brulim Sismaniye
Mor Vampirella Anonimmm
AppLesma deniz diyette
Yawrukush CEYDOS
bnnu Hyt-123
Selam takim arkadaslarim
MarasliyimNerelisin?
Zeytinyağı peynir satışı yapıyor musunuz?
sen her zaman tansu kaptanımızsınnnarı gibi çalışkan hatun maşallah her zaman senin takımın burası
Saol canimisim olarak farklı geçiyor kaptanım
Geçmiş olsun bizim kız, boşver ketoyu falan önce iyileş toparlan ondan sonra diyete tam gaz devam edersin. Sağlık her şeyden önemli.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Kaptanım Allah yolunu bahtını açık etsin, işlerinde kolaylık dilerim
Çok sağol canım.. Bende bilemiyorum neden olduğunu birden kendiliğinden oluverdiBirgaripyolcu06 çok geçmiş olsun sınavlardan takip edemiyorum takımı tam neyin var neden bulantın var ki??
Sağol canım allah razı olsunisim olarak farklı geçiyor kaptanım
Geçmiş olsun bizim kız, boşver ketoyu falan önce iyileş toparlan ondan sonra diyete tam gaz devam edersin. Sağlık her şeyden önemli.
Helal olsun canim sende helal et ara ara uğra yine ozletme kendinisedulu Arrietty_
@OnlymemeselfNorth River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
E-brulim Sismaniye
Mor Vampirella Anonimmm
AppLesma deniz diyette
Yawrukush CEYDOS
bnnu Hyt-123
Selam takim arkadaslarim
Biraz daha iyiyim canım teşekkür ederimisim olarak farklı geçiyor kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?