gebelik şüphen var mı ?? spora vs dikkat et eğer varsa en yakın zamanda geçer umarım yediğin bişey dokunmuş olabilirÇok sağol canım.. Bende bilemiyorum neden olduğunu birden kendiliğinden oluverdi
gel de merdanemle kovalıyım seniMarasliyim
Evet babam zeytinyyagi satiyor
Peynir icin kecilerin dogum yapmasini bekliyoruz
kilo almadan donup ekstrem durum yapicam
Helal olsun sende helal et. Allah islerini rast getirsin. Yolun acik olsunsedulu Arrietty_
Ceyhans E English_teacherrr
@Onlymemeself @nanekekik
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez @Beklenen2
@Melegimkorusun @Birgaripyolcu06
CanTorun buketx esmeriiim
E-brulim @pisi pisi kopatim
@MorVampirella @Anonimmm
@AppLesma @deniz diyette
@Yawrukush @Ceydos
@bnnu @Smneapdullah
@barga @sserendipity @fyzanur
Selam takim arkadaslarim
Normalde gecen hafta mezun olup bir anda takimdan ayrilacaktim ama bir hafta daha takip karari alip bu hafta mezun olmayi dusunuyorum Allah in izni ile hepinizle zaman gecirmek cok guzeldi birbirimizden cok sey ogrendik
Birbirimize cok destek olduk
Bugun itibari ile kaptan yardimciligindan istifa etmis bulunuyorum
Gercekten yeterince ilgilenemiyorum sizinle takima girdigim konusulmus cikilmis oluyor bense sonradan toplu cevaplar yaziyorum
Yukumlulugum artti esim yillik izne ayrildi ama babamin sezonluk zeytinyagi fabrikasinda calismak icin yukum daha da artiyor kecileri yemlemek cocuklara bakmak gun de 3 4 saat kesik kesik dikise ayirmak beni yoruyor
Anlayışıniz icin tesekkurler hakkinizi helal edin cuma gununden sonra etiketlendikce ugrarim ❤
Istifam gercektir yalan yanlis haberlere kulak asmayin
Tamam o zaman işe yaramışBirgaripanne ugra canım yine diyetinden örnekler paylas yol olsun bize.
E-brulim yaradi gibi biraz tartıda 200 gr eksik çıktım sabaha göre
Bi burukluk oldu bana bile, helal olsun ne demek. Teşekkür ederiz. Emeğine sağlık. Başarılar hayatındasedulu Arrietty_
Ceyhans E English_teacherrr
@Onlymemeself @nanekekik
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez @Beklenen2
@Melegimkorusun @Birgaripyolcu06
CanTorun buketx esmeriiim
E-brulim @pisi pisi kopatim
@MorVampirella @Anonimmm
@AppLesma @deniz diyette
@Yawrukush @Ceydos
@bnnu @Smneapdullah
@barga @sserendipity @fyzanur
Selam takim arkadaslarim
Normalde gecen hafta mezun olup bir anda takimdan ayrilacaktim ama bir hafta daha takip karari alip bu hafta mezun olmayi dusunuyorum Allah in izni ile hepinizle zaman gecirmek cok guzeldi birbirimizden cok sey ogrendik
Birbirimize cok destek olduk
Bugun itibari ile kaptan yardimciligindan istifa etmis bulunuyorum
Gercekten yeterince ilgilenemiyorum sizinle takima girdigim konusulmus cikilmis oluyor bense sonradan toplu cevaplar yaziyorum
Yukumlulugum artti esim yillik izne ayrildi ama babamin sezonluk zeytinyagi fabrikasinda calismak icin yukum daha da artiyor kecileri yemlemek cocuklara bakmak gun de 3 4 saat kesik kesik dikise ayirmak beni yoruyor
Anlayışıniz icin tesekkurler hakkinizi helal edin cuma gununden sonra etiketlendikce ugrarim ❤
Istifam gercektir yalan yanlis haberlere kulak asmayin
BUgunku yedıklerımı yazayım bende
Sabah 10 kahvaltı(resmi bırakıyorum asagı)
Ara sutlu fıltre kahve
Ara turk kahvesı 3 mınık lokum
Aksam havuc lahana mısır yogurtlu salata
Su 2.5 lt
Mutfak temızlıgı ve dans
Birgaripanne
Helal olsun canimmmmHelal olsun canim sende helal et ara ara uğra yine ozletme kendini
Su islerimi yoluna koyup doneyimde merdaneyi kim kime gosteriyor gorursun sengel de merdanemle kovalıyım seni
Helal olsun canimHelal olsun sende helal et. Allah islerini rast getirsin. Yolun acik olsun
InsAllah canim mezuniyet belgemde hepinizden bahsederim o zaman en buyuk sirri ogrenirsinBirgaripanne ugra canım yine diyetinden örnekler paylas yol olsun bize.
E-brulim yaradi gibi biraz tartıda 200 gr eksik çıktım sabaha göre
Tesekkurler canim caliskan olmak zorundayiz 2 bebisle zooorr yoksaBirgaripanne yolun acik olsun eski esim.
Allah isini gucunu rast getirsin, caliskan hatunsun vesselam...
Lokumlar icin ceza vereyim bari hani gitmeden bir gol olsunBUgunku yedıklerımı yazayım bende
Sabah 10 kahvaltı(resmi bırakıyorum asagı)
Ara sutlu fıltre kahve
Ara turk kahvesı 3 mınık lokum
Aksam havuc lahana mısır yogurtlu salata
Su 2.5 lt
Mutfak temızlıgı ve dans
Birgaripanne
Tesekkurler canim hepimiz basarili olalim insAllahBi burukluk oldu bana bile, helal olsun ne demek. Teşekkür ederiz. Emeğine sağlık. Başarılar hayatında
Afiyet olsun canim.Bende menümü yazayım
Sabah 3 yk menemen 2 kapya 10 yeşil zeytin peynir
Ara hc yağlı Türk kahvesi
Öğle 2 yk zeytinyağlı pırasa karalahana
Akşam salata 3 yk patlıcanlı ekşili köfte
Ara hc yağlı Türk kahvesi
Su 2 lt
Spor yok
Regl günüm geldi ağrı var ama kendileri teşrif edemedi henüz çok açım doymuyorum sürekli yemek istiyorum baktım bisküviye felan kayıyorum önünü kesemem bi kere başlarsam burda herkes beni merdaneyle kovalar 2 incir el kadar üzüm şekerine ek şeker konulmamış pestil yedim
Arrietty_ Alp_BuRc
Sipariş alıyor musunuz?Marasliyim
Evet babam zeytinyyagi satiyor
Peynir icin kecilerin dogum yapmasini bekliyoruz
kilo almadan donup ekstrem durum yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?